2012 koniec sveta?
-
blahblahblah
Amateur
chudáci vedci...asi majú plné schránky spamu o konci sveta, tak sa k tomu radšej vyjadrili...nedávno sa dokonca ktosi odvolával na to, že NASA už o vymyslenej planéte Nibiru vie (ešte k tomu ten intelektuál hovoril o Nase a nie NASA)...vyvodil to (ako inak) z videa na internete, kde ktosi táral hlúposti o transneptúnskych telesách, ktorých ale v poslednej dobe objavili mnoho...
mimochodom, keby to niekoho zaujímalo, ono to je na stránke NASA už od júna:
http://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... nd-answers
-
Začiatok Konca
Professional
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
<ironia>Vidim ze si odbornik na Sv. Pismo a vies presne o com hovoris</ironia> V CELOM Sv. Pisme nenajdes riadok o tom, ze koniec sveta je preto, ze ludia neveria v Boha... Absolutne nechapem odkial si toto tvrdenie zobral. Prvy krat v zivote pocujem toto absurdne tvrdenie . Sv. Pismo poisuje koniec sveta (tento popis ako vacsinu veci v pisme je nutne brat obrazne), ale nevravi, kedy bude. Dalej sa v popise nehovori o tom ako dlho bude trvat koniec sveta, ale je tam jednoznacne popisane, ze to bude proces a nie nejake "puf" a uz nic. V SP je viacero pasazi, kde je clovek upozornovany, na to aby nezabudol, ze NEVIE kedy to bude. „Preto bdejte, lebo neviete ani dňa, ani hodiny“ (Mt 25,13) Prosim Ta, ako sa to co je v skutocnosti napisane v pisme vylucuje s tvojim prispevkom ?nordkapp_pb napísal:preco je pre niektorych problem pochopit ze vsetko ma svoje terminalne stadium a musia nejaky konec sveta prisudzovat niecomu alebo niekomu ? ? ? ... vsetko ma svoj konec .. proste ende šlus a dovi... ziadne svate pismo, nostradamus, sybyla a podobni s tym nemaju co robit ... to ze tazime nerastne bohatstvo zeme, alebo pouzivame zbrane hromadneho nicenia neznamena ze sme zacali konec sveta, len sme vyvojom dali niektorym do ruky mocnu zbran na vymyvanie pripecenych mozgov zavislych iba od noveho casu a pod. ... definitivom pre nasu zem je zatial vyhasnute slnka, ktore sposobi rozpad slnecnej sustavy ako ju dnes pozname, isto nie nejake naivne reci o konci sveta kvoli zbraniam, tomu ze neverime v boha, preto ze nebolo viac miesta na kameni atd, atd ...
edit: zabudol som napisat svoj nazor na tuto temu ... Koniec sveta mal byt uz niekolko krat podla roznych vestcov, ktori vsetko co predpovedali tak sa splnilo a nic, cize nejako ani toto nepredpokladam. Ale keby aj tak to neriesim... Koniec sveta ako ho pozname bude urcite a kedy ? To je otazka, na ktoru nikto nepozna odpoved a neoplati sa to riesit. Ci to zazijem alebo nie, neda sa na to dopredu pripravit, neda sa tomu zabranit, tak preco sa zaoberat koncom ? Nezijeme v buducnosti ale v sucastnosti ...
Neverím, že v roku 2012 bude koniec sveta. No podľa mňa sa niečo zásadné stane. Nenaznačujú to len nejaké proroctvá, ale aj súčasná situácia vo svete. No určite by ľudstvo malo niečo robiť aby o niekoľko rokov ten koniec sveta naozaj nenastal. Znížiť koncentrácie CO2 v ovzduší a vyriešiť aj ďalšie ekologické problémy. Ale to sa ľahko hovorí, ale zmeny sa robia ťažko respektíve sa nič nemení skôr naopak. Čo sa týka vojen tie boli,sú aj budú, ale aj tak PEACE.
BTW - stretneme sa v roku 2013 pri diskusií o dalšom konci sveta...
-
Denodakk
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Taxi napísal:Neverím, že v roku 2012 bude koniec sveta. No podľa mňa sa niečo zásadné stane. Nenaznačujú to len nejaké proroctvá, ale aj súčasná situácia vo svete. No určite by ľudstvo malo niečo robiť aby o niekoľko rokov ten koniec sveta naozaj nenastal. Znížiť koncentrácie CO2 v ovzduší a vyriešiť aj ďalšie ekologické problémy. Ale to sa ľahko hovorí, ale zmeny sa robia ťažko respektíve sa nič nemení skôr naopak. Čo sa týka vojen tie boli,sú aj budú, ale aj tak PEACE.
bolo tu vela koncov sveta... 2003..2001...
a este ich tu aj bude
moj nazor na "ten vsevedny kalendar ci o com kecaju" je to ze ten typek umrel... alebo mu zlomili ruku.. popripade sa mu uz nechcelo pisat ....
takcitak .. VYMYSEL
su skratka ludia ktory sa zaoberaju roznymi nadprirodzenymi schopnostami potm o veciach z minulosti.. ti ludia si to skopcia do seba a vyde takato blbost.. ale no povedzme si pravdu ze nejaka"nadej" tam je..Napr ako vieme je globalne oteplovanie moze stupnut ocean a bude zle..moze byt dalsia svetova vojna
..napr si zoberte ze by sa pohadali slovaci s madarmi natolko zeby sa zapojila cela europa,amerika by zasa do toho zacala rypat,potom by boli teroristi zduti ze sa to ich netika tak sa pridaju aj oni
.. bum a mame tu svetovu vojnu
... ale tio su iba dohady ktore my pridu uplne hlupe 
nemoze to byt pravda minule som cital Bibliju ze nikto nemoze predpovedat koniec sveta .Tak stoho sa sudi ze to neni pravda
//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2009, 21:59 )
//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2009, 21:59 )
No dnes asi tazko pustia atomovu a je koniec svetovej vojnyzahradkar napísal:su skratka ludia ktory sa zaoberaju roznymi nadprirodzenymi schopnostami potm o veciach z minulosti.. ti ludia si to skopcia do seba a vyde takato blbost.. ale no povedzme si pravdu ze nejaka"nadej" tam je..Napr ako vieme je globalne oteplovanie moze stupnut ocean a bude zle..moze byt dalsia svetova vojna..napr si zoberte ze by sa pohadali slovaci s madarmi natolko zeby sa zapojila cela europa,amerika by zasa do toho zacala rypat,potom by boli teroristi zduti ze sa to ich netika tak sa pridaju aj oni
.. bum a mame tu svetovu vojnu
![]()
![]()
... ale tio su iba dohady ktore my pridu uplne hlupe
Ja verim len Biblii
Ja verim len Biblii ,a podľa biblie ,čo predpovedal Ježiš Kristus to bude tak:
http://en.sevenload.com/videos/mtE77jY-Doba-Konca
http://en.sevenload.com/videos/mtE77jY-Doba-Konca
-
Royalflush
Guru wannabe
-