2012 koniec sveta?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Finalne nam moze byt jedno kedy pride koniec sveta...
Vysledkom bude ze zgegneme....A potom nam to uz naozaj moze byt jedno..
A ako povedal Einstein Neviem cim sa bude bojovat v tretej svetovej ale v tej stvrtej klacikmi a kamenmi....
Krasny priklad ako svet skonci a pravdivy
/edit
Btw odporucam tento clanok
http://golian.blog.sme.sk/c/9119/KONIEC ... erami.html
a nemal svet skoncit ked bude cierny papez?
Vysledkom bude ze zgegneme....A potom nam to uz naozaj moze byt jedno..
A ako povedal Einstein Neviem cim sa bude bojovat v tretej svetovej ale v tej stvrtej klacikmi a kamenmi....
/edit
Btw odporucam tento clanok
a nemal svet skoncit ked bude cierny papez?
re
o apokalipse sa pise aj v biblii, ale vraj je to zly preklad. ma to znamenat koniec doby. cize kazde storocie ma svoje znamenie a to sa skonci a pride zas nove. myslim ze ma prist znamenie vah. je to nieco aj z astronomie. ale koniec sveta - neverim. ked si pomyslim kolki ludia mi do hlavy tlacili ze koniec pride s rokom 2000 a sme tu stale...
-
Hotwire
Addict
blbost s tymi klacikmi a kamenmi...praludia tiez nemali svetove vojny....spolocnost bola prilis rozdrobena...a ak by sa to v buducnosti zopakovalo tak zas svetova vojna nebude na takom primitivnom stupni vyvoja. toto Einstein nejak nedomyslelJeremy napísal:A ako povedal Einstein Neviem cim sa bude bojovat v tretej svetovej ale v tej stvrtej klacikmi a kamenmi....
Ludi co maju tak v hlave nasrate jak on by nemali pustat na internet, vacsieho retarda som este v zivote nevidelJeremy napísal:Btw odporucam tento clanokhttp://golian.blog.sme.sk/c/9119/KONIEC ... erami.html
odkedy zijem mal byt koniec sveta aspon 6x takze len tak dalej zahlcujte internet srackami, sak co nuda je nuda
ani keby tu bola atomova vojna tak populacia uplne nevyhynie, mozno tak v miestach vybuchovKANO napísal:koniec sveta podla mna moze nastat bud ze do nas narazi fajne velky asteroid.. (to uz by sme pravdepodobne vedeli) alebo atomova vojna.. (tu si myslim ze kazdy narod vie ze by to bol koniec a tak nikto nezacne) alebo neaky brutalny virus.. (to je mozne.. ale celopopulacne vyhubenie tu neprichadza aj tak do uvahy) ale ani jedna udalost z toho nema nic spolocne z datumami.. majskymi vestbami.. biblickym odkazmi .. ani nicim podobnym.. nezalezi to ani na osude ani na bohu.. ani na vesmirnych energiach.. a predpovediach sarlatanov..
zalezi to na ludoch.. a ti sa velmi nesnazia o opak.. mozno poznate doomsday clock... http://www.thebulletin.org/minutes-to-midnight/
dufam ze sa do konca sveta aspon raz poveziem celu cestu po dialnici na trati kosice - bratislava.. potom umriem spokojny
Na rok 2012 je hrozne vela predpovedi, nie len ta, ze nastane koniec sveta. Mna osobne viac zaujima teoria, ze v roku 2012 bude ludstvo na hranici vlastneho znicenia a nieco sa stane, nieco sa zmeni a ludstvo sa na poslednu chvilu zachrani.
Ina teoria(ktora vsak ciastocne suvisi s predchadzajucou) hovori, ze v roku 2012 planetu zem zachrania "indigove deti" resp. indigovi ludia, ale neviem ci tento pojem niekomu tu na fore nieco hovori...
Ina teoria(ktora vsak ciastocne suvisi s predchadzajucou) hovori, ze v roku 2012 planetu zem zachrania "indigove deti" resp. indigovi ludia, ale neviem ci tento pojem niekomu tu na fore nieco hovori...
Re: re
teraz je znamenie ryby a po nom ide vodnar. a myslim, ze to nie je kazde storocie, ale trochen viacMonako2 napísal:o apokalipse sa pise aj v biblii, ale vraj je to zly preklad. ma to znamenat koniec doby. cize kazde storocie ma svoje znamenie a to sa skonci a pride zas nove. myslim ze ma prist znamenie vah. je to nieco aj z astronomie. ale koniec sveta - neverim. ked si pomyslim kolki ludia mi do hlavy tlacili ze koniec pride s rokom 2000 a sme tu stale...
podla mna pridu v roku 2012 na zem ufoni, konkretne velmi vyspele korytka riecne na ich vesmirnych lodiach, ktore su pohanane tuhou sirou. ich prichod by nebol az tak katastrofalny, ale tieto vyspele korytka radi konzumuju cinsku a vietnamsku hydinu - nanestastie vacsina tejto hydiny je nakazena virusom H5N1, na ktore tieto korytka nemaju imunitu. Korytka riecne sa nakazia a pri naslednom oplodnovani zien z ludskej rasy choroba H5N1 tak zmutuje s HIV, ze sa stane neskutocne silnou - smrtelnou, ze umru vsetky mimozemske korytka a taktiez ludia na zemi. choroba bude mutovat dalej a dalej, az kym vymru vsetky zivocichy az na pozemske korytka riecne. tieto pozemske korytka budu mat zelenu, ich evolucia sa rapidne zrychli, vytvoria si prve civilizacie, prve nabozenstva a budu v skolach vyucovat, ze na zem padol meteorit a vyhubil ludstvo. Ludstvo bude povazovane asi za tak vyspely druh, ako nami dinosauri.
