Zaujimave pady na bicykli!!

O športe...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som za cely zivot nestravil bicyklovanim vela casu, ale pamatam si na jeden pad, ked som bol maly, mal som vtedy tak coolovo urobenu BMXku (alebo BMT) a nieco som riesil, ponahlal som sa niekde a viete ako su vypukliny v asfalte, no tak ze ho vuzijem a skocim si... vsetko parada len dopad :) kostra sa mi zlomila ale najlepsie na tom bolo ako to so mnou islo pomaly k zemi, lebo vrchna rura nepraskla len sa pomaly ohybala... :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Raz keď som šiel večer z tréningu, tak pršalo.. šiel som kopcom dolu a do prudšej zákruty vľavo.. šmykol som sa, ale nič sa mi nestalo..šúchal som sa po chrbte a klepol som si hlavu, ale mal som ruksak aj prilbu.. :) trochu odretú nohu..

Druhá, tak to bola teda rakva.. :D šiel som s kamarátom, čo zjazdoval.. dolu takým strmším kopcom.. nevybehaná cesta, čistá príroda... šiel som a všetko som odjazdil, niečo preskočil, ale potom som sa na neho pozrel, aby som v tej rýchlosti do neho nenarazil.. lenže to bola chyba, pretože pred ním, bola séria hlbších jám, ktoré som samozrejme nevidel.. a tak som do nich napálil bicykel v prdeli.. mal som dochrámané ruky, zápästia, lakte, predlaktia, plecia, brucho, stehná, hrudník, kolená... proste všetko.. len hlave sa nič nestalo..tiež som mal prilbu.. inak som bol celý krvavý s krásnymi chrastami.. ale doliečilo sa to.. :wink: dopadol som na cestu(betónovú) so štrkom s veľkými kameňmi.. Jediné, čo mi ostalo je celkom slušná jazva na ľavom lakti.. :) inak také vážnejšie nehody som nemal(na bicykli..) :)

//nedávno som spadol tak nepríjemne.. :? naháňali sme sa z tréningu s chalanmi a strkali sme si kolesá do kolies..a ten jeden začal pridávať, tak som aj ja začal... a tak som stúpil na pedál, že sa zlomil (bola to zliatina, ale bola pred tým už prasknutá) a tak som sa vykriepil..na ruky a cez bicykel.. :D ale tak nič iné sa mi nestalo..len odretá ruka.. :) :wink:
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Cesta domou zo skoly. Hovorim kamosovi podme doprava a on to dal dolava, tak som mu zobral zadne koleso a spravil som 2 kotrmelce. Ale nic mi nebolo.

Ponahlal som sa domov, a nvm preco som zaflekoval na kamienkoch, skoro som skoncil v potoku, bike bol cely az na prekruteny prehadzovač..

To je zatial všetko co sa mi prihodilo a som rad :D ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Raz som si s kamaratom dal downhill po lese este na SVK. A jak sme uz vychadzali z lesa, tam bol taky hrozne strmy vyjazd, kde boli poprerastane korene. Kamarat bol uz na konci ma cakal, dali sme si preistotu od seba odstup (chvalabohu) a ked som tam ja vyletel v dost velkej rychlosti na celoodpruzenim bicykli na tie korene, tak som sa dostal na predne koleso a spadlo so mnou zo sedadla na rurku, popritom som skakal na prednom kolese dolu kopcom, a poobijal som si vajicka. To bolo strasne vtedy, nic ma nebolelo len medzi nohami.
Scorpion90
King
King

Re: Zaujimave pady na bicykli!!

