Zaujimave pady na bicykli!!

O športe...
micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Zaujimave pady na bicykli!!

Príspevok od používateľa micpu »

fici tu tema najvacsia rychlost na bicykli tak ma napadlo ze v akej najvacsej rychlosti ste sa vysypali?...alebo aky bol vas najhaluznejsi pad z bicykla?

ja som sa ped dvoma dnami vysypal pri 53km/h...bike v pohodicke ani skrabancek bo som ho zahodil do veeelkej buriny...ja som preletel cez krik potom som skosil daaku prhlavu a skoncil v potoku :lol: ...zranenia iba odrety laket a cely som bol vyhadzany od zihlavy :P
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

asi v 55 som vletel odzadu pod stojaci kamion... bicykel sa uz nedal ani opravit... ohnuty ram a tak...
v asi 50 pod prah iducej ibizy (SEAT) hh
ja som toto ni biku zazil nehorazne vela.... este je ich ovela viac ale to ani uz dobre nepamatam...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ked som mal asi 6-7 rokov som tak pribil o zem jak este nikdy, ani som nesiel rychlo, mierna zakruta, no v lete vsade plno prachu kamienkov tak sa mi na tom prachu smyklo zadne koleso, tak orypany som v zivote nebol, obe kolena, obe lakte aj s predlaktiami, to bolo chvalabohu najhorsie..

ale moj brat iny expert isli sme aj s rodinkou v lese dolu kopcom celkom rychlo a neviem co spravil ale pristal na cele, samozrejme som ja dostal zdrbanie ze preco som isiel rychlo (hm vedlajsie je ze ja som sa nerozbil..)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mirak2podobne sa stalo aj mne, siel som dole kopcom, dost rychlo, na konci bola zakruta, tak ze idem fpoho zabocit, al neratal som s tym ze tam bude strk :D tak som sa smykal po ceste a potom po strku. nestalo sa mi nic vazne, iba rozbite obe kolena, oba lakte a na lavom predlakti odrenina dlha od zapastia po laket :) oplachol som peroxidom, sumelo a stipalo to jak krava, ale inak pohoda
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som raz išiel po ulici a skákal som si rôzne prekážky.Potom som skočil na chodník (v rýchlosti asi 15km/h) a zoskočil som z neho a chcel naskočiť na druhý.Zrazu ma to vykrivylo do ľavej strany a padol som a asi meter ma šúchalo po zemi 8-).Mal som odreninu lavého kolenu (+ 15 minút nechodenia) a odreninu ľavého lakťa
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Najkurioznejsi pad co som videl sa stal môju bratrancovi pred vela vela rokmi (tu na fore ma nick DeepEye :) ) proste rovna cesta, sirokodaleko ziadne auto alebo niaka prekazka a ja neviem ci mu popred ksicht preletel cmeliak alebo co ale on nahle na tej rovnej ceste zabocil prudko doprava rovno do garádu kde bola 1/2m zihlava, trnie, sipky a neviem co este...dodnes sa mu na tom smejem :lol:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Ked som bol maly som isiel velmi rychlo dolu strmou cestou, zrazu som zistil ze nejdu brzdy (bol to pozicany bike) , stocil som to do zakruty, a zrazu oproti mne auto...Som si myslel ze som mrtvy :o Ale nejako som to stocil zoskocil z bicykla , padol na beton a dosuchal som sa na travu...Dopadol som na ruky takze obidve som mal cele krvave :(
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja som asi pred rokom spadol na rovnej ceste asi v 40km/h ked som sa pozeral dozadu za kamosom som zavadil prednym kolesom o obrubnik...dost som sa doodieral ale nastastie nic zlomene :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

v 45 km/h do betonoveho plota. koleso bolo ohnute na 90° a ja zodrate koleno na kost :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

vo vacsej rychlosti som nezrypal... jedine klasika, ked sa snazim ist na zadnom tak sa prevratim...

