|
|
|
| Autor |
Správa |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2302 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 24 Máj 2007, 13:34 Predmet: |
|
|
Fuu.. moj najhorsi pad bol zaroven aj najzabavnejsi pad v mojom zivote . Viezol som kamarata na "štange" (pekne slovo:D). Isli sme dole kopcom asi tak 30km/h, na 2 osoby celkom fresne rychlost. Tak sa vezieme, vezieme ked ja kkt som sa spytal kamarata : "Heno nechces kerovat?" a on ze "co ti je*e, nie" .. ruky mal polozene na volante, cize som myslel, ze ho drzi.. a ja debiiiil som ten korman pustil. Volant sa stocil do lavej strany, bicykel zrazu v tej rychlosti uplne zabrzdil a my dvaja sme preleteli cez korman. Ja som nabral gulami tu tycku pred volantom (neprijemne), kamarat letel popod mna.. Spravili sme par otociek a dopadli na zem. Myslel som, ze mam vazne zlomene a ide sa volat sanitka, lebo pri pohlade na kamarata, ktory lezal tvarou k zemi vas nic ine nenapadne . Nejak som sa povzliechal, postavil a prisiel k nemu a on sa cely trasie. Zacal som panikarit a kricat nanho ci ma pocuje . On sa len otocil s ujebmi v tvari a slzami v ociach. Vtedy som nevydrzal a smiech z obhliadnutia nas5 co som vlastne urobil nas uplne ovladol . Takto sme sa uje**** v strede cesy asi 2minuty kym neprislo auto a nemohlo prejst... Nastastie sa nam nic nestalo, ale odvtedy uz korman z ruk nepustam Samoska, ze teraz zrazu nikdo nechce aby som ho viezol..ale no mali sme 13, bola sranda, ajk ed to mohlo skoncit naozaj zle a mojou vinou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PYOPOESY Amateur

Stav:  Založený: 05.04.2007 Príspevky: 21
Zaslal: 26 Máj 2007, 15:37 Predmet: |
|
|
raz ked som mal asi 13rokov sme isli s kamosom po takej prasnej ceste nedaleko od nasho sidliska a sme sa pretekali a ja som siel dost blizko neho ked sa mi zrazu zachytilo predne koleso o jeho zadne,a spravil som taku rybicku do toho strku a prachu ze som mal odrete jedno koleno,laket a obidve dlane (nemal som totiz rukavice). Nejak som sa dotackal domov a potom to fajne bolelo ked som to sprchoval aby som vymyl prach z ran. Asi najblbsi pad za zivot...
A jeden tak ftipnejsi. Boli sme s bratrancom na Suchom vrchu pri BB a sli sme po luke taky fajny zjazd. Boli tam zrazu take kopceky a tak som sa robehol ze to riadne jumpnem ale bola tam vyrastena trava ktora to skreslovala cize som nevidel presne aky tam je uhol atd. no tak som vyskocil skoro kolmo hore a vo vzduchu som sa zastavil a drb dole. Udrel som sa hrudou o riaditka a asi 2min som lapal dych. A potom som zistil ze som sa zj*bal do kravskeho hovna..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baxxter99 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 384
Zaslal: 26 Máj 2007, 16:04 Predmet: |
|
|
http://www.ceknito.sk/video/17077
Tento link som pridal aj v téme zranenia,či pády..už si nespomínam,ale tu sa to hodí najviac.
To som bol prvý krát na dráhe na Karvaša..kamoši mali BMX,alebo bicykle Cocaine,za 20 000 Sk..ja som mal obyčajný horský
Našli sme si úsek,že sa rozbehne dole,nabehne na "lávku" a skočí dole..
Oni išli,všetko spravili,ja som spravil pár fotiek,nejaké videá...(pôvodne som mal robiť len to).Lenže dostali nápad,aby som to skúsil aj ja,s mojim bike-om...ja som premýšľal,veď s tým mojím..veľa vecí sa nedá robiť,sedadlo som mal moc vysoko,bál som sa toho najhoršieho..
No nakoniec som sa rozhodol,že to skúsim,nadýchol som sa..a...však vidíte v tom videu Zabudol som zdvihnúť predné koleso,..dopadol som teda na predné a tak ma to vyhodilo,že som sa uvidel na zemi
//: Nie je to nič extra,ale ja som naposledy spadol ako malý chlapec : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1088 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 1:25 Predmet: |
|
|
Raz sme jazdili po vrakuni na bicykloch a medzi panelakmi kde je este aspon trocha travy to je ohradene takym drotom vo vyske 20cm. Kamos ho pekne nabral prednym kolesom a preletel cez riaditka na zem a bike na neho Ale v pohode prezil nic sa nestalo len jedna zahada. Normalne sa spravila osmicka z retaze, co nikto nepochopil. Normalne sa jedna strana cela nejak pretocila, ze retaz bola do osmicky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 8:39 Predmet: |
|
|
ked som bol maly asi 8 rocny, tak s jednym grazlom z nasho mesta, som sa bicykloval a stojime na muriku 90 cm+- (skor+) a on ze ak si kááápo, tak to zides a ja kkt rozbehnem a drb cely moj 15 kilovy bycikel spravil so mnou kotrmelec a padol mi na chrbat ...mal som vyrazeny dych a pozrem na hore a okolo ide moj pediater vtedajsi tak ma kriesil odbornik:lol (nahodicka)
odvtedy som mal este jeden pad isiel som po uzkej cesticke a netrafil som ju zasa kotrmelec s mojim 15kg bicyklom zosypal som sa akoby z utesu chalani za mnou vysrati ci som ok ja som sa postavil a ze "dpc jake mam zadrbane tricko"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
n0b0dy Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 29 Bydlisko: cca 150 km od sixu :> Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2007, 15:52 Predmet: |
|
|
ja ked som mal 4 roky, hladke kolesa mierna zatacka, tak si idem a zrazu som padol zubami o zem. predne zuby ohnute dovnutra do papule a potom som siel do nemocnice a zasivali mi to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
El Bastardo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2007 Príspevky: 226 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2007, 23:33 Predmet: |
|
|
| asi tak predrokom som dost slusne padol na zaciatku prazdnin.............zlomil som si zapastie a roztriestil zub............no smola |
|
| Návrat hore |
|
 |
snaque Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 443 Bydlisko: Trebisov Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2007, 10:00 Predmet: |
|
|
Asi som mal aj horsie pady ako tento ale tento je najnovsi...
