3 hodinovy film

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

3 hodinovy film

Príspevok od používateľa dekarbon »

Mama takyto problem a potreboval yb som vašu pomoc..Nahral som si 3 hodinov yfilm z VHS na HDD skonvertoval som ho aby mi nezaberal neuveritelnych 9 GB lebo tam som nastavil priliz vysoky bitrate ktory je pri prevode z VHS na dvd zbytocny ved uznajte sami ze pri rozliseni 640x480 je 6,4 Mbit bitrate trsoku prehnane no takze som to upravil aby to zaberalo nejako 4 GB ale mam to delene na tri sanmostatne divxy.No a problem je v tom ze ked ja to chcem dat cez WinDVD creator na dvd tak ma to proste nepusti lebo trojhodinove dvdcka su iba DL DVD takze ja neviem teraz..Ak mate nejake napady ako narvať 3 hodiny filmu an 2 hodinove DVD pri kapacite 4,5 GB sem stym plz HELP :cry:
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

a preco jednoducho nekupis dvojvrstvove dvd s vacsou kapacitou :wink:
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

no lebo DL DVD su este moc drahe ja nebudem yvhadzovat predsa vyse 100 sk za jedno DL DVD
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm no co ja viem da sa spravit ze das mensiu kvalitu a ono to vojde asi tak ... ale podla mna by bolo fakt lebsi napad kupit to dl dvd ... sak stoji okolo 50 sk ked obiednas viac z karmanu a tak ... neviem no jak ty chces ...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Pises, ze si z toho spravil tri subory divX? Tak pouzi program VSO ConvertXtoDVD, tam ich len natiahnes a on automaticky upravi bitrate pri convertovanie tak aby ti to vyslo na jedno dvd. http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/
Napísať odpoveď