asi pred tyzdnom som isiel s bicyklom domov, vonku prsalo tak som mal mokru podrazku. a ako nesiem bicykel po schodoch, posmyknem sa a mam riadnu modrinu a bozulu na hlave :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zhrniem do bodov:
1.) Pred školou som machroval na mojej old school BMX. Natrénovaval som si trik, ktorý spočíval v tom, že pred koncom obrubníka zdvihem bike na zadné koleso a na zadnom zijdem aj obrubník, kde budem ešte pokračovať na zadnom.
Išiel som už spraviť finálny pokus (musí sa vydariť). V tom višla zo školy jedna holka (Queen of my heart :smt007 ) aj s kamošom a tak som vravel, že viem nový trik.
Išiel som to spraviť, bol som už skoro na kraji, vyhodil bike na zadné, ale akosi mi ušiel rám, ono to znova padlo na obe a sedadlom mne do gulí :smt009 Neviem čo sa ďalej stalo, proste som išiel ešte do takej polohy, že sa mi natiahli svaly na členkoch (chvílu bolelo, potom nič) a ja som tak mal príjemný trapasík.
Našťastie dodnes nevedia, že mi to trafilo medzi nohy. :lol:

2.) Vracal som sa z opekačky, bol som na pol ceste, išiel som cez cestu, okolo ktorej sú dosť vysoké obrubníky. Zoskočil som z jedného, išiel oproti ďalšiemu v ktorom bola medzera, no zrazu som sa niekde obzrel, asi nejaké auto a ja som si nevšimol že sa rútim na obrubník, odrazu tresknutie, drbol som do obrubníku s kolesom a aj vyšiel.. joj aké trápne...
O 100 m ďalej mi sfučala predná guma. :( ...

3.) Bol som skateparku, vyšiel som na takú rampu, kde je kus Účka (neviem jak sa to volá). Hovorím si, že zídem. Tak som nasmeroval predné koleso, idem zijsť a zachytili sa mi kluky o tyčku, ktorá je na začiatku a ja som sa prevalil dopredu a bickyel na mňa.
Neviem jak, ale spravil som to tak umelecky, že si to odniesol iba malíček - strhnutá koža, inak absolútne nič viac, teda okrem mobilu, doškriabal som displej a trošku ešte nohavice, ani bicyklu sa nič nestalo. :)

4.) Nebudem vraveť čo som presne spravil (nepamätám si to), ale skúste opití jazdiť na bicykli na zadnom kolese ! :lol: Len na mäkkých povrchoch, za zdravie neručím. :!:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak sa podelim o mije skusenosti ...

1. asi najhorsie :-) ... este ako fagan na BMX 20 ( myslim ze tak sa to volalo ) som sa bol s kamaratmi vozit na takej trati v lese, ktoru pouzivali motorkari a freestyleovi bieri .. celkom prda to bola .. bol tam jeden vysoky kopec z ktoreho sa spustis a na druhom ked ides do kopca zotrvacnostou tak an konci celkom fajn skocis ... a potom ide dvojita U rampa .. akvsak vedy to nebolo moc dobre vyjazdene .. tak som tam videl iba jedno to Ucko :-D .. pytam sa kamarata .. to je iba jednoita nie ? ..a o n : jasneee nemaj strach ... tak som to pustil dole strechou, vyskocil .. pekne dopadol .. idem k rampe ... jumpnem do nej .. na druhom konci som este dobre potiahol za sebou, nech tomu dam vysku ..a HOPLA , CHYBA LAVKY .. rampa je dvpojita ..tak som asi z 2 metrovej vysky ( cca. ) padol oboma kolesami naraz na dno tej rampy ... uuu zobudil som sa vraj az za 5 - 10 minut ... takze otras mozgu, brutalne obrazena ruka, zodreta koza na pravej polke tvare, rozbite koleno :-( ... biku sa nic nestalo, sak BMW je traktor :-) ...

2. druha nebola taka vazna .. ale bola len vdaka nesustredeniu ... mali sme na sidlisku taky maly okruh vysypany strkom .. dal sa na tom jazdit cyklokros ... a bol tam taky plytka skok, na ktorom bolo dobre vidno, kto ako pracuje telom na tom biku, a kolko to zdvihne do luftu ... a skakalo sa cez leziace palety :-) ... samozrejmä rekord bol 2 .. ale ked som isiel tak som si vsimol, ze mam rezervu ..aj kamarat mi potvrdil, ze jedna sa tam zmesti :-) ... tak sme prilozili .. nech je prdel .. a sustredeny na velky vykon som to rozbehol ... blizim sa. . zaujmem bezchybnu polohu ... dal som do toho silu a tak som skocil ( takym divnym bunny hopom ) .. uu preskocil som tri palety. .ale som to prehnal , mal som dest dobru rezervu ale sa mi smykla vo vzduchu noha z pedalu ... ten som uz nenasiel tak som si v zychlosti aspon sadol tak, aby som si nenabil koule .. podarilo sa koule cele ale ked som dopadol, tak som ohol riaditka a vytrhol som si kus koze na dlani ( cca 1 x 1 ).. a odrel koleno .. inak pohoda :-) ...

