16 rocny chlapec si strelil do hlavy po hadke s mamou !!!!
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
16 rocny chlapec si strelil do hlavy po hadke s mamou !!!!
http://www.bleskovky.sk/cl/10/153678/Ch ... anit-zivot co si o tomto myslite ? je to vedlajsia dedina je to zarazajuce na co mlades mysli 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jin
VIP
Na chalana toho zrejme v poslednej dobe moc a toto bola u neho zrejme posledná bodka. Nebol zrejme ani veľmi psychicky silný a možno trpel depresiami. V tomto veku začínajú...Každopádne to bola aj zčasti nedbanlivosť otca, ktorý mal tú zbraň schovať tak, aby o nej decko nevedelo...Teraz za to nesie časť zodpovednosti. Inak by sa podľa mňa nezabil. Obesiť sa, alebo otráviť sa, je oveľa nepríjemnejšie, ako sa rýchlo streliť do hlavy...A je to hlavne impulzívne, čo tento čin bezpochyby bol a takisto správanie chalana...
Každopádne musel byť už úplne na dne...chudák chalan
Každopádne musel byť už úplne na dne...chudák chalan
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja nad samovraždou rozmýšľam často ...a to nie je vtip .... a necítim sa nejako "iný"ades napísal:normalny clovek take nieco nikdy nespravi. akonahle na nieco take pomysli, treba to riesit a uz nespada do medzi normalnych ludi. a tiez by som chcel vediet, ako to, ze mal vobec pristup k otcovej zbrani, dalo by sa povedat, ze mu otec v podstate poskytol vrazednu zbran.
máš nádor , nemáš ani jedného rodiča , súrodencov Ti zastrelili , žiješ na ulici , nemáš čo dať do úst ?P3Bo napísal:Ja nad samovraždou rozmýšľam často ...a to nie je vtip .... a necítim sa nejako "iný"
To sú podľa mňa hodné dôvody na také zmýšľanie ...
Ak si opačný prípad , asi už nevieš čo od radosti
Konal skratovo,bol na neho veľký nátlak a nevydržal to..spravil hneď prvú vec čo ho napadla..a koniec..možno trpel depresiami ,problémy v škole ,alebo láske...viac faktorov,ktoré ovplyvnili to,čo nakoniec urobil..taký mladý..život pred sebou...dosť ma zaráža keď mladý človek urobí to,čo nemal..však by sa to dalo poriešiť v pohode a kľude,ale nezvládol to... 
-
P3Bo
Guru wannabe
1. mal somschw33k napísal:máš nádor , nemáš ani jedného rodiča , súrodencov Ti zastrelili , žiješ na ulici , nemáš čo dať do úst ?
2. jedneho z nich vidim 2 krat do roka
3. nemam surodnecov
4. v rodinnom dome ktory je pre mna ako vezenie
5. Prežieram sa
//ďalšie dvôvody na samovraždu ....hádky v rodine, neschopnosť nájť si priateľku ....nikto ma nemá rád
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tak- otec za to nemohol. Mal na výber toľko spôsobov ako sa zabiť, pištoľ mu bola poruke...
Fakt asi každý mal slabú chvíľku keď pomyslel na toto ale toto je priveľa, možno nemal kamarátov, prežila sklamanie z prvej lásky, boh ho vie..
A teraz naňho začnú možno vyťahovať chu**** že "vraj bral drogy" a pod... Čo s ním, nech odpočíva v pokoji a ostatný nech si bážia život ešte viac
Fakt asi každý mal slabú chvíľku keď pomyslel na toto ale toto je priveľa, možno nemal kamarátov, prežila sklamanie z prvej lásky, boh ho vie..
A teraz naňho začnú možno vyťahovať chu**** že "vraj bral drogy" a pod... Čo s ním, nech odpočíva v pokoji a ostatný nech si bážia život ešte viac
akoze ja som mal asi pred mesiacom 6 dni ked sa kazdy jeden den na mna valilo nieco - lekari,rodicia,kamosi,skola v jednom kuse sa kazilo co sa dalo tak som sa nasral, behal s deathom na usiach a ignoroval cely svet... kazdy pozeral ze co sa inak s milym a vyrehotanym chalanom stalo, ale co? som tu stale a to som sa vtedy s rodicmi pohadal hned 3x a na samovrazdu som nemyslel, nato sa mam prilis rad... nastastie to preslo a po tyzdni som bol ako znovuzrodeny ale doteraz mi to kamosky vycitaju ze ako som sa spraval... ale aj tak sa radsej na cas izolovat od sveta a nechat si to prejst hlavou ako si nechat prejst gulku hlavou
mozno chlapec nebol uplne dusevne zdravy, ak bol tak potom v tej hadke muselo ist o nieco fakt vazne a musel byt fakt psychicky na dne alebo strasne slaby ak si siahol na zivot, lebo kazdy by mal byt rad,ze mu bola dana sanca zit a vytvarat si svoj osud sam... chalan to asi tak nebral.. mozno svoju existenciu na tomto svete bral ako utrpenie a potreboval sa oslobodit.. nemozeme diskutovat ked nevieme presne co bolo vo veci... ja len tvrdim, ze psychicky zdravy a silny clovek ktory ma aku taku sebadoveru apson by to nikdy nespravil...
