mozete hlasovat a diskutovat
1 milion vs 50% 100 milionov
1 milion vs 50% 100 milionov
dost ma zaujima co by ste si vybrali ktoru moznost ja osobne by som volil hned jeden milion. diskutujte preco by ste spavili tak ako by ste spravili. ak to tu uz bolo sry ak je to debilna tema zmazat aby som to tu nezahlcoval. thx
Re: 1 milion vs 50% 100 milionov
Vzhľadom na moje šťastie v takýchto lotériách by som si určite zvolil istý 1 mil. € 
A aj pre moje vlastné dobro by som radšej chcel iba 1 mil. - človek pri tejto sume môže začať slušne žiť, avšak musí stále myslieť na budúcnosť.... pri 100 miliónoch by som sa na všetko vybodol a ktovie, aký snob by sa zo mňa stal.

A aj pre moje vlastné dobro by som radšej chcel iba 1 mil. - človek pri tejto sume môže začať slušne žiť, avšak musí stále myslieť na budúcnosť.... pri 100 miliónoch by som sa na všetko vybodol a ktovie, aký snob by sa zo mňa stal.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
1 milion. Aj to by som si postavil len daky mini dom a ostatok porozdaval vramci rodiny. Peniaze ti stastie neprinesu
Skoda, ze dnesna doba zmenila ludi natolko, ze vo vacsine pripadov nic ine nevidia a dokazu si pohnevat dlhorocnych znamych prave kvoli tejto kravine zvanej peniaze.
Zdielam to co pise brm. 1 milion hned. Staci mi pozriet sa ako zvyknu dopadnut slavni alebo megabohati ludia - vacsinou ako fetaci, alkoholici a podobne trosky. Dakujem neprosim.
lepsie 1 milion ako 50% sanca skoncit s prazdnymi rukami
a je pravda ze z tolkych penazi sa da celkom slusne vyzit a luxus mi netreba
Súhlasím s vami. Mne osobne by aj 100 tisíc eur stačilo
Ale samozrejme milión by som neodmietol 
-
evilbanana
Medium Star
s jednym mega rozbehnes biznis ktory sa ti mozno chyti a zarobis dalsie 
Isiel by som tiez do milionu
Isiel by som tiez do milionu
-
Michaelo
Hardcore addict
1 milión.
Kúpil by som si nové auto (nič veľmi drahé), možno pár vecí do PC a niečo dal otcovi za to koľko dal toho on mne. A zbytok asi business.
Kúpil by som si nové auto (nič veľmi drahé), možno pár vecí do PC a niečo dal otcovi za to koľko dal toho on mne. A zbytok asi business.
100 miliónov. Hop alebo trop, 50 % je omnoho vyššia šanca, než dá akákoľvek lotéria a trochu hazardu musí byť 
-
Bad.boy
Medium Professional
Zalezi od toho ale v akej si situacii. Ak si zabezpeceny a nezijes si zle, tak si mozes dovolit risknut. Ak by si zil od vyplaty k vyplate tak by si nad tym ani len neuvazoval a bral isty milion. A milion by som bral aj ja 
inak keby keby sme sa 10ti dohodli na tom ze skusime 50/50 a vyslednu sumu podelime 10 tak urcite budeme mat viac ako 1 meloun 
Aj ja by som radšej bral hneď 1 mil. € Ak už, tak by som bral tých 100 mil. €, keby bola šanca 99,9 % 
-
TommyHot
Addict
Asi by som bral 1 milion a ten by som si uz zhodnotil aj sam.
Určite by som bral 1m, veď toľko nezarobím za celý život 
1 milión hneď.
Lepšie vrabec v hrsti ako holub na streche (prípadne slávik v análnom otvore
)
Lepšie vrabec v hrsti ako holub na streche (prípadne slávik v análnom otvore
-
yoggy
tak, už sme šiesti, môžeme niečo dohodnúťShepDog napísal:inak keby keby sme sa 10ti dohodli na tom ze skusime 50/50 a vyslednu sumu podelime 10 tak urcite budeme mat viac ako 1 meloun
50% sancu na 100 mega, lebo ten 1 mega by mi az tak nepomohol a rad sutazim
-
theBliZZard
Star
Ale to je problem tych ludi a nie penazi. Peniaze charakter nekazia, iba ho ukazuju. A celkom ma stve ked sa ludia vyhovaraju na peniaze, stastie, osud a ine podobne hovadiny, pricom vsetko je to len a len v nich... Inak ja by som bral tiez 1MBilly napísal:Zdielam to co pise brm. 1 milion hned. Staci mi pozriet sa ako zvyknu dopadnut slavni alebo megabohati ludia - vacsinou ako fetaci, alkoholici a podobne trosky. Dakujem neprosim.
/beardie: ty sa musis mat inak dobre, ak by ti 1 milion eur nepomohol
-
Grim
Darca
...na istotu 1 milión...dom sa dá postaviť do 100 000€ a viac nepotrebujem...900 000€ by mi vystačilo na 75 rokov pri mesačnej spotrebe 1000€...a určite sa nedožijem viac ako 95 rokov...celý život by som ani s partnerkou nemusel ani pohnúť prstom...ale ja by som aj tak pracoval...práca ma baví...
//...presne tak...peniaze ľudí nezmenia...môžu im len pomôcť byť tým, kým sú...
//...presne tak...peniaze ľudí nezmenia...môžu im len pomôcť byť tým, kým sú...
uz o 10 rokov to bude inflaciou fajnovo ohlodaneGrim napísal:vystačilo na 75 rokov pri mesačnej spotrebe 1000€