2 lide na 1 PC

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
paracentesis
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

2 lide na 1 PC

Príspevok od používateľa paracentesis »

Bydlim s kamaradem a protoze pocitac mam jen ja, tak jsme se domluvili, ze budem net platit na pul a ja mu dovolim ho pouzivat. Dneska jsem ho pristihl jak se mi prehrabuje v mych slozkach a tak jsem vytvoril dva ucty. Jeden pro sebe jako admin a pro nej s omezenymi pravy. Chci aby se z nej dostal jen na internet a nic vic. Nevim ale, jak mam udelat to, aby nevidel soubory a disky, ktere mu nepovolim.
Ve vysledku bych chtel, aby to vypadalo tak, ze se prihlasi a jedine co bude moci delat je vyuzivani internetu. Vsechny ostatni veci jen s mojim souhlasem. Snad jsem se vyjadril srozumitelne. Diky za pomoc.
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: 2 lide na 1 PC

Príspevok od používateľa vilko »

paracentesis napísal:Bydlim s kamaradem a protoze pocitac mam jen ja, tak jsme se domluvili, ze budem net platit na pul a ja mu dovolim ho pouzivat. Dneska jsem ho pristihl jak se mi prehrabuje v mych slozkach a tak jsem vytvoril dva ucty. Jeden pro sebe jako admin a pro nej s omezenymi pravy. Chci aby se z nej dostal jen na internet a nic vic. Nevim ale, jak mam udelat to, aby nevidel soubory a disky, ktere mu nepovolim.
Ve vysledku bych chtel, aby to vypadalo tak, ze se prihlasi a jedine co bude moci delat je vyuzivani internetu. Vsechny ostatni veci jen s mojim souhlasem. Snad jsem se vyjadril srozumitelne. Diky za pomoc.
nainstaluj xp prof., data musia byt na NTFS particii, nahadz si svoje data do svojho priecinku, resp. zapni pokrocile spravovanie zdielania a mozes ku kazdemu suboru/adresaru pridelit jednotlivym uzivatelom prava
Napísať odpoveď