22" lcd MONITOR NA PC AJ TELEVIZIU

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
macko51
Novice
Novice

22" lcd MONITOR NA PC AJ TELEVIZIU

Príspevok od používateľa macko51 »

Ahojte vsetci, idem si trosku zariadovat izbicku, mam nieco nasetrene, a rad by som si kupil nejaku obrazovku, ktoru by som mal aj k PC, ale zaroven aj na pozeranie normal telky.Uvazujem medzi 22" alebo 25", neviem, podla mna mi bohate postaci 22" LCD obrazovka, co vy na to?a dalej by som Vas velmi rad poprosil, ci by ste mi tu nemohli napisat nejake dobre LCD-cko na moje ucely, tak do tych 7-8 tisic...dakujem moc...Nie som moc narocny, nebudem ho pouzivat na nejake programy co vyzaduju monitory za 20 tiisc a vyssie, skratka len aby mi to netahalo zrak, aby bol peknucky obraz, aby nesekal alebo nieco take, a aby som sa na neho mohol pozerat aj z postele pod roznymi uhlami...a hlavne nech vydrzi aspon tie 3 roky:)dakujem velmi pekne za rady
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no akurat kamos si v stredu kupil taketo LCD a mozem povedat ze fakt dobra kvalita obrazu aj farba a je k tomu aj ovladac takze si myslim ze zatie peniaze dobre LCD.. tu je: http://www.alza.sk/SK/lcd-panel-s-tv-tu ... d75724.htm
macko51
Novice
Novice

Príspevok od používateľa macko51 »

Dakujem ti, celkom oka, este kusim popozerat
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Ak mozem ja vlastnym 19 lb s tv tunerom a mozem potvrdit mam ho uz rok a ani jeden deathpixel proste ziadna zavada a farby su tiez kvalitne
Napísať odpoveď