Zmiznutie kurzoru, nereaguje klavesnica a uz len restart

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

No to je vsak dalsi problem, ci ho nainstalujem v normalnom alebo v nudzovom, aj tak mi vypise chybu v nudzovom rezime aby som ho preinstaloval, lebo sa vyskytla chyba.

EDIT: Ten regedit.com som vymazal vcera vecer, datum vyroby pred 3-mi dnami. TO len k tym predchadzajucim prispevkom.

EDIT2: AVG antispyware sa sekne pri skene suboru c:\windows\driver cache\i386\driver.cab\CNB43GEA.ICM ,som si to skontroloval v tom cab, je to daky icc profil, ale neviem na čo funguje ani ako to dat do poriadku. Mohol by byt problem aj v ovladacoch trebars? ale preco potom sekne avg na nom? Oskenuje ho a hotovo, neviem.

DIKI MOC KRIJA ZA SNAHU A OCHOTU, TO LEN ABY SI VEDEL, ZE SI TO VAZIM. :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

este mozes v AVG nastavit vynimku, aby to nescanoval. preskoci to a fici dalej. dufam :wink:

btw: ja viem :wink:

///edit: mozno si uz aj prisiel na to co to ICC (International Color Consortium) profile je: http://www.fdi.cz/icc.html
tebou uvedeny je pravdepodobne od tlaciarne firmy CANON. co je ale pre teba podstatne, ze po stranke bezpecnosti a zdravia, je tento profil OK. takze naozaj netusim, preco tam AVG zamrzne. :?
pato83
Addict
Addict

Mam problem, dufam, ze to stihnem dopisat, aj po reinstale mi to iste robi, ze hocikedy sekne, mal som tam dve pamate, nechal som iba jednu, no na monitore sa mi spravy uplne hore taky ruzovy pas od jednej strany k druhej, uz som aj grafiku vytiahol, povysaval, a dal naspat, je tam radeon 9200, priatelke staci na net, office a filmy. Takze poradte co s tým, prosim. Takto aspon viem, ze to nebol virus, k*rva tam. Diki za rady. Uvidim kedy zase padne.

Edit: Profil som si otvoril v notepade, tam som nasiel, ze je to od Canon inc. , ale diki. Inak v nom problem nebol, ze by to bol vir alebo daco podobne. Preskenoval som ho mimo systemovej zlozky a v pohode.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aj si striedal tie moduly RAM? iny ovladac pre graf. kartu?
pato83
Addict
Addict

Vystriedal som vsetky banky s obidvoma modulmi, vzdy po jednom. Ovladace na grafiku, tak pri instalacii mi restartlo comp, tak je tam teraz zlozka ati, vnej subory, no a aj v spravcovi zariadenia je, ze ovladace su od ati. Tak teraz neviem. Inak aj instalacii office mi seklo s tym ruzovym pasom. Tak skusim teraz office este raz, uz hodinu nepadol. O chvilu som snad spat :) no do smiechu mi nie je.

edit: Pre grafu som skusal najprv stiahnute pre 9200 seriu a potom aj z cd, co bolo ku grafe.

edit2: Ofiice je ok uz, nainstalovalo to bez problemov, tak idem dat do poriadku tie ovladace. Skusim ich preinstalovat.

edit3: Ovladace som z cd aktualizoval, funguje, len mam problem, ze pri tych restartoch, ked som instaloval ovladace, tak mam teraz jednu zlozku ati v c:\ a druhu zlozku ati v c:\program files\ , no a neviem ako zistit, ktora je ta spravna. Mozno je to banalita, ale zatial ide komp bezproblemov, nechcem to pokaslat, na mojom doma by to bolo v pohode, ale tu nechcem.

edit4: Som nakoniec odinstaloval ovladace, zmazal vytvorené zlozky ovladacov v program files aj na c: a nainstaloval ich znovu. Comp facha zatial ako ma, takze cely problem spocival v RAMke. IDE TO, JAK MA A TO JE FAJN :D

:smt023 :aasmile1: KRIJA, THX VERY MUCH !!! :aasmile1: :smt023
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ovladace od ati sa rozbaluju do: C:\, a odtial instaluju do adresarov: program files a windows\system32\... to len pre info :wink:
pato83
Addict
Addict

No ale to s ovladacmi, si mozes aj sam vybrat, lebo ja nema rad, ked mam na c:\ daco ine ako zlozku win, program files, documents and settings. Takze som si to zadal do program files. Ale to je v pohode, toho som sa uz zbavil. Takze to uz povazuj za vyriesene.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pato83
Addict
Addict

Tak vyzera to na problem, toho prveho pana na holenie, len je zaujimave, ze este pred troma dnami to islo v pohode asi polroka fsb na 200 mhz, a predtym isiel aj na default 166 mhz. To ju az teraz napadla :) Necham to asi tak. Ked to aj tak novym biosom neriesia, teda aspon v popise nie je nic spomenute. Ale popravde ma to stve, lebo ked si za nieco zaplatim, tak to musi splnat vyrobcom dane specifikacie.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

12.5.2005 to je datum postu toho nestastnika :wink:
posledny bios pre tvoju dosku je: 2005/07/07. ale musim poznamenat, ze v nasom pripade nic podstatne neriesi :? http://support.asus.com/download/downlo ... l=A7V600-X . aj ked v predoslych tam je zmienka o support new CPU.
pato83
Addict
Addict

O tom čo biosy na strankach riesia, mne je nanic, to je nam jasne. Inak dal som naspat aj ten druhy modul a ide to skvele. Az na tu moznost resp. nemoznost nastavit fsb, ktorému by prisluchal takt procesora. Hlavne, ze je to aspon takto v poriadku, ze je schoopny prevadzky, lebo vzhladom na to, ze je cas statnic, pc potrebuje. Tak diki zatial, necham to tak. Ono tam ma athlon mp 1900+ / aspon tak jej to hlasi, aj ked ak sa nemylim, by to mal byt znacenie mobilnych procesorov/ , verzia biosu je 1004, odvtedy vislo dalsich pat verzii. Mimochodom, da sa ti pozriet ake procesory to podporuje, lebo mne to vyhadzuje chybu a neviem sa dostat na stranku.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď