Presne tak.Ako aj s QuadCore."To bola revolucia" obrovsky vykon oproti inym proc. a teraz to ma skoro kazdy.Za par rokov to bude mat "fakt kazdy"a bude to bezna vec.
Btw.:Uvidime este odozvu Intelu,ta aj tak preferuje vo vyrobe procakov....
Keby sa AMD trochu vschopili a vytvorili by poriadne silné jadro, ktoré by dokázalo konkurovať novej generácii Intelov, tak by som o AMD aj porozmýšľal. Oni iba navyšujú počet jadier a takt. Za chvíľu tu budú 10 jadráky, ktoré budú sotva konkurovať šesťjadrakom od Intelu, takže pre mňa nezaujímavé, ale uvidíme čo z toho nakoniec bude.
Sapo napísal:Keby sa AMD trochu vschopili a vytvorili by poriadne silné jadro, ktoré by dokázalo konkurovať novej generácii Intelov, tak by som o AMD aj porozmýšľal. Oni iba navyšujú počet jadier a takt. Za chvíľu tu budú 10 jadráky, ktoré budú sotva konkurovať šesťjadrakom od Intelu, takže pre mňa nezaujímavé, ale uvidíme čo z toho nakoniec bude.
Ak sa zacnu pisat aplikacie ktore budu silne vyuzivat viac jadier potom to uz bude zaujmave aj pre teba. No AMD sa opat zameriava na to co bude potrebne az za par rokov... (ako ked uviedli x64 architekturu ktora sa masivnejsie zacala vyuzivat len nedavno)
Pre mna je 10 jadrove CPU tiez nezaujmave... myslim ze ani tie moje 4 sa neako nenamakaju....
V dnešnej dobe najviac šesť jadro. Moje štvorjjadro 3,4 GHz sa zatiaľ moc nezapotí.
Mám pocit že AMD ide na jadrá a Gigaherzte a Intel na architektúru s najvyšším výkonom.