Tak v tomto filme stali najviac za ruske hlasky tak na tych som nemohl.
Kennedy pekne sundal Biely dom.
Efekty boli brutalne.
Bolo to dobre skombinovy film tak ako sa na rezisera jeho formatu patri.
No akurát som dokončil recenziu pre Moviemaniu...Mohol som kľudne vzať tú na film Deň Po Tom, trochu editácie a bolo by to razom hotové. Prakticky ten istý film postavený na tých istých základoch, s modernejšími efektmi a pár minútami naviac. Čiže ďalšia z Emmerichových blbostí, ktorými už začína ľudí nudiť...Otras.
No akurát som dokončil recenziu pre Moviemaniu...Mohol som kľudne vzať tú na film Deň Po Tom, trochu editácie a bolo by to razom hotové. Prakticky ten istý film postavený na tých istých základoch, s modernejšími efektmi a pár minútami naviac. Čiže ďalšia z Emmerichových blbostí, ktorými už začína ľudí nudiť...Otras.
Presne tak to je. Koncept je ten istý,jediný rozdiel je v prepracovanejších efektoch. Ale osobne môžem povedať že čo sa týka deja filmu, tak nie je prekvapujúce že je úplne o ničom. Snáď jediné dobré je vychutnať si tie efekty,niekde v kine, ale veru že nič viac.
Mne sa tento film vôbec nepáčil. Bol príliš dlhý, niektoré efekty boli dobré, to uznávam, ale inak to bol štandardne blbý film tohto žánru. Keď unikali limuzínou pred pukajúcou cestou a vôbec nič sa im nestalo, alebo ako človek bez skúseností s lietaním manévroval lietadlom pomedzi padajúce mrakodrapy, to už bolo moc aj na mňa....
no asi tak planujem si to ist kuknut ale inak je to uplna hlupost na projekcii vraveli ze akurat ich prdele s toho boleli 3 hodiny sedis mrvis sa sem tam sa daco stane a inak nic len efekty a nakonci hlaska "tati uz sa nepocikavam" Juhuuu este ze mame cinanov ktori vedia postavit velke lode v rekordnom case a este ze ja mam zamestnanecke listky bo inak by som musel cakat na dvd :-DDD
Pravdu povediac, tešil som sa na tento film, keď mal aj solídne hodnotenie, ešte viac som sa tešil. No, ale film som si nedokázal pozrieť na jeden raz ( NUDA )
Efekty boli pekné, to ano, ale toľko šťastia, čo mali hlavní hrdinovia, neskúsený pilot, čo riadil lietadlo pomedzi rozpadajúce sa mrakodrapy, všetky tie "o chlp" momenty a do toho toľko drístov... Proste u mňa nuda.. 4/10 ?
Svet konci, par ludi sa zachrani, par sa prida a do toho emotivny trtko ktory este par ludi zachrani, lebo je dobry.
Ano efekty boli pekne, ale to sa dnes uz proste ocakava vzdy, ale pribeh bola blbost. Uz by fakt mohli prestat s tym, ze ak investuju neviem kolko milionov do efektov, tak beru scenare z kanalov alebo pisane na kolene.
Sajmon napísal:
Efekty boli pekné, to ano, ale toľko šťastia, čo mali hlavní hrdinovia, neskúsený pilot, čo riadil lietadlo pomedzi rozpadajúce sa mrakodrapy, všetky tie "o chlp" momenty a do toho toľko drístov... Proste u mňa nuda..4/10 ?
tak v tomto musím s tebou súhlasiť ja som sa pekne zasmial pri tíchto "efektoch" ale ináč nuda a nuda.určite si to druhy krát nepozrem!!
hodnotenie: 3/10
efekty urcite super ale scenar na nic a hlavne zbytocne ale fakt zbytocne dlhe malo to myslim 3hodiny pomaly, a posledna hodina ci skor pol hodina tam vobec nemusela byt.
ja davam takych 4/10 za tie efekty ktore boli fakt podarene ale v tomto filme islo i tak asi len o ne
Strašna blbosť . Ale čo som čakal od katastrofického filmu z Hollywoodu . Ďaľší Willisovsky-Walker film .
Dávam 0/10 teda nie 1/10 za to ,že sa snažili na efektoch .