250 eur co s nimi?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
masersk
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

250 eur co s nimi?

Príspevok od používateľa masersk »

Nazdar, mam momntalne 250 + - viete my niekto poradiť chcem notebook, minibook alebo podobnu radosť? viete mi niekto niečo odporučiť ? može byť aj z druhej ruky?
h.olub
King
King

Re: 250 eur co s nimi?

Príspevok od používateľa h.olub »

no tak za 250 eur sa da kupit nejaky 10 palcovy mini notebook ale otazka je ci chces nieco take male, ak uz ale nieco nad tak skor popozerat nieco z druhej ruky, skus este povedat co presne od booku ocakavas alebo no co by bol vyuzivany
masersk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masersk »

Chcem ho do školy, možno na nejaké prestávkové hry, chcem aby mal aspon 4 článvkovú batériu, aspon 160 gb, niečo male a rychle,

//autoeditácia príspevku (01 Nov 2010, 10:57)
ale vynoruje sa mi otázka že či minibook alebo notebook, jeden síce mám notebook ale zobral by som aj další, čo mi hovorili kamaráti že na ninibooku nejdu nejake hry to my je jasne ale že funguju tam aj všetky programi ako napr, photoshop cs5 a pod? office 2010, alebo podobne ?
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

nevidim pointu v tom naco mat 2 booky, je jasne ze na nejakom minibooku s integrovanou grafikou sa nezahras a takisto si neviem predsavit robit nejake tabulky alebo pracovat s obrazkami na 10" obrazovke,podla mna je to skor na obcasne pozretie mailov a podobne, a aky mas ten 2.book ?
mozno porozmyslaj nad niecim inym ako je book, ja napr. teraz planujem kupit externy monitor k booku lebo do tej 15,6 ma uz nebavi pozerat :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ako ti radí h.olub...lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche, takze radšej namiesto dvoch bookov z ktorých jeden bude len také prdítko o ničom, zainvestuj do niečoho iného...a tiež súhlasím v tom, že investícia do monitora sa vyplatí, tiež som si kúpil jedno zobrazovacie hebedo a oproti tej titernej obrazovečke s vyflusnutými farbami je to parádne...v podstate teraz všetko robím na externom monitore a obrazovku na noteboku mám iba takú občasnú...minibook sa ti určite neoplatí, keď už jeden notebook máš a navyše by si tam chcel napchať všetky najnovšie softvéry a hry...
Napísať odpoveď