1.Bundesliga

O športe...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 1.Bundesliga

Príspevok od používateľa K!K0 »

Ohľadom toho Neymara,do Anglicka si myslím že nepríde.Neťukol by si(môj názor).Môj najväčší favorit je Real.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Uplne suhlasim s nazorom nadomnou :) bud pojde do Realu alebo Barcelona
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

http://www.sport7.sk/clanok/41952-bild- ... lni-bayern

:-O

Pep sa rozbehol vo velkom style, udajne ma k dispozicii 230 mil. eur tak som riadne zvedavy do koho zainvestuje zvysnych 200 mil
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Bayern má tak vyskladané mužstvo že tam už ani netreba investovať, možno ešte kvalitného stopéra by som kúpil...inak sa čudujem že Goetze išiel ku konkurencii, BVB mám rád a mrzí ma to že sa takto rozhodol, hovorí sa aj o odchode Lewandowskeho, tak uvidíme
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no mna to tiez velmi prekvapilo. To je ako keby z Barcy prestupil hrac do Realu a vice versa. Bayern ma podla mna tiez slabiny skor v obrane ako v zalohe a utoku. Namiesto Lahma tam nemaju plnohodnotnu nahradu a myslim, ze Pep bude este na tychto dvoch postoch posilnovat.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

DanielDevil napísal:Bayern má tak vyskladané mužstvo že tam už ani netreba investovať, možno ešte kvalitného stopéra by som kúpil...inak sa čudujem že Goetze išiel ku konkurencii, BVB mám rád a mrzí ma to že sa takto rozhodol, hovorí sa aj o odchode Lewandowskeho, tak uvidíme
Tam to neni az taka rivalita jak Barca vs Madrid alebo United vs Liverpool. BvB je na vyslni len posledne tri roky, cca 6-8 rokov dozadu to bola dost bieda. Celkovo budnesliga bola vzdy a je tak vyrovnana ze tam v podstate rival moze byt hocikto kto ma zrovna formu a Bayern je ako keby nieco viac, historicky najuspesnejsi nemecky klub, giagnat ktoreho vsetky ostatne bundesligove muzstva plne respektuju. Preto je tam asi viac mozne sledovat skor lokalnu rivalitu BVB vs Schalke, Bayern vs Norimberg atd atd
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to snad nemyslis vazne..BvB ma velku historiu a bol to rival aj ked sa im nedarilo. Pamatam si derby zapasy ked este existovala stanica DSF (terajsia nemecka sport1) a tam zapasy Bayernu s BvB. skoro dva tyzdne pred zapasom boli rozne studia a hostia diskutovali o forme, hracoch a treneroch...
navyse v nemecku je vzdy futbal top a tieto zapasy sa brali vzdy velmi vazne.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Nehovorim ze BVB nema historiu, ale rozhodne to neni zdaleka taky rival ako Norimberg ktory tych ligovych titlov ma na konte viac a navyse je tiez z Bavorska. Ista zdrava rivalita tam je nepopieram, rovnako ako so Schalke ci s Hamburgom, ale zdaleka nie taka ako napr medzi Madridom a Barcelonou.

Okrem ineho Hummels je odchovanec Bayernu, takze to tiez nejak nepridava k tej ich rivalite.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

mne kamarát hovoril že dnes Goetzemu zaspamovali fb stránku či čo to? Rivali tam je, určite nie taká veľká ako Real - Barca ale je

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2013, 21:06)
teraz aj komentátor hovorí že mu to fanúšikovia nemôžu odpustiť a označujú ho ako Judáša
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

videl som fotky podpalenych dresov...ako ked prestupoval Figo
Napísať odpoveď