Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zaujimave pady na bicykli!!
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 14:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja som pred par rokmi skakal taky mensi dirt(odraz-medzera-dopad) no a rozbehol som sa ale preskocil mi prevod a stratil som trochu rychlost ale povedal som si ze to ajtak skocim Rolling Eyes ....no tak som sa odrazil ale samozrejme som nemal dobru rychlost tak som prednym kolesom zapichol do dopadu, celeho ma prehodilo cez rajdy a zrazu drb...padol som na hlavu a spravil som otocku a uz som sa len suchal po chrbate asi meter a pol...nastastie som mal helmu tak hlava to vyzrzala( a dokonca aj helma) ale chrbat komplet cely oskrety Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Retne
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 15:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som za cely zivot nestravil bicyklovanim vela casu, ale pamatam si na jeden pad, ked som bol maly, mal som vtedy tak coolovo urobenu BMXku (alebo BMT) a nieco som riesil, ponahlal som sa niekde a viete ako su vypukliny v asfalte, no tak ze ho vuzijem a skocim si... vsetko parada len dopad Smile kostra sa mi zlomila ale najlepsie na tom bolo ako to so mnou islo pomaly k zemi, lebo vrchna rura nepraskla len sa pomaly ohybala... Very Happy
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 22 Apr 2008, 19:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Raz keď som šiel večer z tréningu, tak pršalo.. šiel som kopcom dolu a do prudšej zákruty vľavo.. šmykol som sa, ale nič sa mi nestalo..šúchal som sa po chrbte a klepol som si hlavu, ale mal som ruksak aj prilbu.. Smile trochu odretú nohu..

Druhá, tak to bola teda rakva.. Very Happy šiel som s kamarátom, čo zjazdoval.. dolu takým strmším kopcom.. nevybehaná cesta, čistá príroda... šiel som a všetko som odjazdil, niečo preskočil, ale potom som sa na neho pozrel, aby som v tej rýchlosti do neho nenarazil.. lenže to bola chyba, pretože pred ním, bola séria hlbších jám, ktoré som samozrejme nevidel.. a tak som do nich napálil bicykel v prdeli.. mal som dochrámané ruky, zápästia, lakte, predlaktia, plecia, brucho, stehná, hrudník, kolená... proste všetko.. len hlave sa nič nestalo..tiež som mal prilbu.. inak som bol celý krvavý s krásnymi chrastami.. ale doliečilo sa to.. Wink dopadol som na cestu(betónovú) so štrkom s veľkými kameňmi.. Jediné, čo mi ostalo je celkom slušná jazva na ľavom lakti.. Smile inak také vážnejšie nehody som nemal(na bicykli..) Smile

//nedávno som spadol tak nepríjemne.. Confused naháňali sme sa z tréningu s chalanmi a strkali sme si kolesá do kolies..a ten jeden začal pridávať, tak som aj ja začal... a tak som stúpil na pedál, že sa zlomil (bola to zliatina, ale bola pred tým už prasknutá) a tak som sa vykriepil..na ruky a cez bicykel.. Very Happy ale tak nič iné sa mi nestalo..len odretá ruka.. Smile Wink
Návrat hore
matoa
Amateur
Amateur

Založený: 10.12.2006

PríspevokZaslal: 23 Apr 2008, 19:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cesta domou zo skoly. Hovorim kamosovi podme doprava a on to dal dolava, tak som mu zobral zadne koleso a spravil som 2 kotrmelce. Ale nic mi nebolo.

Ponahlal som sa domov, a nvm preco som zaflekoval na kamienkoch, skoro som skoncil v potoku, bike bol cely az na prekruteny prehadzovač..

To je zatial všetko co sa mi prihodilo a som rad Very Happy ...
Návrat hore
Lub0$
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: 23 Apr 2008, 22:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Raz som si s kamaratom dal downhill po lese este na SVK. A jak sme uz vychadzali z lesa, tam bol taky hrozne strmy vyjazd, kde boli poprerastane korene. Kamarat bol uz na konci ma cakal, dali sme si preistotu od seba odstup (chvalabohu) a ked som tam ja vyletel v dost velkej rychlosti na celoodpruzenim bicykli na tie korene, tak som sa dostal na predne koleso a spadlo so mnou zo sedadla na rurku, popritom som skakal na prednom kolese dolu kopcom, a poobijal som si vajicka. To bolo strasne vtedy, nic ma nebolelo len medzi nohami.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: