fanny102 napísal:keby toto bolo warez forum hnet tu mate o 500 ludi navyse a nemusely by ste zamykat stale temy
myslis ze ak je forum zamerane na warez, tak sa moderuje samo? Pri wareze je este viac problemov ako bez. To ti myslim potvrdia vsetcia aktivni moderatori tu na fore.
FrankieB napísal:mne sa to takto paci, aj ked musim povedat, ze ten predchadzajuci vzhlad som nepoznal
vzhľadovo vyzeralo presne takto isto, len tu boli témy ako hudba sk/cz, movies... proste spoj hojka s lamkami do jedného fóra a design použi tento čo tu je
A este sa dali vyhladat uzivatelia, alebo lepsie zeditovat profil, statistiky fora ale aj osobne do ktorej temy si najviac prispel a tak a to mi tu chyba. Nebude sa s tym daco robit?
presne. na to som už aj zabudol, ale bolo to dobré. Rád som pozeral tie štatystiky. A čo sa týka nastavenia profilu, toto čo je mi úplne vyhovuje. Podpis netreba a čo sa tam ešte dalo navyše? asi ani nič.. ale tie štatystiky by som úvítal
audiotrack napísal:presne. na to som už aj zabudol, ale bolo to dobré. Rád som pozeral tie štatystiky. A čo sa týka nastavenia profilu, toto čo je mi úplne vyhovuje. Podpis netreba a čo sa tam ešte dalo navyše? asi ani nič.. ale tie štatystiky by som úvítal
V tom profile by som uvital nepriklad vek a pohlavie, ostatok v pohode, ale ked aspon textove podpisy by neboli od veci, obrazky by to len spomalovali, ale tak obmedzeny text povedzme 50 znakov by bodol...
Osobne si myslim, ze podpisy sa praveze hodia na diskusne forum, ako je HOJKO, pretoze hovoria nieco o autorovi. Pri Wareze na tom az tak nezalezi.
Takisto by som ich prijal spat, ale zase ak to prilis zatazu server chapem ze to nepojde.
Mohli by sa zorganizovat nejake sutaze...nieco ako pool cup ale nejake originalne hry... =) ako napr. nemenovane *censored* forum (nefim ci sa to moze pisat ) malo sutaz v tom, kto nahra najviac v hre Moorhoon Wanted...
AppleBred napísal:Osobne si myslim, ze podpisy sa praveze hodia na diskusne forum, ako je HOJKO, pretoze hovoria nieco o autorovi. Pri Wareze na tom az tak nezalezi.
Takisto by som ich prijal spat, ale zase ak to prilis zatazu server chapem ze to nepojde.
Podpisy? Zbytocnost. Obraz o autorovi sa da spravit aj z toho, co napise do svojho prispevku.
Takze, este raz zbytocnost.