Zmiznutie kurzoru, nereaguje klavesnica a uz len restart

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ovladace od ati sa rozbaluju do: C:\, a odtial instaluju do adresarov: program files a windows\system32\... to len pre info :wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

No ale to s ovladacmi, si mozes aj sam vybrat, lebo ja nema rad, ked mam na c:\ daco ine ako zlozku win, program files, documents and settings. Takze som si to zadal do program files. Ale to je v pohode, toho som sa uz zbavil. Takze to uz povazuj za vyriesene.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pato83
Addict
Addict

Tak vyzera to na problem, toho prveho pana na holenie, len je zaujimave, ze este pred troma dnami to islo v pohode asi polroka fsb na 200 mhz, a predtym isiel aj na default 166 mhz. To ju az teraz napadla :) Necham to asi tak. Ked to aj tak novym biosom neriesia, teda aspon v popise nie je nic spomenute. Ale popravde ma to stve, lebo ked si za nieco zaplatim, tak to musi splnat vyrobcom dane specifikacie.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

12.5.2005 to je datum postu toho nestastnika :wink:
posledny bios pre tvoju dosku je: 2005/07/07. ale musim poznamenat, ze v nasom pripade nic podstatne neriesi :? http://support.asus.com/download/downlo ... l=A7V600-X . aj ked v predoslych tam je zmienka o support new CPU.
pato83
Addict
Addict

O tom čo biosy na strankach riesia, mne je nanic, to je nam jasne. Inak dal som naspat aj ten druhy modul a ide to skvele. Az na tu moznost resp. nemoznost nastavit fsb, ktorému by prisluchal takt procesora. Hlavne, ze je to aspon takto v poriadku, ze je schoopny prevadzky, lebo vzhladom na to, ze je cas statnic, pc potrebuje. Tak diki zatial, necham to tak. Ono tam ma athlon mp 1900+ / aspon tak jej to hlasi, aj ked ak sa nemylim, by to mal byt znacenie mobilnych procesorov/ , verzia biosu je 1004, odvtedy vislo dalsich pat verzii. Mimochodom, da sa ti pozriet ake procesory to podporuje, lebo mne to vyhadzuje chybu a neviem sa dostat na stranku.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď