|
| Autor |
Správa |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2806
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:29 Predmet: |
|
|
| Ani na jednom disku nemas ziadne nenaformatovane miesto, tak neviem co vlastne chces formatovat?! Presne ako spominal brm, tych 100GB si pridelil pre linux a teda ho nemozes vidiet v Tento pocitac a ani ich vyuzivat vo wine.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2008 Príspevky: 373 Bydlisko: ....POPRAD.... Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:31 Predmet: |
|
|
| pato83 napísal: |
| Ani na jednom disku nemas ziadne nenaformatovane miesto, tak neviem co vlastne chces formatovat?! Presne ako spominal brm, tych 100GB si pridelil pre linux a teda ho nemozes vidiet v Tento pocitac a ani ich vyuzivat vo wine. |
a da sa to nejako spravit aby som sa vykaslal na linux a videl ten disk na Windowse ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1478 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:38 Predmet: |
|
|
podla mna si nedal on nic sformatovat, len pouzil tu poslednu moznost pri instalacii aby pouzilo to to nejake VOLNE miesto.. cize resizlo si particiu na druhom disku a zbytok si vyhradilo pre seba
ak chces vidiet vo windowse linuxove particie tak pouzi :
http://www.fs-driver.org/download.html
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6407
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:44 Predmet: |
|
|
Najlepšie riešenie bude zrušiť tie dve neznáme 94,5GB a 4,05GB partície a voľné miesto buď priradiť existujúcemu disku alebo z neho vytvoriť novú Windowsácku partíciu.
Prídeš o všetky údaje z Linuxu, ale keď si tam nič nedával, tak by si tam ani nič nemal mať, čiže ani nič stratiť..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:45 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
Najlepšie riešenie bude zrušiť tie dve neznáme 94,5GB a 4,05GB partície a voľné miesto buď priradiť existujúcemu disku alebo z neho vytvoriť novú Windowsácku partíciu.
Prídeš o všetky údaje z Linuxu, ale keď si tam nič nedával, tak by si tam ani nič nemal mať, čiže ani nič stratiť..  |
nie nie nic tam nemam a mi porad ako to mam spravit s tymi particiami ..dik
|
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1478 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:51 Predmet: |
|
|
| a neporadil ti?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 10:53 Predmet: |
|
|
| warezman napísal: |
| a neporadil ti? |
rad by som vedel ako sa to robi postupo po postupe bo v zivote som to nerobil..nahradovanie to win. diskom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 22 Feb 2008, 11:06 Predmet: |
|
|
Postup, čo máš urobiť, som napísal vyššie, otázka už len je, že ako..
S týmto programom som ešte nikdy nerobil s partíciami, takže nemám šajnu, ale intuitívne by som na tie neznáme partície klikol pravým tlačítkom a tam by mohla byť možnosť zrušiť partíciu.. potom by sa malo ukázať prázdne nenaformátované miesto.. na neho opäť kliknúť pravým tlačítkom a buď vytvoriť novú partíciu alebo priradiť k predchádzajúcej partícii. Prípadne by sa dalo kliknúť pravým tlačítkom na susednú partíciu a tam by mohla byť voľba zmeniť veľkosť partície a tá by Ti mala povoliť zväčšiť E: alebo F: o to uvoľnené miesto. Toto je len teoretický postup, keďže ako som písal, v tomto programe som nikdy nepracoval s partíciami.
Pre istotu si však všetky dôležité údaje, o ktoré za žiadnu cenu nechceš prísť, premiestni na prvý disk.. na ten 250GB Seagate!!! ..alebo si ich napáľ na DVD!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 11:13 Predmet: |
|
|
S týmto programom som ešte nikdy nerobil s partíciami, takže nemám šajnu, ale intuitívne by som na tie neznáme partície klikol pravým tlačítkom a tam by mohla byť možnosť zrušiť partíciu.. potom by sa malo ukázať prázdne nenaformátované miesto.. na neho opäť kliknúť pravým tlačítkom a buď vytvoriť novú partíciu alebo priradiť k predchádzajúcej partícii. Prípadne by sa dalo kliknúť pravým tlačítkom na susednú partíciu a tam by mohla byť voľba zmeniť veľkosť partície a tá by Ti mala povoliť zväčšiť E: alebo F: o to uvoľnené miesto. Toto je len teoretický postup, keďže ako som písal, v tomto programe som nikdy nepracoval s partíciami.
Pre istotu si však všetky dôležité údaje, o ktoré za žiadnu cenu nechceš prísť, premiestni na prvý disk.. na ten 250GB Seagate!!! ..alebo si ich napáľ na DVD! |
no oki ja to vyskasam dufam ze mas pravdu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 14:35 Predmet: |
|
|
Pre istotu si však všetky dôležité údaje, o ktoré za žiadnu cenu nechceš prísť, premiestni na prvý disk.. na ten 250GB Seagate!!! ..alebo si ich napáľ na DVD! |
takze skusal som to ako si vravel zmenil som HDD tak aby ho bolo widiet vo Windwse aj ho vydno lem ked som ho skusil sformatovat tak mi na konci oznamilo ze nezle sformatovat disk tak neeviem co mam robit ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7993 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 14:43 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
je mozne aby tych 94 gb bol linux.. to bude asi jasne..
a tych 4gb moze byt swap ? swap pre linux.. ale ten moze byt max 2gb .. ci ee ?
no v kazdom pripade si o tie data ktore na tych particiach boli prisiel  |
no tam asi ani nic nebolo pretoze ... mi nechyba nic ale ako mozem ziskat zase naspat tych 100Gb ??? pre windows .... s tym ze linux uz necem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 22 Feb 2008, 14:44 Predmet: |
|
|
| satelitik11.. opäť hoď screenshot z toho disk managementu..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

|
Zaslal: 22 Feb 2008, 14:48 Predmet: |
|
|
| satelitik11.. opäť hoď screenshot z toho disk managementu.. |
okey tu je ten O disk sa mi podarilo otvorit vo Winwowse ale nejde zformatovat ho a durhy obrazok je ze ako mi to uakze HDD v inom programe v ktorom som si zmenil to ze ho mozem vidiet vo WIN
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
386 kB |
| Prezretá: |
25 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
169.1 kB |
| Prezretá: |
29 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7993 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
stale to iste... urob to co som napisal vyssie.. len update
//hehe.. mal som pravdu s tym swapom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|