ZMENA ip adresy
Pomoc
Caute mozno ze trepnem hlupost, ale chel by som sa spytat. Neexistuje program cez, ktory by sa dalo stahovat z rapidshare bez uplynutia casoveho obmedzenia 1 hod. Mam mikrovlne pripojenie a to znamena, ze nasa siet ma jednu IP pre viacerych uzivatelov a ked chcem stahovat film tak ho stahujem aj dva tyzne, lebo vzdy niekto iny stahuje a ja to nemozem stiahnut. Tak len sedim ako taky "pecuch" pri PC a skusam ci mi to pojde alebo nie. Uz mam s toho nerva. Budem rad za kazdu radu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc
skús chodiť cez proxypetinoSK napísal:Caute mozno ze trepnem hlupost, ale chel by som sa spytat. Neexistuje program cez, ktory by sa dalo stahovat z rapidshare bez uplynutia casoveho obmedzenia 1 hod. Mam mikrovlne pripojenie a to znamena, ze nasa siet ma jednu IP pre viacerych uzivatelov a ked chcem stahovat film tak ho stahujem aj dva tyzne, lebo vzdy niekto iny stahuje a ja to nemozem stiahnut. Tak len sedim ako taky "pecuch" pri PC a skusam ci mi to pojde alebo nie. Uz mam s toho nerva. Budem rad za kazdu radu.
proxy
no skusam chodit cez proxy http://www.cproxy.com/ ale je to strasne pomale a hlavne problemy sa opakuju. Neviem kuva co robit. A cec ktory proxy server chodis ty?
-
audiotrack
VIP
Re: proxy
ja nejak nechodím cez proxy, lebo je to ako si povedal strašne pomalé. Ak by si našiel nejaké rýchle, daj vedieť. Potom ti neviem poradiť.petinoSK napísal:no skusam chodit cez proxy http://www.cproxy.com/ ale je to strasne pomale a hlavne problemy sa opakuju. Neviem kuva co robit. A cec ktory proxy server chodis ty?
skus cez www.anonycat.com
neviem ci je to dost rychle skus
neviem ci je to dost rychle skus
-
qwerty-xyz
Re: ZMENA ip adresy
nemusis restartovat pocitac,staci ked das odpojit modem a po desiatich sekundach zapnes znovu vytacanie. ALE ked to robis tak musis mat vypnute napr. icq a vymazane cookies z prehliadaca a vsetko kolo toho. Neviem preco to je tak ale ja mam dsl tiez a ide mi to takto.mateu napísal:pjosim Vas mam dsl. A mam dynamicku ip adressu.
Ale....ip adresa sa mi zmeni len po restarte pocitaca. Neexistuje nejaky program cez ktory by som si mohol ip menit bez toho aby som restartol pocitac???
Prosim pomozte mi.![]()
![]()
![]()
![]()
Jednoducho sa odpojim a znova pripojim.
-
qwerty-xyz
-
martinrozok
Medium Expert
-
martinrozok
Medium Expert
omg vy ste lolci
:D
Start -> Spustiť -> napisete do toho CMD to neni ziadna skratka proste napisete CMD vybehne vam take okienko a napisete do neho
ipconfig/release odpoji vas od netu
A potom ipconfig /renew pripoji na net s novou Ip
Omg ked este dakto napise ze mu to nejde ta mna je*** o zem
LOOL :Dmate to za 30 sek ani tolko ne
Start -> Spustiť -> napisete do toho CMD to neni ziadna skratka proste napisete CMD vybehne vam take okienko a napisete do neho
Omg ked este dakto napise ze mu to nejde ta mna je*** o zem
-
Mek
Addict
boze moj dalsi expert... a co ak mam staticku, a co ak idem do netu cez router? a co ak...?h0l0tn1k napísal:omg vy ste lolci:D
Omg ked este dakto napise ze mu to nejde ta mna je*** o zemLOOL :Dmate to za 30 sek ani tolko ne
zmena IP
Ahoj, mám problém potrebujem zmeniť IP adresu ale neviem prísť na to ako.
Mám Chello Premium a používam MSI Router RG54G3 mám nastavený DHCP v nastaveniach routeru som ho povolil tiež mam nastavenú IP na dynamickú.
IP by sa na tomto modeli mala meniť pomocou tlačidiel Release a Renew ale mne sa ta IPčka nemení.
V nastavení som nastavil lease time (čo chápem ako čas po ktorý mi bude s poolu ip adries požičaná ipčka na 2 hodiny ono je vlastne jedno na koľko)
ďalej mám možnosť nastaviť začiatok a koniec IP adresy len tu som trošku nepochopil či sa myslí rozsah alebo prvý a posledný octet (nastavil som na 100 a 199) po resetovaní routera stále tá istá IPčka.
Nepomáha ani vypnutie routera ani release IPčky cez cmd neviem čo s tým.
Za odpoveď ďakujem.
Mám Chello Premium a používam MSI Router RG54G3 mám nastavený DHCP v nastaveniach routeru som ho povolil tiež mam nastavenú IP na dynamickú.
IP by sa na tomto modeli mala meniť pomocou tlačidiel Release a Renew ale mne sa ta IPčka nemení.
V nastavení som nastavil lease time (čo chápem ako čas po ktorý mi bude s poolu ip adries požičaná ipčka na 2 hodiny ono je vlastne jedno na koľko)
ďalej mám možnosť nastaviť začiatok a koniec IP adresy len tu som trošku nepochopil či sa myslí rozsah alebo prvý a posledný octet (nastavil som na 100 a 199) po resetovaní routera stále tá istá IPčka.
Nepomáha ani vypnutie routera ani release IPčky cez cmd neviem čo s tým.
Za odpoveď ďakujem.