dovi
pre zakladatela: nasetri si aspon tych 20/25 eur a kup jazdenu xonarku (asus xonar)
tu plačeš že študáci sú chudoba a musia šetriť a vzápätí na to mu odporúčaš nech si kúpi nejaký bordel od asusu, ktorý stojí 60 eur...Filipito napísal:...pre ludi ktory si to mozu dovolit bodkanemozem zato ze mas taky plat, kebyze si studentom tak by si to sledoval, ale ako vidim mas v tom pekny bordel
pre zakladatela: nasetri si aspon tych 20/25 eur a kup jazdenu xonarku (asus xonar)
a tu kydáš sám sebe do huby, lebo ja som prvý napísal že ASUS prečural Creative len v najvyššej rade.Filipito napísal:...testovali sme to v jednom shope ked som chvilku pracoval , bolo to skusane na reprakoch od dynaudio , neakych studiovych reprakoch "len za" 1000 eur , a sluchadlach nieco od denonu , neaka djovska rada a bohuzial vsade viedol asus...
Neviem prečo musím mať ja také šťastie. Bohužiaľ mi to na Win7 nejde. Našiel som na fóre Creative tému, kde sú neoficiálne drivery na SB0100, lenže to je len pre PC s max. 2GB RAM (ja mám 4GB). Keď som to teda skúsil, zobrazila sa mi modrá obrazovka a systém spadol. Po načítaní sa mi spustila kontrola diskov a po prihlásení znova spadol Win. Musel som tú zvukovku dať preč, inak by mi vôbec nešiel Win.uplink napísal:mathev Ti dal kráľovskú ponuku ktorá sa neodmieta. Len pozor na drivery vo Windows 7. Niekomu idú, niekomu nejdú...