3 dnova turistika

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Einar
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: 3 dnova turistika

Príspevok od používateľa Einar »

Ahoj ja som už podobné výlety absolvoval, takže ti môžem poradiť. Les ti na tri dni neodporúčam a to preto, že ak sa chceš tri dni túlať hlbokým lesom určite je šanca, že by si mohol naraziť na medveda. Tým, že v noci nemôžeš, alebo by si nemal zakladať oheň tak sa z tých zvukov a toho čo ti môže chodiť okolo spacaku poseries, to hovorim z vlastnej skúsenosti.

Raz sme takto stanovali na takej cistinke a v noci som sa zobudil na to ako sa nieco sucha o stan, kraca to okolo a cucha som bol celkom dosraty, pokus cislo dva nasli sme v lese posed, rano nas zobudilo rucanie jelenov a vletel nam tam netopier. Ak si to predsalen rozmyslis tak urcite nezabudni na to ze svoje jedlo by si mal od seba zavesit niekam vysoko na strom. Ja by som ti ale odporucil Nizke Tatry najdi si nejaky usek, kludne aj z cesty hrdinov snp, este nieje sezona a moc ludi tam nebude... po useku mas utulne, take chatky tam si mozes dat ohnik na noc, aspon zatvorit dvere zavorou a kludne sa vyspat, ale tiez sa priprav na mozne strety s divokou zverou a na zvuky v noci.

A na zaver k tej psychohygiene mozno budes prekvapeny a zistis ze to nieje len o tej samote a ak tam nahodou stretnes nejakeho cloveka tak ti da moc do zivota, ono tento vylet za psychohygienov nebude nikdy taky ako si ho ty predstavujes.
Napísať odpoveď