2 zo spravania

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Johny X
Light Star
Light Star

2 zo spravania

Príspevok od používateľa Johny X »

Mam taky problem dneska som kamosovy ukazoval cez prestavku na mobile ako sa nam doma zduli obkladacky v kupelni ale spat ku tomu co chcem sa spitat. Proste som mu ukazoval fotky a pribehla ku mne ucitelka ze co sa hrajem s mobilom a tak a mi ho zobrala a ze si mam prist po neho po vyucovani.Na dalsiej prestavke prisla zase ku nam a sa rozpravala s niektorymi z triedy ja som vtedy isiel vyhodit vrecko od desiaty a som si vsimol ze mala pri sebe mobil (ako jej mobil) a nieco na nom robila a ja som sa spital: "Pani ucitelka a vy mozete pouzivat cez prestavku mobil???" a to som sa asi nemal pitat proste zacala po mne vrieskat ze co mna do toho ze mam byt rad ze dostanem mobil po vyucovani ale ze teraz ne ale az vtedy ked pride si mama po neho. No lenze mne trebalo mobil lebo mi robime projekt z aj a tam mame opisat spoluziaka a potrebujeme tam jeho fotku lenze ja som nemal s cim ju sfotit a ona nemala fotku tak som isiel popitat ucitelku po vyucovani ze nech mi da telefon lebo ho potrebujem na tu anglinu tak ona mi ho dala a zacala hovorit ze mi da navrh na 2 zo spravania a este ze pokarhanie lebo som sa ku nej drzo spraval a tak ale v skutocnosti som jej nic nezrobil povedzte co si o tom myslite a tak moze mi dat z toho 2 zo spravania ked som nemal ziaden iny pruser???
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Jasne ze moze (dat iba navrh), ved preco nie. Ale to uz zalezi od ucitelky, keby vsetko bola pravda tak ja by som na zakladke uz ani do tej stupnice spravania nezmestil. :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

2 zo správania ti môže dať aj vtedy, keď si nespravil nejaký väčší prúser, ale väčšina učiteľov takéto veci len povie, ale nestane sa tak. Pochybujem, že by ti za niečo takéto dali dvojku zo správania. Ja by som za tou učiteľkou radšej išiel a ospravedlnil sa jej, že si sa k nej tak blbo správal a že sa to už viac nezopakuje. Keď ti fakt chce dať dvojku, tak si to možno rozmyslí... Inak v ktorom ročníku si??
Johny X
Light Star
Light Star

som v 9 ide o to ze co sa nam toto stalo v kupelni co som vam pisal tam mame je psichicky na dne z toho co sa deje a keby som dostal 2 zo spravania tak od noveho sa vsetko pise na neviem ci to dobre poviem (kondexovy papier) tam sa pise vsetko znamky zo skoly zo spravania pokarhania atd a keby som mal 2 zo spravania tak by to male problemy s prijmom na novu skolu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Učiteľke to "asi" kape na karbid. Skús ju ničím neprovokovať a mala by na to zabudnúť. Nemám rád prirodzenú deformáciu učiteľov. Pri všetkej úcte, sú to magori. Správajú sa ako roboti vo svojom umelom svete, kde ich živí štát, nemajú páru o reálnych problémoch a učiť celý život to isté s obmednami sa musí zásadite odzrkadliť na osobnosti človeka.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

omg to ti akoze zobrala telefon cez prestavku :?: nepoviem kebyze cez hodinu ale takto si ani neporusil poriadok skoly to skor ty by si sa na nu mal ist stazovat
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

My ani cez prestavku nesmieme pouzivat mobili... Len ak by bolo nieco dolezite.
Johny X
Light Star
Light Star

vrtulnik napísal:My ani cez prestavku nesmieme pouzivat mobili... Len ak by bolo nieco dolezite.
jj my to mame tak proste ale bol som si vedomy ze ake ma to nasledky ale nevedel som ze az take myslel som si ze to bude ako iba pokarhanie triednym ucitelom ale az 2???
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

tak to je už čo ty kks..kam chodíš na školu..ešte povedz že na cirkevnú :lol:
Johny X
Light Star
Light Star

Opak napísal:tak to je už čo ty kks..kam chodíš na školu..ešte povedz že na cirkevnú :lol:
ZŠ - Kudlovská Humenné :)
P.S.: NIKOMU ANI MUK :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Johny X napísal:ZŠ - Kudlovská Humenné :)
P.S.: NIKOMU ANI MUK :D
vasi ta maju radi? ked ta dali do takej je*** skoly :P
Johny X
Light Star
Light Star

SchYzo napísal:vasi ta maju radi? ked ta dali do takej je*** skoly :P
ja som musel prestupit tam v 7 rocniku kvoli tomu pretoze som sa zle ucil a som mal znamky na preprad ale odteraz sa uz ucim :)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zalezi od ucitelky, ako povedali vyssie. Ale nemyslim si, ze by ti dala 2 zo spravania...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

navrh je nic. navrhnut moze kto chce, co chce. ked na teba nie su zle ohlasy, navrh sa zamietne a tym to konci. navyse si na tento navrh tetuska na 99% ani nespomenie. myslis, ze si ten najhorsi alebo jeden z najhorsich? ked nie, tak niet sa coho obavat. zvycajne sa zaoberaju inymi skvostami a takuto blbost sa da lahko prehliadnut. ach kam to skolstvo speje...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To ta chcela len nastrasit, aby si nepouzival mobil.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Nic ti neda vyhraza sa ti , za slusne polozenu otazku ti nesmie dat 2 zo spravania.Tes sa ked za pol roka odides zo zakladky.Stredna skola je raj.Ano viac sa mas ucit ale ten komfort tam.Ziadne buzerovanie atd :).
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Žiadna dvojka nebude. Mala zlu naladu, tak si si to odniesol ty, takých ešte zažiješ. Najlepšie nevšímať si, ďalej neprovokovať ani sa nepodliezať.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Risko napísal:Nic ti neda vyhraza sa ti , za slusne polozenu otazku ti nesmie dat 2 zo spravania.Tes sa ked za pol roka odides zo zakladky.Stredna skola je raj.Ano viac sa mas ucit ale ten komfort tam.Ziadne buzerovanie atd :).
Ziadne buzerovanie? :D Len obcas sa na tebe uje*avaju starsi studenti a ked nieco vyvedies, tak si o tom pekne pokecas s riaditelom. No dakujem.
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

vôbec nič ti nedá, vybila si zlosť na tebe čo možno mala z hodiny keď ju niekto na***l, keby ja som mal dostať 2 za všetko čo som spravil na základke tak končím asi v 7-ičke :D a to som v devine na konci skončil s PVD :D:D
Johny X
Light Star
Light Star

ok chlapci tak vam dakujem za podporu a rady atd :)) priebehom este napisem keby mi neco trebalo :))
Napísať odpoveď