No ale k veci, nech sa zuzke dari a ma spravny cit pre moderovanie
zuzkazuzka
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Cize ak to spravne chapem, stale sa nevieme kto urobil zuzku modom? Teda kto ju navrhol?
. Vlastne moda spravi len admini, ked je t0m4s3 prekvapeny, tak on to zrejme nebol....cize nam ostava hojko...hmm, skvela dedukcia...no ale ako Tomasito napisal, tentokrat ste vedenie nehlasovali?
nic tu nie je take ze rozhodne len jeden clovek (hojko, tomase) a hned spravia modom koho chcu o zuzke sa uz rozpravalo dlhsie (tede rozpravali sme sa o tom ze zenska ruka by to tu mohla nejak osviezit a aj spriemnit a vyber nakoniec padol na zuzku) cize je to tak 
samozrejme necakalo to viacero ludi z mod/admin tymu ze zuzka sa stane modom (ja som sa to tiez dozvedel az dnes v admin sekcii) ale stalo sa dufam ze zuzka splni nase ocakavania a nebude len tzv "ozdoba" ale to ukaze az cas.
samozrejme necakalo to viacero ludi z mod/admin tymu ze zuzka sa stane modom (ja som sa to tiez dozvedel az dnes v admin sekcii) ale stalo sa dufam ze zuzka splni nase ocakavania a nebude len tzv "ozdoba" ale to ukaze az cas.
-
last_knight
Light Professional
suhlasim, ako si ju vsimam, tak vztahy su jej oblubena kategoria, takze vela stasiaETieNne napísal:Mal som skôr iné typy na moderátorov,ale Zuzka je v pohode človek, aspoň z toho, čo píše sa tak javí, lebo osobne ju nepoznám.
Ovládať moderátorské funkcie nie je ťažké (pár tlačítok naviac), dôležitejší je cit pre správne rozhodovanie pri moderovaní. Resp. pre cit pre moderovanie. Avšak myslím, si, že z toho netreba robiť vedu.
Navyše ja dávam Zuzké veľké šance, aj keď ju mnohí možno podceňujú. S erikom by mohli byť dobrí parťáci v sekcii EaV. (napr. okrem iných)
neviem preco vas to tu tak prekvapuje, podla mna je schopna
-
nejakymarko
Addict
-
Explo!D
Darca
tento pispevok som nejako nepochopiltest napísal:Tak toto je dolezite, ze si ty prekvapeny. Snad sa ti teraz vsetci administratori a moderatori ospravedlnia a dalsi vyber nechaju na teba.
-
vendo
Guru