Tak toto je dolezite, ze si ty prekvapeny. Snad sa ti teraz vsetci administratori a moderatori ospravedlnia a dalsi vyber nechaju na teba.Explo!D napísal:heh, celkom som prekvapenytak teda nech ta ta praca nevynervuje, a kongratulejšn.
zuzkazuzka
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No by si sa divil ale mnohych ludi uspokoji prave tato forma "zabavy"MS FRANKY napísal:už si dosť dlho na hojku aby si vedel že nie.Viem že si to myslel ironicky ale načo dráždiť ľudí? Pre potešenie?
KT:Zuzku nepoznam ale ako sa vravi normalnu zuzu nenájdeš.. tak dúfam že ty budeš výnimka.
No a posledna vec k teme gratulujem.
-
krupica_dnb
Medium Professional
skús raz nenapísať presne to čo ja, ok?ETieNne napísal:Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.
Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)![]()
Good Luck
//aj ja gratulujem, žena vo vedení mi tu chýbala...![]()
Si uplne mimo, takto si sa na nemenovanom fore stal modom mozno ty. Odkedy som modom ja, pri kazdej volbe noveho moda tu dal kazdy z adminov/modov svoje tipy a nasledne sa hlasovalo. Pri zuzu bola zial tato zvyklost porusena, pricom som bol z toho prekvapeny rovnako ako Tomase. Pokial je vsak mne zname, nikto z teamu novu kolegynu nepozna osobne. BTW. ako bude pristupovat k moderovaniu ukaze cas... kazdopadne, zuzu ako novy moderator doveru ma a pevne verim, ze mat bude.k6 napísal:No a? Normalna vec na fore. Hlavne si nenahovarajme ze sa nepozna bud s adminom alebo s inym moderatorom (moderatormi)... ved to je bezna prax. Poznaju sa, vie ze jej moze doverovat a ze je na dany post vhodna, nasledne ukeca zvysok "vedenia" a novy mod je na svete. Ja to nechcem zlahcovat ani nic podobne. Ale tak to chodi a myslim si ze je to v poriadku. Je dobre ked sa poznaju a doveruju si.
-
jin
VIP
Túto userku so msi všímal už dosť dlho, no najprv som sa musel dva krát uistiť, kým som is bol na jasnom, že sa pridala k "zeleným". Som zvedavý, čo prinesie. Každopádne prítomnotť nežného pohlavia v "hojko crew" by mohla priniesť toroška iný prístup /nieže by som bol nespokojný/. Každopádne som zvedavý, ako sa bude ako mod javiť.
Anyway - Gratulujem
hojko
Anyway - Gratulujem
hojko
-
Vigor
King
Cize ak to spravne chapem, stale sa nevieme kto urobil zuzku modom? Teda kto ju navrhol?
. Vlastne moda spravi len admini, ked je t0m4s3 prekvapeny, tak on to zrejme nebol....cize nam ostava hojko...hmm, skvela dedukcia...no ale ako Tomasito napisal, tentokrat ste vedenie nehlasovali?
No ale k veci, nech sa zuzke dari a ma spravny cit pre moderovanie
No ale k veci, nech sa zuzke dari a ma spravny cit pre moderovanie
nic tu nie je take ze rozhodne len jeden clovek (hojko, tomase) a hned spravia modom koho chcu o zuzke sa uz rozpravalo dlhsie (tede rozpravali sme sa o tom ze zenska ruka by to tu mohla nejak osviezit a aj spriemnit a vyber nakoniec padol na zuzku) cize je to tak 
samozrejme necakalo to viacero ludi z mod/admin tymu ze zuzka sa stane modom (ja som sa to tiez dozvedel az dnes v admin sekcii) ale stalo sa dufam ze zuzka splni nase ocakavania a nebude len tzv "ozdoba" ale to ukaze az cas.
samozrejme necakalo to viacero ludi z mod/admin tymu ze zuzka sa stane modom (ja som sa to tiez dozvedel az dnes v admin sekcii) ale stalo sa dufam ze zuzka splni nase ocakavania a nebude len tzv "ozdoba" ale to ukaze az cas.
-
last_knight
Light Professional
suhlasim, ako si ju vsimam, tak vztahy su jej oblubena kategoria, takze vela stasiaETieNne napísal:Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.
Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)
neviem preco vas to tu tak prekvapuje, podla mna je schopna
-
nejakymarko
Addict
-
Explo!D
Darca
tento pispevok som nejako nepochopiltest napísal:Tak toto je dolezite, ze si ty prekvapeny. Snad sa ti teraz vsetci administratori a moderatori ospravedlnia a dalsi vyber nechaju na teba.
-
vendo
Guru