Zdravim,
striham hodinovy dokumentarny film a mam desiatky hodin zaberov. Velke mnozstvo zaberov je tocenych na gopro - 30fps a druha polka zrkadlovkou - 25 fps.
Asi by som sa priklonil ku tym 25fps, ale ked to vyrendrujem spolu s gopro zabermi, tak tie su pochopitelne pri konverte do 25fps rozmazane.
Ake riesenie navrhujete, resp ako sa to da zjednotit tak, aby si oba typy zaberov zachovali svoju kvalitu?
Ď
25 alebo 30 fps?
Re: 25 alebo 30 fps?
Pouzivas sony vegas? Disable resample by to mal vyriesit. (takato moznost je aj v Premiere, len nvm ako sa vola)
Disable resample nemá nič spoločné s jeho problémom. Áno, nebudú sa prekladať snímky, ale on sa na niečo iné pýta. Ja osobne by som asi nechal 25FPS, pretože tie prechody medzi vyšším a nižším frameratom by mohli byť dosť iritujúce. Btw v Premieri sa resample dáva až pri renderi.
Ano, 25 fps mam nastavene a asi aj necham, zabery zo zrkadlovky by som nerad kazil. Co stymi 30fps s gopro? ked ich nahrubo vyrendrujem do tych 25, je to trochu rozmazane..
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som siel do 30FPS ...z GoPro tym nestratis, zo zrkadlovky tiez nie - zvysne snimky sa dopocitaju... to je teoria, neviem, ake algoritmy su na dopocitavanie pouzite ale nemyslim si, ze by to malo byt rozmazane...