ja si myslim ze PC je na to aby sme zarobili na zivobitie. ved coraz viac prace sa robi na PC. ale s pc sa neda bozkavat maznat ani nic podobne co je prijemne. najkrajsi je pocit ked je clovek s inym clovekom ktoreho ma radsej ako cely svet. vtedy kaslem na vsetko a posledna vec na ktoru by som myslej je PC.
niekedy je ale pc perfektne da sa tu odreagovat aj ked som nastvany (aj na priatelku alebo niekoho) a nechcem aby ma videla priatelka vtedy si sadnem za PC a drtim CS alebo nieco drsne to zabudnem na vsetko
a je to lepsie ako alkohol
ja sa to snazim kombinovat.. ale prednost ma skor zena.. pc paq vyuzivam na ukor inych cinnosti (napr. spanku)
..inaq obcas sa naskytne, ze priatelke sa nieco pokazi na kompe.. a paq jej to musim opravit, nieco preinstalit, nieco pomazat.. popritom si kupnem nieco svoje.. a paq na konci je este fajna "odmena".. takze mam vsetko pokope skombinovane..
brm napísal:ja sa to snazim kombinovat.. ale prednost ma skor zena.. pc paq vyuzivam na ukor inych cinnosti (napr. spanku)
..inaq obcas sa naskytne, ze priatelke sa nieco pokazi na kompe.. a paq jej to musim opravit, nieco preinstalit, nieco pomazat.. popritom si kupnem nieco svoje.. a paq na konci je este fajna "odmena".. takze mam vsetko pokope skombinovane..
tak tomu sa hovori ideal NAZOROVO SA AJ JA PRIPAJAM (mam a vyuzivam oboje aj ked niekedy sa priznam ze mam dilemu)
Tak teraz som asi dead (uz citim AK47 pri hlave ale mozno si toto nevsimne )
nemusi byt lama ked ho to nebavi....myslim ze ja sa ako tak vyznam a tiez ma to niekedy nebavi....
a k teme.... jednoznacne zena!!! ale kedze ma net aj ona aj ja tak si casto piseme a popri tom si robim svoje...to je uplne idealne...a ked sme spolu tak PC je off...(vacsinou )
zatial PC ale ked bude najaka tak pojde PC na druhu kolaj (sice neviem, ci to bude pravda lebo studujem informatiku,ale ako to vidim tak doma PC ani nebudem chciet videt PC)
uplink napísal:trosku blbe porovnavat ludi s vecou. Vec nikdy nenahradi cloveka. Ale ked to mam zhrnut:
zena:
+ prijemne stravene chvile
+ niekedy uzitocna
+ dobra spolonost
- treba sa o nu starat
- papa vela casu
- casom sa moze zunovat [nj katastrofa vela vztahov ze sa jeden zunuje druhemu]
- ked cloveku spadnu tie ruzove okuliare zacne na druhom vidiet tie zle vlastnosti, ktore pred tym nevidel
pc:
+ zabava
+ uzitocny
- zerie vela elektriky [pokial je nadupany hardware]
- nema sancu a NIKDY nenahradi cloveka - cize ani zenu
- nici zdravie
suma sumarum: co je to za vadny napad porovnavat to?
No k tomu dy som dodalze vsetky - co ma zena mozme dat aj ku PC: treba o neho starat , zere vela casu, moze casom zunovat (aj ked nepravdepodobne ale teoreticky mozne ), no a tie okuliare pri pc tiez mozu spadnut a uvedomis si ze stravil polovicu volneho casu pri daakej sprostej kope suciastok ktora ta zradi prave vtedy ked ju najviac potrebujes .... a este by som dodal svoje minusko spolocne ku zene aj pc : Treba do nich vrazat peniaze ... No jasne ze by som uprednostnil zenu pred PC sak to je blbost citovo sa viazat na daco do coho prudi 220 voltov (a je to aj nebezpecne ) A btw je to hovadina vobec porovnavat ... keby sa porovnavalo pc a notebook tak to by bolo normalnejsie
v dnesnej dobe je urcite lacnejsie zohnat pc , vacsina bab hladi len na peniaze, vravim vacsina , NIE VSETKY, ale urcite stroj nenahradi cloveka, v tomto pripade
HardiKrishna napísal:v dnesnej dobe je urcite lacnejsie zohnat pc , vacsina bab hladi len na peniaze, vravim vacsina , NIE VSETKY, ale urcite stroj nenahradi cloveka, v tomto pripade
lacnejsie to urcite je, ale rozhodnie to nie je lepsie!
HardiKrishna napísal:v dnesnej dobe je urcite lacnejsie zohnat pc , vacsina bab hladi len na peniaze, vravim vacsina , NIE VSETKY, ale urcite stroj nenahradi cloveka, v tomto pripade
velmi s tebou nesuhlasim lebo ked povies vacsina tak to vyznie ze 90 percent bab je zatazenych len a len na peniaze....asi sa stretavas s nespravnymi babami