|
|
|
| Autor |
Správa |
Jerry Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 202 Bydlisko: Rakúsko-Uhorsko Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 21:39 Predmet: Zdielanie tlaciarne (Wifi) |
|
|
| cavte. Mam novy wifi router ASUS WL-600G. Vsetko som nastavil,funguje ako ma,ale mam problem s tlaciarnou. Ako tlacit cez siet mi ide. ...ale mam totizto PSCčko (kopirka+scanner). Da sa to nejako nastavit aby som mohol skenovat,ked mam zapojenu tlaciaren cez router?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 23:01 Predmet: |
|
|
ja mam 520-tku a tlacit mi tiez ide, ale scanovat som este neskusal...
ale na materskom pocitaci, ked ti najde scanner, skus tam nastavit zdielanie tak ako tlaciaren, a uvidis, ale mam pocit ze to nepojde... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 1:31 Predmet: |
|
|
| Ak mas lankovu tlaciaren, tak tlacit je mozne cez siet, ale skenovanie je mozne len cez USB pripojenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2263 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 10:18 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Ak mas lankovu tlaciaren, tak tlacit je mozne cez siet, ale skenovanie je mozne len cez USB pripojenie. |
ja mam obycajne multifunkcne HP cez USB a na PC ktory je zapojeny kablom a tlaciaren nainstalovana som nastavil zdielanie a cez wifi mozem v pohode tlacit bez akejkolvek instalacie... Len PC musi byt zapnuty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 10:46 Predmet: |
|
|
will.i.am: Je rozdiel zdielanie tlaciarne a je rozdiel lankova tlaciaren, ktora ma pridelenu IP adresu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jerry Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 202 Bydlisko: Rakúsko-Uhorsko Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 10:33 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
hmm,tak to je suxx. Ja mam USBckove multifunkcne a na rouztri mam USB port,takze tak to zdielam. Nemam LANkovu. Ta by mala moznost pripojenia siete priamo do tlaciarne,ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
STomko Star

Stav:  Založený: 28.02.2007 Príspevky: 595
Zaslal: 29 Máj 2008, 11:28 Predmet: |
|
|
Tato tema je dobra volovina. Nazov hovori o zdielani tlaciarne, ktore ti funguje. Samozrejme, tam problem nie je. A ako ti uz bolo povedane, ak chces skenovat, musis to zariadenie pripojit na PC priamo cez USB.
Teda zdielanie tlaciarne v pohode (to ti funguje), zdielanie skenera --> nepojde to cez router. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|