// theking: ten test - Dosiahli ste: 60 bodov
Život nie je tak zlý ako sa zdá, skúste viac vyhľadávať to čo Vás baví. Skúste zábavu obmieňať.
no.. co ja viem
mozno chlapec nebol uplne dusevne zdravy, ak bol tak potom v tej hadke muselo ist o nieco fakt vazne a musel byt fakt psychicky na dne alebo strasne slaby ak si siahol na zivot, lebo kazdy by mal byt rad,ze mu bola dana sanca zit a vytvarat si svoj osud sam... chalan to asi tak nebral.. mozno svoju existenciu na tomto svete bral ako utrpenie a potreboval sa oslobodit.. nemozeme diskutovat ked nevieme presne co bolo vo veci... ja len tvrdim, ze psychicky zdravy a silny clovek ktory ma aku taku sebadoveru apson by to nikdy nespravil...
// theking: ten test - Dosiahli ste: 60 bodov
Život nie je tak zlý ako sa zdá, skúste viac vyhľadávať to čo Vás baví. Skúste zábavu obmieňať.
no.. co ja viem
s 1, 2, 3 ti nepomozem. 4-skus obcas ist von len tak, nebudes sa musiet doma hadat, mozno si vonku najdes priatelku (to by som az tak neriesil, lebo co ma prist to pride) a mozno si najdes aj priatelov, ktori ta budu mat radi. prve co ma napadlo, ked som si to precital bolo, ze furt sedis niekde doma zavretypri telke, preto ti dom pripada ako vazenie a pri telke sa najlepsie prezieraP3Bo napísal:1. mal som
2. jedneho z nich vidim 2 krat do roka
3. nemam surodnecov
4. v rodinnom dome ktory je pre mna ako vezenie
5. Prežieram sa
//ďalšie dvôvody na samovraždu ....hádky v rodine, neschopnosť nájť si priateľku ....nikto ma nemá rád........
-
midnight_man
Guru
all
Je to smutne..chalan musel byt na dne
kazdy obcas pomysli na samovrazdu
aj mne sa stavalo
ale tak neskor ked som sa na to kukol spatne tak som prisiel na to ze by to bola chu****(mal som stastie ze nemame doma taku vecicku)
no jedno je iste len ta hadka s mamou to nebola...bolo tam toho viac..ale to sa uz asi nedozvieme
-
qwerty-xyz
Takze k teme clovek ktory spacha samovrazdu VOBEC nemusi byt slabsej povahy a nemusi dostat ani skrat ani nic: Moze byt uplne normaly.
Niekto tu pisal ze bol slaboch. Toto povie väcsina ludi pretoze tak nas to ucia. Ze ten co spacha samovrazdu pojde do pekla-cirkev,psychiatri zase ze clovek ktory ma taketo sklony je chory a nie je v poriadku a podobne somariny. Aj samovrazda moze byt niekedy riesenim problemu.
Mozno na nho bolo v poslednej dobe moc,tak to tak zakoncil. Co uz,ma to uz za sebou.
Niekto tu pisal ze bol slaboch. Toto povie väcsina ludi pretoze tak nas to ucia. Ze ten co spacha samovrazdu pojde do pekla-cirkev,psychiatri zase ze clovek ktory ma taketo sklony je chory a nie je v poriadku a podobne somariny. Aj samovrazda moze byt niekedy riesenim problemu.
Mozno na nho bolo v poslednej dobe moc,tak to tak zakoncil. Co uz,ma to uz za sebou.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
bol si uz niekedy v depresii? nie v depke ale v depresii trvajucej par tyzdnov, to dokazeme clovekom pekne zamavat ked sa z toho nevie vyhrabat a ked este ma problemy aj s najblizsimi, co ja viem, slaboch nie, nestastnik.schw33k napísal:každý má svoje problémy , každý má problémy väčšie , menšie , no a až ich začneme riešiť takto , tak už fakt neviem potom ...
držím sa úcty k mŕtvym , ale každopádne to bol slaboch ...
eidt: o zosnulych len dobre.