Zvuková karta do 10 Eur
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zvuková karta do 10 Eur
mathev Ti dal kráľovskú ponuku ktorá sa neodmieta. Len pozor na drivery vo Windows 7. Niekomu idú, niekomu nejdú...
Re: Zvuková karta do 10 Eur
Neviem prečo musím mať ja také šťastie. Bohužiaľ mi to na Win7 nejde. Našiel som na fóre Creative tému, kde sú neoficiálne drivery na SB0100, lenže to je len pre PC s max. 2GB RAM (ja mám 4GB). Keď som to teda skúsil, zobrazila sa mi modrá obrazovka a systém spadol. Po načítaní sa mi spustila kontrola diskov a po prihlásení znova spadol Win. Musel som tú zvukovku dať preč, inak by mi vôbec nešiel Win.uplink napísal:mathev Ti dal kráľovskú ponuku ktorá sa neodmieta. Len pozor na drivery vo Windows 7. Niekomu idú, niekomu nejdú...
Nevie niekto prosím ako vyriešiť tento problém? Bol by som moc rád, inak budem musieť vrátiť tú zvukovku majiteľovi.
Toto je to fórum:
http://forums.creative.com/t5/Sound-Bla ... d-p/533861
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 8:38)
Tak pred chvíľou som posledný krát skúšal, či to nepôjde a na moje prekvapenie sa začali diať veci...Hodím zvukovku do bedne, načítam Win, zapnem inštaláciu ovládačov, nabehne modrá obrazovka - reštartnem PC. Počkám kým znova nabehne Win a na moje prekvapenie mi vyskočila tabuľka, že mám nelegálny Win (Win mám naozaj nelegálny, ale vypnuté všetky Updaty). Vpravo dole mi nabehol nejaký text, že mám nelegálnu kópiu, namiesto pozadia čo som mal len čierna obrazovka a všetko mi blblo. Vypnem teda komp, dám preč zvukovku a vrátim tam svoju. Zapnem PC, Win sa načíta a zrazu už je znova "aktivovaný" a všetko je tak ako predtým. Absolútne nechápem čo sa to stalo...
No a zvukovku posielam v pondelok majiteľovi naspäť. Ďakujem za ochotu a pomoc, bohužiaľ ale nie sú ovládače na Win7 (teda sú, ale podporujú max. len 2GB RAM, ja mám 4GB) a XPčko si kvôli tomu nebudem dávať.