2 particie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

2 particie

Príspevok od používateľa japaja »

Caute.

Mam 200 GB hdd a ide mi oto ze na jednej particii mam 60 gb a na duhom zvysok to je 120 gb a mam problem mam malo miesta na 60 gb particii a mam windows xp a reisnatll nebudem robit lebo ten som robil vcera je nejaka moznost ako presunut velkost?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 2 particie

Príspevok od používateľa Soviet »

A nemas co na Ccku (60gb) zmazat? Programy, ktore nepotrebujes a podobne? Data, ktore mozes presunut na Dcko? Ak pouzivas "Moje Dokumenty" na ploche, tak data z nich dat na Dcko?
Ak chcesvsak na silu rozdelovat a presuvat miesta, tak pouzi Easeus Partition Manager (je zdarma). Predtym defragmentacia oboch diskov je potrebna.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no ja teraz cez torrent taham wowko (nie nesom zavislak) a mam len 23 gb volneho a som sa s bratom doma dohol ze hry a programy pojdu na C a nemam tam zadne programy instalacia windowsu bola v sobotu
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak to si sa s tymi hrami dohodol zle nato Ccko. Cko by som ti vzdy navrhoval mat cisto len na programy. Dcko pouzivat na Hudbu, Filmy, Hry. Takto to robim x rokov a nemal som nikdy problemy. 140gb miesta ti na vsetko musi stacit. 60gb je na system s hrami a softom nic moc.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ok tak to presuniem a ked predsa tak stiahanem program dik za help
Napísať odpoveď