gwixt napísal:no a je to tu .... vsimol som si ze hojko je na lamkach uz adminom (+modi odtialto su tam tiez modmi) .... a teraz nex mi niekto vysvetli preco sa potom tu robil taky humbuk okolo toho ako sa mu a ostatnym uz nexce babrat s warezom a nevdacnymi uzivatelmi a museli okolo toho robit take dramaticke halooo .....
presne ako pise ob3l1x neviem ze napr. ja by som tam bol modom
gwixt napísal:ja som nepisal ze vsetci ..... ide mi len o to ze ako sa hojko nadrapoval ze ho to uz nebavi a zrazu robi admina na lamkach .... len tolko
Co sa vzrusujes,akurat tam robi s phpBB,hehm666 uz nema tolko casu aby to stihal a ja do takych veci nerobim,tak naco to riesis?
gwixt napísal:ja som nepisal ze vsetci ..... ide mi len o to ze ako sa hojko nadrapoval ze ho to uz nebavi a zrazu robi admina na lamkach .... len tolko
Nie, len som pomahal s par modmi lebo sa mi nieco nepacilo, tak preto mam toho admina.
fanny102 napísal:keby toto bolo warez forum hnet tu mate o 500 ludi navyse a nemusely by ste zamykat stale temy
myslis ze ak je forum zamerane na warez, tak sa moderuje samo? Pri wareze je este viac problemov ako bez. To ti myslim potvrdia vsetcia aktivni moderatori tu na fore.
FrankieB napísal:mne sa to takto paci, aj ked musim povedat, ze ten predchadzajuci vzhlad som nepoznal
vzhľadovo vyzeralo presne takto isto, len tu boli témy ako hudba sk/cz, movies... proste spoj hojka s lamkami do jedného fóra a design použi tento čo tu je
A este sa dali vyhladat uzivatelia, alebo lepsie zeditovat profil, statistiky fora ale aj osobne do ktorej temy si najviac prispel a tak a to mi tu chyba. Nebude sa s tym daco robit?
presne. na to som už aj zabudol, ale bolo to dobré. Rád som pozeral tie štatystiky. A čo sa týka nastavenia profilu, toto čo je mi úplne vyhovuje. Podpis netreba a čo sa tam ešte dalo navyše? asi ani nič.. ale tie štatystiky by som úvítal
audiotrack napísal:presne. na to som už aj zabudol, ale bolo to dobré. Rád som pozeral tie štatystiky. A čo sa týka nastavenia profilu, toto čo je mi úplne vyhovuje. Podpis netreba a čo sa tam ešte dalo navyše? asi ani nič.. ale tie štatystiky by som úvítal
V tom profile by som uvital nepriklad vek a pohlavie, ostatok v pohode, ale ked aspon textove podpisy by neboli od veci, obrazky by to len spomalovali, ale tak obmedzeny text povedzme 50 znakov by bodol...