zehlicka na vlasy
zehlicka na vlasy
cauko ... mam dlhe vlasy a trochu sa mi vlnia, chcel by som si kupit zehlicku na vlasy,, vie mi niekto poradit akuu? pocul som ze kvalitne zehlicky neskodia az tak vlasom, no nechcem do nej investovat niekolke tisice ... existuje nejaka vychytavka ? super pomer cena/kvalita ????
vopred dik .
vopred dik .
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: zehlicka na vlasy
vies co je paradoxne? Ze my co mame vlnite vlasy chceme mat rovny a Ti co maju rovne chcu mat vlnitespaceo napísal:cauko ... mam dlhe vlasy a trochu sa mi vlnia, chcel by som si kupit zehlicku na vlasy,, vie mi niekto poradit akuu? pocul som ze kvalitne zehlicky neskodia az tak vlasom, no nechcem do nej investovat niekolke tisice ... existuje nejaka vychytavka ? super pomer cena/kvalita ????
vopred dik .
-
Zera'Thull
Light Expert
no presne moj problem...Mam tiez moj probl... Mam tiez brckave vlasy (ako vraj su fajn "zlate"
,a podobne) no ja by som radsej rovnejsie .. Vacsinov ked idem do skoly napr,cca pol hodinu pred odchodom z domu si narazim na hralvu zimnu ciapku
-ono to celkom vyrovna XD a vyzera to fajn..A chcel smo aj tu zehlicku no vraj to strasne kazi vlasy a to ja necem
.. Tak zatial frcimna tej ciapke 
-
jin
VIP
http://elektro.24hod.sk/index.php?page=11&itm=2144
Odporucam tuto
Vyskusal som ju a odvtedy uz nic ine nechcem ani videt. Daj si bacha pri zehleni aby si si vlasy nespalil, dobre je pouzit pred zehlenim ochranny krem/sprej
Odporucam tuto
Vyskusal som ju a odvtedy uz nic ine nechcem ani videt. Daj si bacha pri zehleni aby si si vlasy nespalil, dobre je pouzit pred zehlenim ochranny krem/sprej
-
jin
VIP
hej mam brckave ale nie brutalne /neviem ako mas ty/, ale su zato VELMI huste. Skusal osm ich zehlit a krasne sa vyrovnali...podla toho co od toho ocakavas. Ale ja oms bol nadseny...Kelusko napísal:jin ty mas tiez brckave? ked si skusal ,cem vediet ci to bdue stat za to ..mozno sa necham nahovort na tu zehlu
-
bizzy
Medium Star
oprasujem starsiu temu a chcem sa spytat.
Mam strasne brckave vlasy. Strasne.
Ako kazdemu sa to paci, travia dlhe minuty hrania sa mi vlasmi, ale ..
Relativne kratke (cca 5-6cm).
Uz som mal par krat vyzehlene. Efekt je super, presne to co chcem.
Cital som uz tie vyssie spomenute odporucania.
Planoval by som si zehlit vlasy prakticky kazdy den.
Velmi by sa nicili vlasy ?
Aku presne by ste doporucili ? moze byt aj link, nenahnevam sa.
Mam strasne brckave vlasy. Strasne.
Ako kazdemu sa to paci, travia dlhe minuty hrania sa mi vlasmi, ale ..
Relativne kratke (cca 5-6cm).
Uz som mal par krat vyzehlene. Efekt je super, presne to co chcem.
Cital som uz tie vyssie spomenute odporucania.
Planoval by som si zehlit vlasy prakticky kazdy den.
Velmi by sa nicili vlasy ?
Aku presne by ste doporucili ? moze byt aj link, nenahnevam sa.
-
jin
VIP
bizzy:Link máš vyššie, myslím že je to za tú cenu špičková kvalita
Vlasy to ničí podľa toho, ako často to žehlíš a aký prípravok na žehlenie používaš. Osobne sme použili jeden profi-Loreal a malo to ten efekt, že to vlasy chánilo a držalo to vyžehlenie dlhšie
.
Kamarát má na žehlenie presný týždenný program, aby sa vlasy moc neničili, keď bude na icq, tak Ti ho pošlem.
Vlasy to ničí podľa toho, ako často to žehlíš a aký prípravok na žehlenie používaš. Osobne sme použili jeden profi-Loreal a malo to ten efekt, že to vlasy chánilo a držalo to vyžehlenie dlhšie
Kamarát má na žehlenie presný týždenný program, aby sa vlasy moc neničili, keď bude na icq, tak Ti ho pošlem.
-
bolek
Guru
Dik za odporucenie na tu remington zehlicku. Patrim k casti populacii s vlnitymi vlasmi, ale na rozdiel od vacsiny som s nimi viac - menej stotoznena, ale rozmyslala som nad zehlickou kvoli home - made robenej ofine, ktoru by trebalo troschen upravit
. Ale ked tak nad tym uvazujem, asi si ju necham dorast a bude o starost menej
, som prakticky zalozena. Kolko trva take vyrovnavanie???
-
nejakymarko
Addict
osobne s tym nemam skusenosti ale viem ze mama si kupila zehlicku na vlasy co mala taku malu nadobku na vodu aby sa vlasi nenicili a este nejaka jej kadernicka jej doporucila ze do tej vody kapecku olivoveho oleja (ale fakt len kapecku) ze to vyzivuje vlasy.
Mama si to dost pochvalovala (kym nejakym zazrakom nepoliala celu zehlicku
)
Zehlicka nejaka rowenta MAX do 2ooo urcite
Mama si to dost pochvalovala (kym nejakym zazrakom nepoliala celu zehlicku
Zehlicka nejaka rowenta MAX do 2ooo urcite
-
jin
VIP
Podľa hustoty, kvality, vlnitosti, množstva, dĺžky, ale v priemere tak 30min. Mne to kamarát raz žehlil 52min, zatriasol som hlavou a bolo to úplne také isté ako predtýmbolek napísal:Kolko trva take vyrovnavanie???
Inak ak by niekto chcel, tak kamarát mi poslal program na žehlenie, mu celkom dobre drží podľa toho: nedela umyjem nezehlim, utorok rano umyjem zehlim, streda umyjem nezehlim, piatok umyjem zehlim.
-
bolek
Guru
Dnes som bola u kadernicky, tak som sa poinformovala o zehlickach a zehleni
. Na kratsie vlasy resp. len ofinu staci aj mensia zehlicka, okolo 1000sk, najlepsia znacky su (ako spominal jin) Remington a potom Philips. Na cele vlasy je lepsia o nieco vacsia, obe by mali byt keramicke. Co sa tyka toho spreju, kremu, ktory ma chranit pri zehleni vlasy - vraj nie je nutny, ak sa nejedna o kazdodenne zehlenie a najlepsi je od Schwarzkopfu 
-
El Bastardo
Light Star
-
piskota224
Light Expert
-
dexter7007
Zablokovaný