1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)

Diskusie na politické témy...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)

Príspevok od používateľa Mek »

Tak na testy pojdu hlavne ti, co sa citia zdravi, aby zvysili ucast a znizili percento pozitivity :)
Ale to je dobre, ide tu hlavne o vyradenie bezpriznakovych roznasacov. Na druhej strane, antigentove testy su urcene hlavne pre tych, co maju priznaky (vtedy maju najlepsiu spolahlivost)...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Bezpriznakovych roznasacov zachytia tie AG testy minimalne. To uz bolo povedane a omielane niekolkokrat, ze AG test sluzi na rychlu diagnostiku priznakovych pacientov, aby sa vylucilo ci ide prave o covid, alebo inu "chripocku". Zial nas premier to stale nepochopil a potrebuje kryt svoj oktobrovy biznis s Trnavskou firmou aj za cenu, ze zo seba urobi total vola.
Nehovoriac o nezmyselnej logike toho testovania. Das sa otestovat dnes a test ti bude platit od 27.1. dalsich x dni, aj ked vtedy uz moze byt xy ludi s certifikatom pozitivnych.

Matovic zavadza, ked tvrdi, ze testovanie pomaha zlomit krivku. Krivku lame uz teraz znizenie mobility a za jej narast mozu v drvivej vacsine "vianocne bubliny", ktore pred vianocami velkolepo sam presadil. To bola presne ta ista chyba, ako s tymi svadbami v septembri, ked ich experti odporucali zakazat, ale Matovic ich populisticky povolil, tak pred vianocami odporucali okamzity prisny lockdown a Matovic opat populisticky povedal, lockdown bude mierny a mozete sa navstevovat vramci nejakych "bublin".

Samotne testovanie mi nevadi, ale vadi mi, ze sa vyhadzuju peniaze na nejaky pofiderny plosny skrining, do ktoreho nas dostali absurdne a protichodne opatrenia, ktore si Matovic sam vymysli a presadi.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Kto pozeral dnešné politické relácie na ta3,rtvs a na markize tak to postrehol. Presne ako som vravel v topicu LSNS približné preferencie strán podla prieskumu.
https://domov.sme.sk/c/22579967/prefere ... -2021.html
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

prieskum viac ako 3 roky pred volbami je irelevantny pre nejake zavery
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Suhlasim, tie prieskumy nikdy nemajú výpovednú hodnotu pri nizkej vzorke opýtaných aj všeobecne nieen 3 roky pred volbami. Ale moj odhad percent bol docela presný tie som písal v topicu LSNS.
beardie
Redeemer
Redeemer

zber dát uskutočnila agentúra Focus medzi 12. a 19. januárom
medzitym je LSNS na polceste k rozpadu, ich odhad je uz teraz uplne mimo
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Madam Jankovská chcela spáchať samovraždu predávkovaním liekov, potvrdil to jej advokát. Už počkáme na TB R.Fica ako bude hovoriť o politických väzňoch.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Aj Brhel už je na psychiatrii. :D :D :D Aké hrôzy musel zažiť na dovolenke, kam išiel so súkromným lietadlom?

Neviem, ako vo vás, ale vo mne tieto svine vzbudzujú ešte väčší odpor, keď predstierajú chorobu. Rozkradli miliardy, žili v luxuse, ubližovali nevinným ľuďom (Jankovská ako sudkyňa poslala do väzby nevinného, aby ho zatiaľ mohla obrať o majetky spolu s ďalšími mafiánmi)...keď páchali zločiny, tak boli všetci zdraví ako rybičky, ale keď príde polícia a je čas splatiť spoločenský dlh, tak zrazu ťažká choroba...a samozrejme ani jeden z nich nechce vrátiť ani cent z toho, čo nakradol.

Za Jankovskou slzičku teda nevyroním. Skôr by ma mrzelo, že by sa jej smrťou všetko skončilo a nezaistili jej a jej synom tie nakradnuté majetky.
beardie
Redeemer
Redeemer

afaik pripravuju zakon, aby sa tomu dalo predist
retroaktivny nebude, takze Lucanskeho rodina je zahojena, ale ak si svihnu a schvalia ho predtym, ako sa zavesia dalsi podozrivi, tak by mohol stat nieco vymoct naspat

ohladom Jankovskej to ale vidim inak, skor taka demonstracia, ze ju to tam uz nebavi a ze ked sa Fico & co. nepochlapia, tak sa moze stat, ze zacne rozpravat

lenze Fico ma prazdne ruky, zostavaju jej len oci pre plac a 24h kontrola
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Nemôžu sa im Smeráci vyhrážať ? proste ak začne rozprávať, doplatí na to rodina
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tyler91 napísal: 03 feb 2021, 12:12 Nemôžu sa im Smeráci vyhrážať ? proste ak začne rozprávať, doplatí na to rodina
Uz nie su 90-te roky
tyler91
King
King

Tak načo potom Jankovská čaká ? prečo nezačne rozprávať ako chránený svedok ? na zázrak v podobe predčasných volieb ?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

90-te roky sice nie su, ale vela z tych kumpanov, ktori boli napr. priamo ucastni aj na zlocinoch takeho Cernaka, stale beha po slobode najma vdaka kontaktom na policii, prokurature a sudnictve. Takze nejake vydieranie tam kludne moze byt, pretoze Jankovska uz naznacila, ze doliezala za Ficom aj Pellem s Kocnerovymi pripadmi, co samozrejme obaja zahrali do autu, ze si to iba vypoculi a viac sa o to nezaujimali. Staci ze im pohrozia, ze rodinu znicia ekonomicky a psychicky.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Radšej nech to spravia ako Haščák, ktorý chcel po zatknutí darovať 100 litrov ilavskej väznici. :D Ja byť riaditeľom, tak to zoberiem a ešte v ten istý deň by som Haščáka presunul do Leopoldova... :D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Ja by som to zobral tiez a obratom vypisal ako odmenu za dolapenie vsetkych grazlov :smt025
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

wladas napísal: 03 feb 2021, 12:22 Uz nie su 90-te roky
ja som presvedčený o tom, že sa im vyhrážajú špičky SmeroHlasu a naši ľudia.
Ide príliš o veľa.
tyler91
King
King

JCM01 napísal: 04 feb 2021, 11:23 ja som presvedčený o tom, že sa im vyhrážajú špičky SmeroHlasu a naši ľudia.
Ide príliš o veľa.
"Druhým okruhom osôb sú ohrozený svedok a chránený svedok. Poskytnutie policajnej ochrany ohrozenému svedkovi a chránenému svedkovi je upravené zákonom č. 256/1998 Z. z. o ochrane svedka. Uvedený zákon upravuje podmienky a postup pri poskytovaní ochrany a pomoci ohrozenému svedkovi, chránenému svedkovi a ich blízkym osobám, ktorým v súvislosti so svedeckou výpoveďou alebo poskytnutím dôkazu vzniká nebezpečenstvo ohrozenia života alebo zdravia zo strany osôb páchajúcich zločiny"
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Čo hovorí zákon je jedna vec. Ak si videl seriál Súmrak bosov od RTVS, tak vieš ako tu fungovali styky bezpečnostných a policajných zložiek s mafiou. A podobne to podľa mňa funguje dodnes, každý má svojich informátorov a nikto z tých svedkov si nemôže byť istý, že je v bezpečí, aj keď je za mrežami. Koniec koncov, sám Lučanský to vedel najlepšie a preto sa zrejme rozhodol, tak ako sa rozhodol.
Napísať odpoveď