Vystriedal som vsetky banky s obidvoma modulmi, vzdy po jednom. Ovladace na grafiku, tak pri instalacii mi restartlo comp, tak je tam teraz zlozka ati, vnej subory, no a aj v spravcovi zariadenia je, ze ovladace su od ati. Tak teraz neviem. Inak aj instalacii office mi seklo s tym ruzovym pasom. Tak skusim teraz office este raz, uz hodinu nepadol. O chvilu som snad spat

no do smiechu mi nie je.
edit: Pre grafu som skusal najprv stiahnute pre 9200 seriu a potom aj z cd, co bolo ku grafe.
edit2: Ofiice je ok uz, nainstalovalo to bez problemov, tak idem dat do poriadku tie ovladace. Skusim ich preinstalovat.
edit3: Ovladace som z cd aktualizoval, funguje, len mam problem, ze pri tych restartoch, ked som instaloval ovladace, tak mam teraz jednu zlozku ati v c:\ a druhu zlozku ati v c:\program files\ , no a neviem ako zistit, ktora je ta spravna. Mozno je to banalita, ale zatial ide komp bezproblemov, nechcem to pokaslat, na mojom doma by to bolo v pohode, ale tu nechcem.
edit4: Som nakoniec odinstaloval ovladace, zmazal vytvorené zlozky ovladacov v program files aj na c: a nainstaloval ich znovu. Comp facha zatial ako ma, takze cely problem spocival v RAMke. IDE TO, JAK MA A TO JE FAJN

KRIJA, THX VERY MUCH !!!