zehlicka na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Dnes som bola u kadernicky, tak som sa poinformovala o zehlickach a zehleni :). Na kratsie vlasy resp. len ofinu staci aj mensia zehlicka, okolo 1000sk, najlepsia znacky su (ako spominal jin) Remington a potom Philips. Na cele vlasy je lepsia o nieco vacsia, obe by mali byt keramicke. Co sa tyka toho spreju, kremu, ktory ma chranit pri zehleni vlasy - vraj nie je nutny, ak sa nejedna o kazdodenne zehlenie a najlepsi je od Schwarzkopfu :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ja zo zehlickami na vlasy nemam dobre skusenosti............kamoska mi skusala zehlit vlasy a popalila ma na cele :D:D
piskota224
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piskota224 »

zehlicka na vlasy je podla mna hovadina....nemyslela som si to dovtedy pokial sme to nekupili...dost to nici vlasy,a radsej si po umyti vlasy vyfukaj....ale zehlicku ti moc neodporucam =)) :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

poradim ti osvedcene pravidlo cim drahsie tym lepsie.....choj do nay alebo datartu a mas to vybavene
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

po zehleni vlasy nevyzeraju zdravo, su take suche ..men osobne sa pacia kucery :) a aj sama mam taze do pohody :)
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

neviem ci dobre zaradujem prispevok ale tak nechcem zakladat novu temu.
mam zehlicku PHILIPS HP 4648 ktora sa vyznacuje ionovou uprvaou to je ze sa vam vlasy neelektrizuju.. ako som to kupil tak to tak bolo no v poslednom case ako keby to uz nefungovalo preto by som chcel zistit ze ako zistim ci ta funkcia funguje alebo sa nieco pokazilo a je to urcene len na reklamaciu.. dakujem
Napísať odpoveď