Žena alebo počítač?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Raz som išiel so švagrom do krčmy.
Pri odchode sa nás frajerky pýtali, kedy prídeme.
A my...Že nevieme.
A oni...Či budeme piť pálenku.
A my...Jasné.
A šogrova frajerka/zo srandy/...Peťo, tak teraz si vyber, pálenka, alebo ja
A šogor... Miláčku, znaš že ce ľubim vecej jak šicko na švece. Aľe budzeš mi chybic
Keď toto zahnojil, skoro som ligol cigaretu, šogrova frajerka sa urazila a moja sa pritúlila ku mne, že ja by som jej také škaredé nikdy nepovedal
Ale to som už bol radšej ticho
K téme: jasné že žena, ako by som mohol uperdnostniť stroj za svojho miláčika???
A my...Že nevieme.
A my...Jasné.
A šogor... Miláčku, znaš že ce ľubim vecej jak šicko na švece. Aľe budzeš mi chybic
Keď toto zahnojil, skoro som ligol cigaretu, šogrova frajerka sa urazila a moja sa pritúlila ku mne, že ja by som jej také škaredé nikdy nepovedal
K téme: jasné že žena, ako by som mohol uperdnostniť stroj za svojho miláčika???
-
pinacolada
Guru wannabe
-
p4ra
Redeemer
Haha, erytro, tak toto ma zabilo.erytrocyt napísal:Raz som išiel so švagrom do krčmy.
A my...Že nevieme.
A my...Jasné.
A šogor... Miláčku, znaš že ce ľubim vecej jak šicko na švece. Aľe budzeš mi chybic![]()
![]()
![]()
Keď toto zahnojil, skoro som ligol cigaretu, šogrova frajerka sa urazila a moja sa pritúlila ku mne, že ja by som jej také škaredé nikdy nepovedalAle to som už bol radšej ticho
![]()
-
JohnFrusciante
Star
-
wolfbb2000
Medium Expert
pocuvajte v tejto teme nejde len o PC .... napriklad ze ci by sa hudobnik vzdal nastroja kvoli babe ...nejaky clovek skoly kvoli babe a nepr. IT-ckar pocitaca ...aspon tak som to pochopil ja a potom to rozhodovanie nieje az take lahke ...musela by to byt fakt true love..
//a preto treba nazov temy pozmenit
//a preto treba nazov temy pozmenit
No neviem...to by potom otazka mala byt polozena takto: "Zaluba alebo partner/ka?"SRneC napísal:pocuvajte v tejto teme nejde len o PC .... napriklad ze ci by sa hudobnik vzdal nastroja kvoli babe ...nejaky clovek skoly kvoli babe a nepr. IT-ckar pocitaca ...aspon tak som to pochopil ja a potom to rozhodovanie nieje az take lahke ...musela by to byt fakt true love..
Ale myslim, ze aspon pre polovicu osadenstva fora je hlavnou zalubou PC
Inac samozrejme, ze zena vyhrava, zalubam sa mozme venovat hocikedy, zeny nemaju az tolko volneho casu a daju sa s nimi robit prijemnejsie veci