Ale....ip adresa sa mi zmeni len po restarte pocitaca. Neexistuje nejaky program cez ktory by som si mohol ip menit bez toho aby som restartol pocitac???
mateu napísal:sietovku?? to ako myslis ze staci mi vybrat kabel z modemu???
nie...ak mas ikonku pripojenia v system trayi tak kliknut pravim a dat "VYPNUT" a ak nie tak Start > nastavenia > sietove pripojenia
tam kliknes znovu pravym na sietovu kartu a vypnes, potom spat zapnes a mas to.
super ze toto niekto zalozil, totiz chcem sa nieco spytat...mam doma DSL od ST aa nejsom isty aku mam IP, ci dynamicku alebo nie... ale ked vypnem a zapnem router tak sa mi zmeni IPcka... neni nejaky program na to aby som nemusel vypinat a zapinat??? alebo neda sa nejak spravit ten router aby sa menila ta ip bez toho aby som vypinal router??? diky moc...
happy napísal:super ze toto niekto zalozil, totiz chcem sa nieco spytat...mam doma DSL od ST aa nejsom isty aku mam IP, ci dynamicku alebo nie... ale ked vypnem a zapnem router tak sa mi zmeni IPcka... neni nejaky program na to aby som nemusel vypinat a zapinat??? alebo neda sa nejak spravit ten router aby sa menila ta ip bez toho aby som vypinal router??? diky moc...
aj ja mam DSL od stonline... IP adresa sa ti zmeni vzdy ked sa pripojis a odpojis z netu.. to vyuzivam napr aj na rapidshare, kde stiahnem 100mb, odpojim net, potom pripojim, a mozem sosat znova
robeno napísal:aj ja mam DSL od stonline... IP adresa sa ti zmeni vzdy ked sa pripojis a odpojis z netu.. to vyuzivam napr aj na rapidshare, kde stiahnem 100mb, odpojim net, potom pripojim, a mozem sosat znova
a neporadite nieco tim co maju chello? a uz ide 100 MB z rapidu?
robeno napísal:aj ja mam DSL od stonline... IP adresa sa ti zmeni vzdy ked sa pripojis a odpojis z netu.. to vyuzivam napr aj na rapidshare, kde stiahnem 100mb, odpojim net, potom pripojim, a mozem sosat znova
ja musim vypnut a zapnut router...a to sa mi nechce stale behat..lebo router nemam pri mojom PC chapes bracho? neni na to soft?
happy napísal:jasne jasne je to DrayTek Vigor 2500
malo by to byt napisane v manuale. Neviem presne kde sa to nachadza na tomto routri, ale hladaj v menu nieco ako status, resp. stranku kde su popisane pridelene IP adresy od DHCP. Mali by tam byt tlacitka RELEASE a RENEW. V tomto poradi ked to spravis tak router najprv IP adresu 'flushne" ("vypluje") a nasledne mu DHCP server prideli novu.
Caute mozno ze trepnem hlupost, ale chel by som sa spytat. Neexistuje program cez, ktory by sa dalo stahovat z rapidshare bez uplynutia casoveho obmedzenia 1 hod. Mam mikrovlne pripojenie a to znamena, ze nasa siet ma jednu IP pre viacerych uzivatelov a ked chcem stahovat film tak ho stahujem aj dva tyzne, lebo vzdy niekto iny stahuje a ja to nemozem stiahnut. Tak len sedim ako taky "pecuch" pri PC a skusam ci mi to pojde alebo nie. Uz mam s toho nerva. Budem rad za kazdu radu.
petinoSK napísal:Caute mozno ze trepnem hlupost, ale chel by som sa spytat. Neexistuje program cez, ktory by sa dalo stahovat z rapidshare bez uplynutia casoveho obmedzenia 1 hod. Mam mikrovlne pripojenie a to znamena, ze nasa siet ma jednu IP pre viacerych uzivatelov a ked chcem stahovat film tak ho stahujem aj dva tyzne, lebo vzdy niekto iny stahuje a ja to nemozem stiahnut. Tak len sedim ako taky "pecuch" pri PC a skusam ci mi to pojde alebo nie. Uz mam s toho nerva. Budem rad za kazdu radu.
no skusam chodit cez proxy http://www.cproxy.com/ ale je to strasne pomale a hlavne problemy sa opakuju. Neviem kuva co robit. A cec ktory proxy server chodis ty?
petinoSK napísal:no skusam chodit cez proxy http://www.cproxy.com/ ale je to strasne pomale a hlavne problemy sa opakuju. Neviem kuva co robit. A cec ktory proxy server chodis ty?
ja nejak nechodím cez proxy, lebo je to ako si povedal strašne pomalé. Ak by si našiel nejaké rýchle, daj vedieť. Potom ti neviem poradiť.