3. ... hmm tak nas uz nebavili klascike jazdenice ..taksme zacali jazdit s kamaratom cross country :-) ... uff tak sme sa vybrali nastastie na taku kratsiu ... cca 20 km mala mat turu ... cca. po 7mich kilometroch bol taky pohodovyyy zjazd po luke .. nic prudke, nic zavazne ( paradoxne ten prudsi po hore som zvladol dobre a pomerne rychlo :-) ) ... a bola tam cesticka vyjazdena od traktora .. dve kolaje .. hmmm som j***ty aby som isiel po lavej, ked tamisiel kamarat a nic som cez neho nevidel ? ... sup ho do pravej ... to som nemal robit ... asi po 50 metroch totiz moju kolaj krizoval rigol siroky akurat tam na koleso ... tak som predne do toho zapichol v nejakej 30 kmh rychlosti a letel som cez riaditka :-) ... zevraj to bolo nadmieru akcne a akrobaticky bezchybne .. akurat so mal ohnuty rafik a to dost podstatne, ze neslo tocit cez vislu koleso .. tak sme museli skakt po rafikua po vyplete aby som krokom aspo ndomov dosiel :-) ...

... este dam preslap jedneho kamarata ... nieje to isce pad. .ale bolo to fajn ... volame to odvtedy Kiss The Wheel :-) ... isiel prednym vyskocit na obrubnik, akurat moc skoro zdvihol, padlo, a nabural do neho .. letmo .. naozaj jemne pobozkal predne pneu a vratil sa do sedla :-) ...

.. sakra som sa rozpisal :-)
tibet
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tibet »

Prvy, ktory si pamatam bol este na trojkolke. Asi ako 2-3 rocny som sa snazil zist z obrubnika, pekne sa mi dopredu prevratila trojkolka a ja rovno na celo. Odvtedy som oznackovany ako Harry Potter:lol:, aj vdaka sikovnemu lekarovi co mi to zasival.

A posledny neprijemny pad. Idem si dole takou lesnou cestou a kedze nou idem prvykrat tak som nevedel co ma na nej caka. Zrazu sa predo mnou objavi asi 1,5 metrovy schod. Moznosti som asi mal take, ze ak by som to preskocil tak potom by som pravdepodobne naparal do stromu, alebo by som skusil trochu pribrzdit a spadnut na hnusny strk. Vybral som si druhu moznost. Taky zrafany som ale este v zivote nebol: hrudnik, brada, nohy. Na bruchu som nebol schopny spat asi tyzden. :oops:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

My sme raz so sestrou videli taký srandovný pád ... chlapík na bicykli vchádzal na križovatke do "ľavotočivej klesajúcej" zákruty a nezvládol to vytočiť - narazil kolesom do obrubníka a ako sa držal bicykla, iba sa preklopil cez predné koleso (stále sa držiac). :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dva pamatne prihody:
1. Pretekala som sa s bratom a bratrancami, kto pojde vacsou rychlostou a zrazu, neviem, co sa stalo :), som sa nasla na zemi. Odvtedy viem, ze na susednej ulici mame lekara :D. Skoncilo sa to otrasom mozgu, inac fpoho.
2. Ucila som sa bicykolovak bez drzania, aj som sa naucila :D, ale bol na to potrebny az pad hlavou na obrubnik. Druhy otras mozgu :).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Fuu.. moj najhorsi pad bol zaroven aj najzabavnejsi pad v mojom zivote :D. Viezol som kamarata na "štange" (pekne slovo:D). Isli sme dole kopcom asi tak 30km/h, na 2 osoby celkom fresne rychlost. Tak sa vezieme, vezieme ked ja kkt som sa spytal kamarata : "Heno nechces kerovat?" a on ze "co ti je*e, nie" :D.. ruky mal polozene na volante, cize som myslel, ze ho drzi.. a ja debiiiil :D som ten korman pustil. Volant sa stocil do lavej strany, bicykel zrazu v tej rychlosti uplne zabrzdil a my dvaja sme preleteli cez korman. Ja som nabral gulami tu tycku pred volantom (neprijemne), kamarat letel popod mna.. Spravili sme par otociek a dopadli na zem. Myslel som, ze mam vazne zlomene a ide sa volat sanitka, lebo pri pohlade na kamarata, ktory lezal tvarou k zemi vas nic ine nenapadne :? . Nejak som sa povzliechal, postavil a prisiel k nemu a on sa cely trasie. Zacal som panikarit a kricat nanho ci ma pocuje :D. On sa len otocil s ujebmi v tvari a slzami v ociach. Vtedy som nevydrzal a smiech z obhliadnutia nas5 co som vlastne urobil nas uplne ovladol :D. Takto sme sa uje**** v strede cesy asi 2minuty kym neprislo auto a nemohlo prejst... Nastastie sa nam nic nestalo, ale odvtedy uz korman z ruk nepustam :D :D Samoska, ze teraz zrazu nikdo nechce aby som ho viezol..ale no mali sme 13, bola sranda, ajk ed to mohlo skoncit naozaj zle a mojou vinou :?
PYOPOESY
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PYOPOESY »