Isiel som skocit asi s mestrovej vysky na biku, rozbehol som sa a skocil, ale zabudol som a jednu dost podstatnu vec, ze ked skacem treba nadvyhnut predne koleso... cize ja som preletel cez korman a bicykel spadol na mna...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny17 Medium Star

Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 375 Bydlisko: Malajzia Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2007, 10:15 Predmet: |
|
|
| ked som mal asi 8 rokov mal som este BMX-ku....rozbehol som sa s nou na obrubnik ma vyhodilo do neviem akej vysky a som spadol zubami na chodnik....mal som rozkyvanych 7 zubov,ktore mi potom aj vypadli...dlhy cas som len kase jedol a somariny... =)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
alcatraz16 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 85 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 13:38 Predmet: |
|
|
mne sa stalo presne pred tyzdnom to bol moj najhorsi pad z biku aky som kedy le zazil. siel som asi 50 km/h s kopca a zadne koleso som mal tak scuchane ze az nitky boli vidno a je som zabrzdil prdko koleso sa roztrhalo, dusa tiez a rafik scuchany a este aj uplne pokryveni a spadol som na rameno taka bolest to bola... |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 13:46 Predmet: |
|
|
Hehe, u mna to nebolo rychlo, ale to som sa este ucil bicyklovat a skoncil som v zihlave. Od hlavy po paty. Otec ma utesoval s tym, ze ake je to zdrave, ale prd mi to bolo platne, ked som rumazgal dalsiu hodinu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 17:17 Predmet: správa |
|
|
Som rád, že tu je táto tema vytvorená, pretože môžem z vlastnej skúsenosti potvrdiť jedno staré známe príslovie - Pomaly ďalej zájdeš.
3. júna 2005 som sa spúšťal z kopca na bicykli. Pri tretom spúšťani sa mi stala nehoda, pri ktorej som sa skoro zabil - Išiel som v plnej rýchlosti z kopca tušímže som išiel okolo 50-55 Km/h ked som pravdepodobne nezvládol riadenie na svojom bicykli a v polovičke kopca sa mi koleso vykrútilo a ja som sa zvyšnú časť kopca už iba šúchal po zemi. Potom ku mne vraj prichádzali ľudia a môj brat, na túto chvíľu si žiaľ už nepamätam, pretože som bol vraj v bezvedomi a pamätam si až ked som sa prebral v nemocnici a mama mi hovori, že sa nesmiem namáhať, že mám ťažký otras mozgu a skoro som sa zabil.
V nemocnici som pobudol týžden a potom som bol prepustený do domáceho liečenia, ale musím povedať, že následky mám ešte dnes v podobe bolesti hlavy.
Po tejto nepríjemnej skúsenosti som sa stal viacej opatrnejší a už nejazdím ako blázon a som vdačný, že som do nikoho nenabúral, pretože následky mohli byť ešte horšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josifek Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 498 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 18:47 Predmet: |
|
|
Zberam sa domov z bikrosovej drahy, hovorim si ze skocim lavicu(pre tych co nevedia je to taky kopec co je dlhy v strede) rychlost dobra, odpich, ale ruksak co som mal na chrbte ma prevazil. Dopad na zadne koleso, nasledne odraz na predne koleso a pad na zem. Po zemi som sa suchal este par metrov, a to su tam este take nadherne kamienky na zemi. Na druhy den mi uz krasne hnisala ruka. Este stale nemozem jazdit Stalo sa mi to pred par dnami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1016 Bydlisko: FAOTW Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2007, 19:34 Predmet: |
|
|
Pozicala som si raz od kamaratky bicykel, ktory uz mal nejake zranenia za sebou isla som po chodniku-samozrejme najrychlejsie ako sa dalo- a zrazu bicykel zacal strajkovat a ja som skoncila na zemi. Zaujimave, ze vtedy som pol kilometra domov ubehla asi za 2 minuty bola som tyzden v nemocnici s otrasom mozgu a dolamanymi zubami
Bratranec sa bol pred dvoma tyzdnami bicyklovat a zrazu islo predne koleso pred nim viac ako zvycajne tiez si polezal v nemocnii:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2058 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2007, 3:50 Predmet: |
|
|
tak raz som u nas na sidlisku pri stavbe nasiel mensi kopec asi meter vysoky tak som sa to rozhodol pouzit ako rampu. Nadisiel som si a to neprezeniem ak poviem asi 100 metrov a rozpeckoval BMXku, fakt nedokazem to pochopit ale vtedy to pripadalo ako velmi dobry napad a fakt ze musis riesit kde pristanes bol uplne zamietnuty . Nepametam si ako som vyskocil (a nie preto ze to bolo uz par rokov ) ale proste ked som sa prebral na zemi hustych par metrov od skoku, mal som zodrate bruho a jeden s flash momentov co sa mi zazdal bolo to ze pri dopade som preletel cez riadidla ale ostal visiet nad prednym kolesom ktore mi aj s trickom zodralo kozu....
Fuck nechapem ako ma taka <!>vina mohla napadnut ale....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|