1. stretnutie s kamaratkou
1. stretnutie s kamaratkou
Uz par mesiacov si pisem s kamaratkou, ktora si ma nasla cez pokec. Hladala ludi, ktori tento rok nastupuju na jednu strednu skolu. Kedze medzi ne patrim, ozval som sa jej. Odvtedy sme si dost casto pisali. Zistil som, ze je uplne super, vyzera naozaj pekne, a je celkom inteligentna, mila baba. Chceli sme sa viackrat stretnut, ale vzdy sa to nejak zvrtlo. Ani dnes som ju v prvy den skoly nezahliadol, ale zevraj ma hladala. Tak sme sa konecne dohodli, ze sa zajtra najprv stretneme v autobuse do skoly. Az dnes som sa dozvedel ze ide tym istym. Znamena to ale, ze sa budeme vidat dost casto. Len sa strasne bojim toho stretnutia. Ze co si o mne bude mysliet, ako sa jej budem pacit, atd. Ale najviac ma trapi to, ze neviem, o com s nou budem hovorit. Ved som sa s nou cez icq dost narozpraval, tak co jej budem hovorit? Rozmyslal som, ze zacnem skolou, no to asi bude v pohode, ale co potom? Budem mlcat a cakat kym nieco povie? Potrebujem nejake rady. Chcem nanu zaposobit. Dakujem vopred 
-slusne pozdrav! (mnohi to beru ako samozrejmost, ale je to to prve, co od teba dana osoba pocuje, tak si na tom daj zalezat)
-komplimenty ohladom jej vyzoru, oblecenia,...
-nadavaj na rozvrh (hned sa jej spytaj aky ma ona, kto ju bude ucit, na co sa tesi, ci sa niekde stretnete)
-spytaj sa akym busom ide domov, ci nim ides aj ty,...
-ak poznas niekoho z jej triedy alebo ona z tvojej bavte sa o nom (v zmysle poznas ho? vyzera takto a takto, je fajn atd, zasadne ho neohovarajte, bude to blbe v plnom buse
)
good luck
-komplimenty ohladom jej vyzoru, oblecenia,...
-nadavaj na rozvrh (hned sa jej spytaj aky ma ona, kto ju bude ucit, na co sa tesi, ci sa niekde stretnete)
-spytaj sa akym busom ide domov, ci nim ides aj ty,...
-ak poznas niekoho z jej triedy alebo ona z tvojej bavte sa o nom (v zmysle poznas ho? vyzera takto a takto, je fajn atd, zasadne ho neohovarajte, bude to blbe v plnom buse
good luck
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tému škola nenávidím ale je strašne vdačná..
takže jednoznačne škola.. ver mi o škole sa budete baviť nasledujúce dva tri dni určite.. o profákoch, solužiakoch, triedach.. počkaj ked príde nejaká prvá školská akcia a tak. je toho hodne a ešte viac,,
potom už budeš pri nej taký uvoľnený že aj zabudeneš na tento problém a budeš mliagať úplne prirodzene o hocičom .. teda až si normálny heh
(pííís)
takže jednoznačne škola.. ver mi o škole sa budete baviť nasledujúce dva tri dni určite.. o profákoch, solužiakoch, triedach.. počkaj ked príde nejaká prvá školská akcia a tak. je toho hodne a ešte viac,,
potom už budeš pri nej taký uvoľnený že aj zabudeneš na tento problém a budeš mliagať úplne prirodzene o hocičom .. teda až si normálny heh
(pííís)
-
Miley Cyrus
Light Star
Najprv sme sa stretli v autobuse, a zacali kecat o skole a potom o ICQ, co sme si volakedy rozpravali atd. Bohuzial par krat sa mi stalo, ze nastalo ticho a nikoho z nas nenapadlo co povedat. Ale to sa postupom zlepsilo. Vyprevadil som ju do triedy a po skole som ju uz nezahliadol. Ale strasne by som ju chcel za frajerku, no bohuzial uz jedneho ma. Asi som sa do nej zamilovaltriple napísal:tak ale opíš preháňaj ddd
lol - to si na to prisiel az teraz? musel si tusit ze si zacal nieco citit k pismenkam co ti pisala, inak by si nezakladal tuto temu a normalne sa s nou stretol ako s hocijakou inou babou....Robbie7 napísal:Ale strasne by som ju chcel za frajerku, no bohuzial uz jedneho ma. Asi som sa do nej zamiloval
po prvom raze by si sa totiz nemohol takto zalubit a hned ju chciet za frajerku... a nevravtee mi ze laska na prvy pohlad....
-
existpierre
Medium Star
Verim ze to dopadne dobre. Ja som sa zoznamil s jednou babou na pokeci, spytala sa ma na mysi, ktore som mal v albume, pisali sme si 2 mesiace, dost intenzivne, pred dvoma tyzdnami sme sa stretli a odvtedy spolu chodime, Je sice 50 km daleko, ale je to uplne super baba a mame vela spolocneho. Takze Drzim ti palce, nech ti to vyjde a hlavne: neboj sa, bud sam sebou a uvolneny 
tak to som zvedavy do kedy ti to vydrzi, mam taku kamosku, rozumieme si jedna radost, vzdialenost tam je[KE-MI], ale do vztahu by som snou v terajsej situacii asi nesiel... mozno neskor ked sa nase cesty viac spoja
zatial si ju ale nechavam ako kamaratku..taku totiz nenajdem vela krat 
...a ajtak ma ona nechce
...
...a ajtak ma ona nechce
Pershing, Ty si dobrý "kým sa naše cesty viac spoja"
pekne si to zaobalil, tak rovno napíš, že nechceš vzťah na diaľku 
Existpierre, hej len si asi nečítal, že už má iného
Čajka si podľa mňa len hľadala nových kamošov keď išla do školy a zabíjala nudu písaním. No ale ako hovorím, v 15tich sa človek veľmi ľahko a rýchlo zaľúbi ale aj rovnako rýchlo odľúbi, resp. buchne do inej
Existpierre, hej len si asi nečítal, že už má iného
Čajka si podľa mňa len hľadala nových kamošov keď išla do školy a zabíjala nudu písaním. No ale ako hovorím, v 15tich sa človek veľmi ľahko a rýchlo zaľúbi ale aj rovnako rýchlo odľúbi, resp. buchne do inej
No je mi 16. Viem, ze si hladala kamosov, ktori s nou idu do novej skoly - ajked som jediny, koho tam pozna. Ale ked som bol pri nej (napr. dnes, ked som s nou isiel do skoly) tak som citil strasne chvenie... a mal som sto chuti ju niekde pozvat, lenze ma frajera a ja sa bojim, ze by ma odmietla. Ale zatial si rozumieme - ale len ako kamarati
... a este k tomu - som v triede, kde su 4 chalani 20 moc peknych bab, no zatial na ziadnu inu tak nepozeram, ako na tu kamaratku...
-
existpierre
Medium Star
Chlapci teraz potrebujem vaznu radu, ta baba sa pravidelne hada s chalanom a teraz sa s nim pohadala uplne... a neustale sa mi stazuje... znamena to nieco? Zeby mala zaujem aj o mna? Poradte mi co mam spravit alebo jej povedat... lebo sa musim stale robit ze ju lutujem (ale v skutocnosti som stastny ze asi bude volna, ved ten chalan je nejaky debil asi)