Zdravotne postizene deti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tema o tom, preco by sme sa nemohli hrat na bohov tu uz predsa bola nie?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jancuk napísal:ked je nabuchana neake dievca v 16 rokov
Keď už vŕtaš do postoja cirkvi tak pripomínam, že cirkev v prvom rade bráni práve tomu

(môj osobný názor je ten, že na zodpovednom predmanželskom sexe nie je nič zlé - len pre prípadných K- maniakov)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Fabo napísal:Keď už vŕtaš do postoja cirkvi tak pripomínam, že cirkev v prvom rade bráni práve tomu

(môj osobný názor je ten, že na zodpovednom predmanželskom sexe nie je nič zlé - len pre prípadných K- maniakov)
Brani no este som nevidel ze bi na nabozenstve u nas ale na inom predmete bolo take nieco chodil som do cirkevnej zakladnej skoly a tie sestry co vyucovali nabozenstvo ked doslo na s.x tak sa hambily o tom hovorit tak kde sme v amerike alebo asi aj inde bezne na skolach dostavaju prezervatyvi teda vydel som to vo filmoch ale tam je tema s.x viac rozvinuta a nieje tabu ako u nas
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

To je ale problem dotycnych sestier. S tym, ze je tema s.xu zbytocne tabuizovana suhlasim.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

fikotek: takze hovoris o uzitocnosti spolocnosti teda statu... paneboze ako moze toto niekto povedat... stat s kazdym len vy****va, prasce pri koryte (uplne vsetky) s kazdym manipuluju, poviem ti uzasna spolocnost plna ludi ako ty ktory si myslia ze co nie je podla ich nazoru treba zahubit. A ked uz sme pri tom, ako si ty potrebny pre spolocnost?
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

pryja napísal:Mna napadla este dalsia moznost. Ze genove inzinierstvo spravi krok vpred. A chybne geny sa budu dat proste napravit.
to je tak, ze ked nieco stale opravujes a opravujes, bude tych svov (šev:) tolko, ze sa ti to nakoniec cele rozpadne. stale to je porusovanie prirodnych zakonov, ktore su oproti nasemu mysleniu a metodam dokolane.
Napísať odpoveď