2 typy ramiek

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

2 typy ramiek

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

takže toto sú jedny

Kód: Vybrať všetko

http://www.kassotechnik.sk/produkt/A-DATA-DDR2-2x-2GB-800MHz-Gamer-Series/
toto sú druhé

Kód: Vybrať všetko

http://www.kassotechnik.sk/produkt/A-DATA-DDR2-2x-2GB-800.MHz-dual-Extreme-Edition/
ja mám tie druhé ramky ,čo som napísal, už kúpené 2x1GB v PC ale nwm aký je medzi nimi iný rozdiel teda jasné že rozdiel v časovaní, ale či by mi išlo všetko v pohode keby som kúpil tie prvé k tým druhým, či je lepšie dokúpiť rovnaké???? :wink: :wink: :wink:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Všetko by išlo ako malo.. avšak vo výnimočných situáciách sa môžu vyskytnúť problémy s kompatibilitou, preto je dobré dávať do kompu čo najmenej modulov.. a ak už si nútený pridať ďalšie ramky, mali by sa čo najviac podobať tým prvým.. jednak rýchlosťami, typom, ale doporučuje sa aj výrobca a myslím aj rovnaké revízie..

V tvojom prípade by na 95% malo ísť všetko ako má, zvyšných 5% je šanca, že budeš mať problém so vzájomnou spoluprácou. Samozrejme rýchlejšie ramky sa prispôsobia tým pomalším.

Ak už máš v kompe 2x1GB a chceš prikúpiť 2x2GB, radšej predaj tie staré a nechaj tam iba 2x2GB.. bude to stabilnejšie a 4GB by zatiaľ malo na hry a iné bežné použitie stačiť.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Kazdopadne, jeden technik co nam spravuje sit v praci a vsechno okolo kompu tvrdi ze Windows nevyuzije vic jak 3Gb pameti.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

fikotek.. platí to iba pre 32bitové verzie.. 64bit by nemal mať problém ani so 100GB ram, avšak to v súčasnosti zase nezvládnu základné dosky..

;)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

fikotek napísal:Kazdopadne, jeden technik co nam spravuje sit v praci a vsechno okolo kompu tvrdi ze Windows nevyuzije vic jak 3Gb pameti.
presnejsie 3.25gb aj nejake drobne :wink:
Napísať odpoveď