Zdielanie tlaciarne (Wifi)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Jerry
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zdielanie tlaciarne (Wifi)

Príspevok od používateľa Jerry »

cavte. Mam novy wifi router ASUS WL-600G. Vsetko som nastavil,funguje ako ma,ale mam problem s tlaciarnou. Ako tlacit cez siet mi ide. ...ale mam totizto PSCčko (kopirka+scanner). Da sa to nejako nastavit aby som mohol skenovat,ked mam zapojenu tlaciaren cez router??
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja mam 520-tku a tlacit mi tiez ide, ale scanovat som este neskusal...
ale na materskom pocitaci, ked ti najde scanner, skus tam nastavit zdielanie tak ako tlaciaren, a uvidis, ale mam pocit ze to nepojde...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mas lankovu tlaciaren, tak tlacit je mozne cez siet, ale skenovanie je mozne len cez USB pripojenie.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hojko napísal:Ak mas lankovu tlaciaren, tak tlacit je mozne cez siet, ale skenovanie je mozne len cez USB pripojenie.
ja mam obycajne multifunkcne HP cez USB a na PC ktory je zapojeny kablom a tlaciaren nainstalovana som nastavil zdielanie a cez wifi mozem v pohode tlacit bez akejkolvek instalacie... Len PC musi byt zapnuty...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

will.i.am: Je rozdiel zdielanie tlaciarne a je rozdiel lankova tlaciaren, ktora ma pridelenu IP adresu ;)
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

hojko napísal:Ak mas lankovu tlaciaren, tak tlacit je mozne cez siet, ale skenovanie je mozne len cez USB pripojenie.
hmm,tak to je suxx. Ja mam USBckove multifunkcne a na rouztri mam USB port,takze tak to zdielam. Nemam LANkovu. Ta by mala moznost pripojenia siete priamo do tlaciarne,ze?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Tato tema je dobra volovina. Nazov hovori o zdielani tlaciarne, ktore ti funguje. Samozrejme, tam problem nie je. A ako ti uz bolo povedane, ak chces skenovat, musis to zariadenie pripojit na PC priamo cez USB.
Teda zdielanie tlaciarne v pohode (to ti funguje), zdielanie skenera --> nepojde to cez router.
Napísať odpoveď