|
|
|
| Autor |
Správa |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 333
Zaslal: 22 Apr 2008, 14:43 Predmet: |
|
|
no ja som pred par rokmi skakal taky mensi dirt(odraz-medzera-dopad) no a rozbehol som sa ale preskocil mi prevod a stratil som trochu rychlost ale povedal som si ze to ajtak skocim ....no tak som sa odrazil ale samozrejme som nemal dobru rychlost tak som prednym kolesom zapichol do dopadu, celeho ma prehodilo cez rajdy a zrazu drb...padol som na hlavu a spravil som otocku a uz som sa len suchal po chrbate asi meter a pol...nastastie som mal helmu tak hlava to vyzrzala( a dokonca aj helma) ale chrbat komplet cely oskrety  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1738 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
Ja som za cely zivot nestravil bicyklovanim vela casu, ale pamatam si na jeden pad, ked som bol maly, mal som vtedy tak coolovo urobenu BMXku (alebo BMT) a nieco som riesil, ponahlal som sa niekde a viete ako su vypukliny v asfalte, no tak ze ho vuzijem a skocim si... vsetko parada len dopad kostra sa mi zlomila ale najlepsie na tom bolo ako to so mnou islo pomaly k zemi, lebo vrchna rura nepraskla len sa pomaly ohybala...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 837 Bydlisko: Všade, kde sme spolu... Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 19:33 Predmet: |
|
|
Raz keď som šiel večer z tréningu, tak pršalo.. šiel som kopcom dolu a do prudšej zákruty vľavo.. šmykol som sa, ale nič sa mi nestalo..šúchal som sa po chrbte a klepol som si hlavu, ale mal som ruksak aj prilbu.. trochu odretú nohu..
Druhá, tak to bola teda rakva.. šiel som s kamarátom, čo zjazdoval.. dolu takým strmším kopcom.. nevybehaná cesta, čistá príroda... šiel som a všetko som odjazdil, niečo preskočil, ale potom som sa na neho pozrel, aby som v tej rýchlosti do neho nenarazil.. lenže to bola chyba, pretože pred ním, bola séria hlbších jám, ktoré som samozrejme nevidel.. a tak som do nich napálil bicykel v prdeli.. mal som dochrámané ruky, zápästia, lakte, predlaktia, plecia, brucho, stehná, hrudník, kolená... proste všetko.. len hlave sa nič nestalo..tiež som mal prilbu.. inak som bol celý krvavý s krásnymi chrastami.. ale doliečilo sa to.. dopadol som na cestu(betónovú) so štrkom s veľkými kameňmi.. Jediné, čo mi ostalo je celkom slušná jazva na ľavom lakti.. inak také vážnejšie nehody som nemal(na bicykli..)
//nedávno som spadol tak nepríjemne.. naháňali sme sa z tréningu s chalanmi a strkali sme si kolesá do kolies..a ten jeden začal pridávať, tak som aj ja začal... a tak som stúpil na pedál, že sa zlomil (bola to zliatina, ale bola pred tým už prasknutá) a tak som sa vykriepil..na ruky a cez bicykel.. ale tak nič iné sa mi nestalo..len odretá ruka..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matoa Amateur

Stav:  Založený: 10.12.2006 Príspevky: 33
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
Cesta domou zo skoly. Hovorim kamosovi podme doprava a on to dal dolava, tak som mu zobral zadne koleso a spravil som 2 kotrmelce. Ale nic mi nebolo.
Ponahlal som sa domov, a nvm preco som zaflekoval na kamienkoch, skoro som skoncil v potoku, bike bol cely az na prekruteny prehadzovač..
To je zatial všetko co sa mi prihodilo a som rad ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 704 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
| Raz som si s kamaratom dal downhill po lese este na SVK. A jak sme uz vychadzali z lesa, tam bol taky hrozne strmy vyjazd, kde boli poprerastane korene. Kamarat bol uz na konci ma cakal, dali sme si preistotu od seba odstup (chvalabohu) a ked som tam ja vyletel v dost velkej rychlosti na celoodpruzenim bicykli na tie korene, tak som sa dostal na predne koleso a spadlo so mnou zo sedadla na rurku, popritom som skakal na prednom kolese dolu kopcom, a poobijal som si vajicka. To bolo strasne vtedy, nic ma nebolelo len medzi nohami. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|