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Neviem ci je nazov temy spravny - "zaujimave" teda aspon pre mna to rozhodne nebolo, ale cca 2 tyzdne dozadu mi jedna vodicka nedala prednost, narazila do mna z boku do zadneho kolesa. Nastastie ani ona ani ja sme nemali velku rychlost. Ja po meste jazdim opatrne a ona sa akurat rozbiehala z vedlajsej cesty

Spravil som salto cez bicykel a dopadol na rameno a spatnym odrazom som si udrel aj hlavu (nanestastie som nechal doma prilbu, kedze som siel len z garaza domov). Nasledne rontgeny chvalabohu neukazali ziadnu zlomeninu ani otras mozgu. Takze som vzhladom na okolnosti este vyviazol celkom dobre - narazene rameno, par pomliazdenim a odrenin a mala ranka na hlave. Rameno citim doteraz, ostatne je uz zahojene

na bicykli sa spravila osmicka, zadny blatnik bol nakrivo a zopar dalsich detailov, nastastie po malej oprave nic nebrani jeho dalsiemu pouzivaniu
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Sokol to iste sa stalo mojmu kamosovi :D no on neisiel z kopca a mal svoju vlastnu BMX no neviem ako narazil do steny proste isiel a zrazu drb do steny panelaku :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Už som písal do tej druhej (locknutej) témy môj najhorší pád. No nejdem sa opakovať, a tak napíšem asi najhorší kamarátov "pád", bol som vtedy s ním. Mali sme tých 9 rokov, bicyklovali sa, nejako sme sa dostali na antuku, nejaké staré volejbalové ihrisk, kamarát sa chcel rozbehnúť a zašmykovať, no nevšimol si akési "silónové" lanko, ktoré malo byť sieť, a tak v plnej rýchlosti zavadil krkom (!) o dané lanko. Silón sa samozrejme neroztrhol, chalan spadol a bicykel zašiel asi o pol metra ďalej. Chlap mal vtedy komplet rozrezaný krk, ťažko sa mu dýchalo, neskutočne reval a už len pozeralo sa na to veľmi blbo. Boli sme asi 50m od domu, takže som ho rýchlo vzal domov, tak ho zaviezli na pohotovosť ale našťastie vsio v poriadku. Po bicykle som sa vrátil o asi 10 minút, verte či neverte, boli tam. No, vtedy asi to Slovensko ešte nebolo také skazené.
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

ja som mal taky dost neprijemny pad asi pred 8 rokmi, slapal som do kopca, do dost strmeho kopca a dost som sa do toho zaprel a zrazu sa mi necakane roztrhla retaz alebo sa zlomil pedal, uz si nepamätam, ale nasledoval skaredy par -> na to ozubene koleso pri pedaloch som si napichol nohu a vsade bola krv, celu nohu som mal krvavu ... dodnes mam jazvy :D ... ale zvlastne, ze ma to nebolelo, asi som bol v soku tak som nevnimal bolest alebo neviem co, len sa pamätam, ze tiekla krv a hned som isiel na chirurgiu, mi to obviazali a niekolko dni som velmi tazko len vedel chodit
Free_man
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Free_man »

moj najhorší pád bol ked som mal 5-7 rokov. Išiel som po ceste asi 25km/h a začal som klučkovat len tak na rovnej ceste. Ale vyšmykol sa mi kormán a predné koleso sa mi vytočilo až tak že nebolo vo vertikálnej polohe ale v horizontálnej vzhladom k rámu bicykla. Takže ma to hned zabrzdilo a ja som preletel cez bike a dopadol som na tvrdý asfalt tvárov a šuchal som sa po tvári 1 meter. Z nosa tolko krvi že sa to nedalo ani zastavit a na ceste meter dlhá krvavá čiara :) Nič príjemné
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

toto je jediný môj na videu 6:36...

ale akurát minulý týždeň som padol na chrbát asi z 2 metrovej výšky :) lebo sa mi šmykol prst zo danej brzdy a na chrbát... zablokovaný chrbát, narazené kríže, niečo s rebrami a dodrbaný lakeť.. takže do konca prázdnin už asi moc nepojazdím
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Cez vikend na zjade FR malino brdo som trosku napalil do pňa. Co ma po zraneniach, prehadzovacku som urval. :(
Napísať odpoveď