Zdravím, neviem ako to sformulovať, ale zaujímalo by ma, ak to dovolia moje možnosti, chcel by som spraviť video v ktorom sa nachádzam dvakrat. Niečo takéto
Dajte nejaké typy ako na to, kto sa stým už zapodieval. Ten program mám, ale je moc zložitý..
2x vo videu
-
lekoklatik
VIP
Re: 2x vo videu
Chces sa vo videu aj prekryvat? (podanie ruky, postava prejde popred alebo poza teba, etc.), alebo staci len nejaky rozhovor?
Rozumies co mam na mysli?
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2013, 22:09)
To co robi on na videu je jednoduche.
Rozumies ma s tym prekryvanim osob?
Rozumies co mam na mysli?
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2013, 22:09)
To co robi on na videu je jednoduche.
Rozumies ma s tym prekryvanim osob?
Pokial nebudete cez teba chodit tak ti staci jednoducho spojit dve videa do jedneho, kamera musi byt na stative. Mal by to zvladnut aj jednoduhy program.
Ak sa chcete cez seba prekryvat to uz by bolo zlozitejsie, potreboval by si zelene platno a patricne zrucnosti
Ak sa chcete cez seba prekryvat to uz by bolo zlozitejsie, potreboval by si zelene platno a patricne zrucnosti
-
lekoklatik
VIP
Aj bez zeleneho platna sa da, ale musel by snimok po snimku klucovat.
A inak este ma napada, asi by mala byt uzamknute AF a expozicia (ci ako sa to vola), nie?
rozumiem, áno bez prekrývania to chcem. Mám k dispozícií Adobe After Effect ale neexistuje niečo jednoduchšie?
Phase: ako si myslel to spojenie dvoch videí?
Phase: ako si myslel to spojenie dvoch videí?
-
lekoklatik
VIP
Ja to robim cez Adobe Premiere.
Proste si musis nahrat 2 rozne videa, kde si rozdel scenu na 2 polovice.
V jednom videu rob nieco na jednej polovici a v druhom videu zas na druhej polovicke, takze scena v oboch videach musi byt rovnaka (kameru na stativ).
Potom tie videa das cez seba a cez masku (ako vo photohsope naprikald) zrezes polku videa ktore bude nad druhym videom.
To by som ti aj screeny vedel urobiz z adobe premiere, keby si chcel.
Proste si musis nahrat 2 rozne videa, kde si rozdel scenu na 2 polovice.
V jednom videu rob nieco na jednej polovici a v druhom videu zas na druhej polovicke, takze scena v oboch videach musi byt rovnaka (kameru na stativ).
Potom tie videa das cez seba a cez masku (ako vo photohsope naprikald) zrezes polku videa ktore bude nad druhym videom.
To by som ti aj screeny vedel urobiz z adobe premiere, keby si chcel.