raz ked som mal asi 13rokov sme isli s kamosom po takej prasnej ceste nedaleko od nasho sidliska a sme sa pretekali a ja som siel dost blizko neho ked sa mi zrazu zachytilo predne koleso o jeho zadne,a spravil som taku rybicku do toho strku a prachu ze som mal odrete jedno koleno,laket a obidve dlane (nemal som totiz rukavice). Nejak som sa dotackal domov a potom to fajne bolelo ked som to sprchoval aby som vymyl prach z ran. Asi najblbsi pad za zivot...

A jeden tak ftipnejsi. Boli sme s bratrancom na Suchom vrchu pri BB a sli sme po luke taky fajny zjazd. Boli tam zrazu take kopceky a tak som sa robehol ze to riadne jumpnem ale bola tam vyrastena trava ktora to skreslovala cize som nevidel presne aky tam je uhol atd. no tak som vyskocil skoro kolmo hore a vo vzduchu som sa zastavil a drb dole. Udrel som sa hrudou o riaditka a asi 2min som lapal dych. A potom som zistil ze som sa zj*bal do kravskeho hovna.. :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

:arrow: http://www.ceknito.sk/video/17077
Tento link som pridal aj v téme zranenia,či pády..už si nespomínam,ale tu sa to hodí najviac.
To som bol prvý krát na dráhe na Karvaša..kamoši mali BMX,alebo bicykle Cocaine,za 20 000 Sk..ja som mal obyčajný horský :lol:
Našli sme si úsek,že sa rozbehne dole,nabehne na "lávku" a skočí dole..
Oni išli,všetko spravili,ja som spravil pár fotiek,nejaké videá...(pôvodne som mal robiť len to).Lenže dostali nápad,aby som to skúsil aj ja,s mojim bike-om...ja som premýšľal,veď s tým mojím..veľa vecí sa nedá robiť,sedadlo som mal moc vysoko,bál som sa toho najhoršieho..
No nakoniec som sa rozhodol,že to skúsim,nadýchol som sa..a...však vidíte v tom videu :lol: Zabudol som zdvihnúť predné koleso,..dopadol som teda na predné a tak ma to vyhodilo,že som sa uvidel na zemi :lol:

//: Nie je to nič extra,ale ja som naposledy spadol ako malý chlapec : )
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Raz sme jazdili po vrakuni na bicykloch a medzi panelakmi kde je este aspon trocha travy to je ohradene takym drotom vo vyske 20cm. Kamos ho pekne nabral prednym kolesom a preletel cez riaditka na zem a bike na neho :) Ale v pohode prezil nic sa nestalo len jedna zahada. Normalne sa spravila osmicka z retaze, co nikto nepochopil. Normalne sa jedna strana cela nejak pretocila, ze retaz bola do osmicky :shock:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ked som bol maly asi 8 rocny, tak s jednym grazlom z nasho mesta, som sa bicykloval a stojime na muriku 90 cm+- (skor+) a on ze ak si kááápo, tak to zides a ja kkt rozbehnem a drb cely moj 15 kilovy bycikel spravil so mnou kotrmelec a padol mi na chrbat ...mal som vyrazeny dych a pozrem na hore a okolo ide moj pediater vtedajsi :lol: tak ma kriesil odbornik:lol (nahodicka)

odvtedy som mal este jeden pad isiel som po uzkej cesticke a netrafil som ju zasa kotrmelec s mojim 15kg bicyklom zosypal som sa akoby z utesu chalani za mnou vysrati ci som ok ja som sa postavil a ze "dpc jake mam zadrbane tricko" :lol:
Napísať odpoveď