Dobrý deň mám PC na ktorom sú vytvorené 2 účty no chcel by som ich nadstaviť aby mal jeden svoj HDD (D) a druhý zas tiež svoj (E) no tak isto aby mali spoločný C. Dá sa to nejako spraviť ? Najlepšie by bolo keby v 1 účte som mal jednotky C a D a to E ani nevidel a ten 2. účet by bol ako správca, čiže by mohol vidieť všetky jednotky vrátane D a E. Problém je v tom že ten druhý účet nechcem nadstaviť ako správcu kedže chcem aby si aj prvý mohol inštalovať a vymazávať aplikácie. Mám Windows 7
Dalo by sa to nejako urobiť ?
2 účty
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 2 účty
Momentalne v rychlosti ma skor napda moznost KVOTY. Teda kazdemu uzivatelovi mozes nastavit maximalne miesto ktore moze vyuzivat na danom disku. Len neviem co to spravi ak nastavis 0 (ci ho to ani nepusti na disk alebo z neho bude moct citat ale nic zapisovat).
Skusim potom pogooglit.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2013, 4:45)
Ak vieš anglicky tak tuto:
http://superuser.com/a/238393 - Nie ten prvý jeho postup, ale až ten druhý. Ten prvý by to skryl pre všetkých používateľov.
Skusim potom pogooglit.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2013, 4:45)
Ak vieš anglicky tak tuto:
http://superuser.com/a/238393 - Nie ten prvý jeho postup, ale až ten druhý. Ten prvý by to skryl pre všetkých používateľov.
No hneď v tom 5. bode sa neviem dostať do toho Ntuser.dat nič také tam nemám.
-
Michaelo
Hardcore addict
Precital si si co tam napisal za tym?
This file is a system-hidden file, so it won't show up in the file selection window. You have to type it in. Be sure not to select ntuser.dat.log by accident.
mas tam ten nazov natukat, pretoze je to systemovy subor a je skryty. Mas na vyber ze natukas cely jeho nazov alebo si povolis zobrazovanie systemovych suborov.
This file is a system-hidden file, so it won't show up in the file selection window. You have to type it in. Be sure not to select ntuser.dat.log by accident.
mas tam ten nazov natukat, pretoze je to systemovy subor a je skryty. Mas na vyber ze natukas cely jeho nazov alebo si povolis zobrazovanie systemovych suborov.
no len som s toho celkom jeleň v regedite som robil pár krát aj to len na prepísanie niečoho a neviem ako to tam mám natukať
-
Michaelo
Hardcore addict
Nastav si aby ti zobrazovalo aj systemove subory a potom ti ho ukaze