A preco prave 2013? Asi ste si nevsimli, ze je delitelne magickym cislom 3!!! 2013/3= 671. a 671-5= 666!!!!
A preco prave 2013? Asi ste si nevsimli, ze je delitelne magickym cislom 3!!! 2013/3= 671. a 671-5= 666!!!!
-
Motion Blur
Zablokovaný
nieco o roku 2012: celkom zaujimave to je
moc v to neverim, ze bude konec sveta, to skor v tom roku 2035 alebo 2029, ked sem ma kmasnut suter
ale ak sem ta planeta Nibiru pride, tak sa mame na co tesit
Kód: Vybrať všetko
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=44moc v to neverim, ze bude konec sveta, to skor v tom roku 2035 alebo 2029, ked sem ma kmasnut suter
Gravitačná príťažlivosť Nibiru by mohla spôsobiť obrovské vyše 500 metrové vlny, presne ako hovorí Biblia (genesis:6:99)
Ale iba pripadaShark NX napísal:Ten prispevok nadomnou mi pripada ako citacia Vesmirnich Lidi ...
Planeta Nibiru sa bude priblizovat a doletia Vesmirne Lode od vodcu Aštara Šerana a odletime na dalsiu planetu ... Kapitan Lode bude Ivo Benda![]()
-A áno hovoria o planéte Nibiru (nibur po slovensky) a okrem ineho vedeli, ako vyzera povrch neptunu, vedeli o exsistencii pluta a tiez vysvetluju, kde sa za marsom zobral pas asteroidov, na mieste ktoreho vedci dlhe roky hladali dalsiu planetu (zial, to sa nam na rozdiel od pluta a neptunu nepodarilo vedecky overit, tak to bude pre vacsinu z vas len mytus)
-
Shark NX
Addict
Frikso ked ma byt teraz v blizkej buducnosti koniec sveta tak naco sa tym trapit?? Aj tak s tym nic nespravis ...
Ziadnou bombou asteroid velkosti Manhatanu neodklonis ... a pred tym vybuchom sa neschovas
Cize ci dojde Nibiru alebo UnkaDunkaKalamunka je uplne nepodstatne ...
Ja si skor myslim ze sa stane nieco ako vo Filme The Day After Tomorrow
USA a Cina dovedu k Roztopenu ladovcou na Severnom pole ... Prestane kruzit golfsky prud a je to tady. Idem do UAE
Ziadnou bombou asteroid velkosti Manhatanu neodklonis ... a pred tym vybuchom sa neschovas
Cize ci dojde Nibiru alebo UnkaDunkaKalamunka je uplne nepodstatne ...
Ja si skor myslim ze sa stane nieco ako vo Filme The Day After Tomorrow
USA a Cina dovedu k Roztopenu ladovcou na Severnom pole ... Prestane kruzit golfsky prud a je to tady. Idem do UAE
Ja som ten clanok z mysterie cital az po tom, co som napisal ten post. Je tam zopar nezhod s tym, co pisal Zacharie Sitchin - jeden z mala ludi, co vedia lustit sumerske texty.
-Kazdopadne sa s tebou stotoznujem s tym, ze vysielat tam nejaku bombu je nezmysel. BTW: Nibur nie je velkosti manhatanu.
Je 3x vacsi, ako zem
-Inak podla sumerov na planete Nibur ziju národ bohov - Annunakovia, o ktorých okrem iného hovoria, že dali život človeku. (v biblii sa hovori, ako boh dal človeku dušu)
Tejto problematike sa venujem už nejaky čas a myslim, že je to velmi zaujimave. A hoci chodim už 12 rokov na cirkevne školy, dáva mi to viacej logiky, dokazov a suvislosti, ako kresťanska viera. 
-Kazdopadne sa s tebou stotoznujem s tym, ze vysielat tam nejaku bombu je nezmysel. BTW: Nibur nie je velkosti manhatanu.
-Inak podla sumerov na planete Nibur ziju národ bohov - Annunakovia, o ktorých okrem iného hovoria, že dali život človeku. (v biblii sa hovori, ako boh dal človeku dušu)
no precital som si ten clanok, a neverim tomu, ako tu bolo spomenute tak koniec sveta bol ohlasovany uz par krat, raz dokonca bol konkretizovany na 15. maja... 14. mam narodeniny... nahoda?? 
silne pochyubjem ze to bude prave rok 2012 ked zanikne svet, a ak by sa naozaj taka planeta rutila na Zem, tak mame dve moznosti:
1. Bud ju moze Superman svojo mega ultra tuti fruti silou odklonit zo svojej obeznej drahy
2. Alebo ju zneskodni Bruce Willis

silne pochyubjem ze to bude prave rok 2012 ked zanikne svet, a ak by sa naozaj taka planeta rutila na Zem, tak mame dve moznosti:
1. Bud ju moze Superman svojo mega ultra tuti fruti silou odklonit zo svojej obeznej drahy
2. Alebo ju zneskodni Bruce Willis