//aha uz to mam , preto ze bol slavny a herec co
Zomrel Heath Ledger
Noo co ja viem ... par filmom s nim som videl . neberiem nikomu ze bol dobry herec atd.......... ale proste ak zomrie niekto znamy tak sa tu zakladaju temy , cely svet smuti , ja neviem co vsetko ....... a to ze denne zomieraju nevinny ludia ci deti je zrazu zanedbatelne ... rest in peace , ale nechapem preco vsetkych ta smrt tak zasiahla a zrazu cely svet smuti
suhlasim s tebou, ja som dokonca pocul (mozno to neni pravda) ze nejaky knaz asi ten co ho pochovaval povedal o nom nieco sproste, nejaku narazku nato ze hral homosexuala v Skrotenej hore...slavo120 napísal:Noo co ja viem ... par filmom s nim som videl . neberiem nikomu ze bol dobry herec atd.......... ale proste ak zomrie niekto znamy tak sa tu zakladaju temy , cely svet smuti , ja neviem co vsetko ....... a to ze denne zomieraju nevinny ludia ci deti je zrazu zanedbatelne ... rest in peace , ale nechapem preco vsetkych ta smrt tak zasiahla a zrazu cely svet smuti
ja som sa to dozvedel od mojej sesternice oci mala cervene, ledva rozpravala... bolo to cestou do skoly
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ber to tak, že keďže bol známy, poznalo ho veľa ľudí a preto sa o tom viac hovorí. Keď zomrie "normálny" človek, tiež prichádza smútok, ale týka sa to danej rodiny, preto sa ti zdá, že nesmúti zrazu celý svet.slavo120 napísal:Noo co ja viem ... par filmom s nim som videl . neberiem nikomu ze bol dobry herec atd.......... ale proste ak zomrie niekto znamy tak sa tu zakladaju temy , cely svet smuti , ja neviem co vsetko ....... a to ze denne zomieraju nevinny ludia ci deti je zrazu zanedbatelne ... rest in peace , ale nechapem preco vsetkych ta smrt tak zasiahla a zrazu cely svet smuti
noo dobre jasnackabolek napísal:Ber to tak, že keďže bol známy, poznalo ho veľa ľudí a preto sa o tom viac hovorí. Keď zomrie "normálny" človek, tiež prichádza smútok, ale týka sa to danej rodiny, preto sa ti zdá, že nesmúti zrazu celý svet.
-
krija
VIP
ale ak je niekto dobry ako bol on, aj ked ti nesprijemni cely den, tak minimalne 90 az 120 minut urcite. ak pozeras nejaky film s akymkolvek hercom, je to akoby bol u teba doma, v obyvaku. lenze teraz uz vies, ze ti do obyvaku s nicim novym nepride (okrem tych filmov, ktore budu mat premieru az po jeho smrti).slavo120 napísal:noo dobre jasnacka.... len proste nemyslim si ze si ktokolvek nech bol akookolvek slavny zasluzi ospevovat po smrti viac nez ty ostatni ...ale sak chapeme sa nooo ........... proste zato ze on bol skvely herec ja som nemal krajsi den , ci nemyslim si ze niekomu to niejak zasiahlo do zivota .. tak nechapem preco teraz vsetci placu .......... ale tak cest jeho pamiatke noo
-
Kibo
Hardcore addict
fdb.cz napísal:O známém herci, který letos v lednu zemřel na předávkování léky, by údajně měl vzniknout film. Plánuje ho natočit jeho bývalá partnerka Michelle Williams, se kterou měl dceru Matildu Rose. Právě Matilda je jedním z hlavních důvodů, proč by snímek o životě Heatha Ledgera měl vzniknout.
Protože Matildě byly pouhé dva roky, když její otec zemřel a nemá tedy na něj žádné vzpomínky, chce Williams zajistit, aby Matilda svého otce poznala alespoň prostřednictvím snímku o jeho životě. Ve filmu by měli hercovi kolegové a přátelé vzpomínat na to, jaký byl Ledger člověk a osobnost.
Heath Ledger, který se nejvíc proslavil rolí homosexuálního kovboje ve Zkrocené hoře, patřil k nadějným a oblíbeným hollywoodským hercům, proto jeho (možná?) sebevražda všechny zaskočila. Pokud tedy opravdu vznikne film o jeho životě, udělá potěší určitě nejen jeho dcerku Matildu, ale i mnohé jeho příznivce. Zatím se ale musíme spokojit jen s Temným rytířem, který v Česku bude mít premiéru 7. srpna.
-
lekoklatik
VIP