Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Zomrel Heath Ledger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ONdr3j
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.05.2005

PríspevokZaslal: 23 Jan 2008, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

tomek00 napísal:
ano skoda ho... mne sa pacil v The Patriot a aj Knights tale, bol to dobry herec
jj to boli dobre filmy s nim (aj ked v jednej nebol hlavna uloha ale dobry herec), no skoda ho
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Swayne
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.06.2007

PríspevokZaslal: 25 Jan 2008, 17:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je to fakt veľká škoda... sympaťák chalan... Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Soviet
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 25 Jan 2008, 17:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Smrť Heatha Ledgera + nejaké tie videá na jeho pamiatku
http://www.bleskovky.sk/cl/15/202114/Smrt-Heatha-Ledgera-Zrejme-sa-predavkoval-
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
IZZi-BA
Star
Star

Založený: 20.04.2007

PríspevokZaslal: 25 Jan 2008, 18:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

a vyzeral taky stastny plny energie pacil sa mi hlavne vo filme Knight je to smutne ked taky mlady clovek pride o zivot zbohom Heath
Návrat hore
Eritrea
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 25 Jan 2008, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

bol velmi sympaticky..skoda takych ako on ..Sad
ale vzdy ma prekvapi ked clovek s jeho postavenim, peniazmi, slavou spacha samovrazdu ... stastie sa neda kupit
Návrat hore
slavo120
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 22.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Jan 2008, 18:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Noo co ja viem ... par filmom s nim som videl . neberiem nikomu ze bol dobry herec atd.......... ale proste ak zomrie niekto znamy tak sa tu zakladaju temy , cely svet smuti , ja neviem co vsetko ....... a to ze denne zomieraju nevinny ludia ci deti je zrazu zanedbatelne ... rest in peace , ale nechapem preco vsetkych ta smrt tak zasiahla a zrazu cely svet smuti

//aha uz to mam , preto ze bol slavny a herec co Rolling Eyes
Návrat hore
warham
Light Expert
Light Expert

Založený: 12.01.2008

PríspevokZaslal: 26 Jan 2008, 21:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

slavo120 napísal:
Noo co ja viem ... par filmom s nim som videl . neberiem nikomu ze bol dobry herec atd.......... ale proste ak zomrie niekto znamy tak sa tu zakladaju temy , cely svet smuti , ja neviem co vsetko ....... a to ze denne zomieraju nevinny ludia ci deti je zrazu zanedbatelne ... rest in peace , ale nechapem preco vsetkych ta smrt tak zasiahla a zrazu cely svet smuti

suhlasim s tebou, ja som dokonca pocul (mozno to neni pravda) ze nejaky knaz asi ten co ho pochovaval povedal o nom nieco sproste, nejaku narazku nato ze hral homosexuala v Skrotenej hore...
ja som sa to dozvedel od mojej sesternice oci mala cervene, ledva rozpravala... bolo to cestou do skoly
Návrat hore
bolek
King
King

Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 26 Jan 2008, 22:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

slavo120 napísal:

Ber to tak, že keďže bol známy, poznalo ho veľa ľudí a preto sa o tom viac hovorí. Keď zomrie "normálny" človek, tiež prichádza smútok, ale týka sa to danej rodiny, preto sa ti zdá, že nesmúti zrazu celý svet. Smile
Návrat hore
slavo120
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 22.08.2006

PríspevokZaslal: 26 Jan 2008, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

bolek napísal:
Ber to tak, že keďže bol známy, poznalo ho veľa ľudí a preto sa o tom viac hovorí. Keď zomrie "normálny" človek, tiež prichádza smútok, ale týka sa to danej rodiny, preto sa ti zdá, že nesmúti zrazu celý svet. Smile
noo dobre jasnacka Smile .... len proste nemyslim si ze si ktokolvek nech bol akookolvek slavny zasluzi ospevovat po smrti viac nez ty ostatni ...ale sak chapeme sa nooo ........... proste zato ze on bol skvely herec ja som nemal krajsi den , ci nemyslim si ze niekomu to niejak zasiahlo do zivota .. tak nechapem preco teraz vsetci placu .......... ale tak cest jeho pamiatke noo
Návrat hore
Alofok
Star
Star

Založený: 12.07.2007

PríspevokZaslal: 26 Jan 2008, 22:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Je to strašné Confused..Som ho videla v Príbehu Rytiera prednedávnom a povedala som si : Sakra dobrý je, ešte by som ho rada niekde videla v nejakom filme
No a hneď je ho plná telka...
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 27 Jan 2008, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

slavo120 napísal:
noo dobre jasnacka Smile .... len proste nemyslim si ze si ktokolvek nech bol akookolvek slavny zasluzi ospevovat po smrti viac nez ty ostatni ...ale sak chapeme sa nooo ........... proste zato ze on bol skvely herec ja som nemal krajsi den , ci nemyslim si ze niekomu to niejak zasiahlo do zivota .. tak nechapem preco teraz vsetci placu .......... ale tak cest jeho pamiatke noo
ale ak je niekto dobry ako bol on, aj ked ti nesprijemni cely den, tak minimalne 90 az 120 minut urcite. ak pozeras nejaky film s akymkolvek hercom, je to akoby bol u teba doma, v obyvaku. lenze teraz uz vies, ze ti do obyvaku s nicim novym nepride (okrem tych filmov, ktore budu mat premieru az po jeho smrti). Sad
Návrat hore
Riuška:-)
Light Star
Light Star

Založený: 04.06.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2008, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heat Ledger bol perfektný herec a charizmatický chalan Crying or Very sad ...od rytiera cez vsetky jeho filmy............a skrotena hora Crying or Very sad to bol jeho vrchol.....ked som pocula ze zomrel newerila som tomu.....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
aruN
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2008, 18:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Po mene som si nevybavil ako vyzera,potom som pozrel google a vyrazilo mi to dych. Confused
Pamatam si ho z pribehu o rytierovi,dobry film,dobry herec a bohuzial smutny koniec. Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Kibo
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 12:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

fdb.cz napísal:
O známém herci, který letos v lednu zemřel na předávkování léky, by údajně měl vzniknout film. Plánuje ho natočit jeho bývalá partnerka Michelle Williams, se kterou měl dceru Matildu Rose. Právě Matilda je jedním z hlavních důvodů, proč by snímek o životě Heatha Ledgera měl vzniknout.

Protože Matildě byly pouhé dva roky, když její otec zemřel a nemá tedy na něj žádné vzpomínky, chce Williams zajistit, aby Matilda svého otce poznala alespoň prostřednictvím snímku o jeho životě. Ve filmu by měli hercovi kolegové a přátelé vzpomínat na to, jaký byl Ledger člověk a osobnost.

Heath Ledger, který se nejvíc proslavil rolí homosexuálního kovboje ve Zkrocené hoře, patřil k nadějným a oblíbeným hollywoodským hercům, proto jeho (možná?) sebevražda všechny zaskočila. Pokud tedy opravdu vznikne film o jeho životě, udělá potěší určitě nejen jeho dcerku Matildu, ale i mnohé jeho příznivce. Zatím se ale musíme spokojit jen s Temným rytířem, který v Česku bude mít premiéru 7. srpna.
Návrat hore
pryja
Star
Star

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 13:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

To je mi luto, akurat ze mi to meno nic nehovori Very Happy
Ale nech mu je zem lahka
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: