Wikipedia napísal:Ručníkový den (anglicky Towel Day) se slaví každý rok 25. května. Je věnován památce Douglase Adamse (1952–2001). Tento den, načasovaný dva týdny po výročí jeho smrti 11. května 2001, je oslavou jeho života.
Fanoušci Douglase Adamse a jeho díla tento den s sebou všude nosí viditelně ručník. Tato recese je inspirována Stopařovým průvodcem po Galaxii, stěžejním dílem Douglase Adamse, ve kterém je ručník popsán jako nejpotřebnější věc, kterou stopař u sebe může mít.
25. Máj - Medzinárodný ručníkový deň
25. Máj - Medzinárodný ručníkový deň
Tak co zobral si dnes niekto vonku rucnik? Pre tych co nevedia o co ide tak http://rucnik.ic.cz/
Suhlasim, hlavne kvoli tomu kamarat pisal list ministrovi (na ktory btw este neopdpovedaleritrocit napísal:niekedy mám pocit, že už nevedia čo vymyslieť tak sa predbiehajú kto vymyslí väčší nezmysel.
Ok, dnešným dňom zakladám Medzinárodný deň vysratého hovna na počesť hovna, ktoré som vysral dňa 24.mája 2007 o 14:00.
Oslavovať ho budete nesraním v tento deň.
Lol.
neber to tak vazne, je to len taka recesia a ak si videl aspon film Stoparov sprievodca galaxiou tak si myslim ze D.N. Adams si to zasluzieritrocit napísal:niekedy mám pocit, že už nevedia čo vymyslieť tak sa predbiehajú kto vymyslí väčší nezmysel.
Ok, dnešným dňom zakladám Medzinárodný deň vysratého hovna na počesť hovna, ktoré som vysral dňa 24.mája 2007 o 14:00.
Oslavovať ho budete nesraním v tento deň.
Lol.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Taktychto dni je az, az, napriklad najblizsie:
25. 5. Deň Afriky (založenie Organizácie africkej jednoty)
25. 5. Medzinárodný deň nezvestných detí
28. 5. Medzinárodný deň akcií pre zdravie žien
28. 5. Deň Amnesty international
29. 5. Medzinárodný deň príslušníkov mierových misií OSN
29 5. Deň bez mobilov (Česko)
30. 5. Európsky deň susedov
31. 5. Svetový deň bez tabaku (WHO)
31. 5. Medzinárodný športový vyzývací deň
31. 5. Deň otvárania studničiek
Europsky den susedov znamena, ze si to vsetci susedia vzajomne rozdaju. Den otvarania studniciek je asi o tom, ze ludia sa vyberu kopat studne a kto skor prvy vykope, tak ju moze velkolepo otvorit.
25. 5. Deň Afriky (založenie Organizácie africkej jednoty)
25. 5. Medzinárodný deň nezvestných detí
28. 5. Medzinárodný deň akcií pre zdravie žien
28. 5. Deň Amnesty international
29. 5. Medzinárodný deň príslušníkov mierových misií OSN
29 5. Deň bez mobilov (Česko)
30. 5. Európsky deň susedov
31. 5. Svetový deň bez tabaku (WHO)
31. 5. Medzinárodný športový vyzývací deň
31. 5. Deň otvárania studničiek
Europsky den susedov znamena, ze si to vsetci susedia vzajomne rozdaju. Den otvarania studniciek je asi o tom, ze ludia sa vyberu kopat studne a kto skor prvy vykope, tak ju moze velkolepo otvorit.
1. okrem iného spisovateľ http://cs.wikipedia.org/wiki/Douglas_AdamsSheep napísal:1. Kto je ten Douglas Adams?
2. A naco je tu tato tema.
2. prečo nie (nájdu sa tu aj oveľa hlúpejšie témy)
napriklad v LEVEL 120. bola onom napisana skvela tema. Je to trosku dlhsie, ale urcite zaujimave citanieSheep napísal:1. Kto je ten Douglas Adams?
2. A naco je tu tato tema.
do prilohy som prilozil ten clanok
- Prílohy
-
- LEVEL REVOLUTION _ ČLÁNEK - level.cz.rar
- (29.18 KiB) 91 stiahnutí