33 obetí streľby v priestoroch univerzity v USA
Smutné je, že ma to už vôbec neprekvapuje. 
Teraz ma akurát zaujala veta, že vystrašení študenti volali do celoštátnych televízií a opisovali situáciu. Ktovie ako to naozaj bolo, ale keď oni sami zabarikádovaní pred strelcom ešte vedeli vytočiť číslo do TV!!!!!!!!!!! Osobne by som radšej vytočil číslo na políciu.. ale to už je asi tou americkou kultúrou, za každých okolností byť slávny.
Každopádne celá záležitosť je dosť smutná.
(len nedá mi ešte si pichnúť: Aký je Váš tip.. o koľko mesiacov bude hotový film o tejto masakre? Alebo pre hollywood je ešte málo obetí?)
Teraz ma akurát zaujala veta, že vystrašení študenti volali do celoštátnych televízií a opisovali situáciu. Ktovie ako to naozaj bolo, ale keď oni sami zabarikádovaní pred strelcom ešte vedeli vytočiť číslo do TV!!!!!!!!!!! Osobne by som radšej vytočil číslo na políciu.. ale to už je asi tou americkou kultúrou, za každých okolností byť slávny.
Každopádne celá záležitosť je dosť smutná.
(len nedá mi ešte si pichnúť: Aký je Váš tip.. o koľko mesiacov bude hotový film o tejto masakre? Alebo pre hollywood je ešte málo obetí?)
No ono je dost trapne ze nevedia o utocnikovi skoro nic, resp.nechaju to mimo verejnost. Pravdepodobne sa vlada dohodne aky psycholog.motiv psychos mal, a potom da mediam nakrmit. Ak mal psychos motiv t.j.nebol nadrogovany (ked niekto chodi chladno s triedy do triedy...to mi pripada ze musel odovzdat nazbieranu nenavist a zufalost bez vyberu obete - obet bola asi jemu podobna spolocnost - mlady ludia/studaci...) a nebol by schopny zapezpecit si strelnu zbran, vymyslel by nieco ineho, mozno este horsieho, napr.bombu alebo by rovno podpalil celu skolu a bolo by. Ked mate trochu sikovnosti, zvladnete to aj bez nutnosti obist zakon pri zabezpeceni si materialu na tento tragicky cin. Nemozem inac povedat svoj nazor na neho..neviem o nom NIC - ci jeho pocin bol len clankom retazovej reakcie "zlo plodi zlo" (nieco co asi mal pocit ze si nezasluzil a potreboval svetu oplatit) alebo bol ozaj total.psycho killa maniac...
Ja si myslim ze nieco mu sposobilo skrat v mozno zdravej hlave, a ako to byva - cim vacsia pakotina, tym vacsi zaujem sveta o udalost. Uboha USA.
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
amíci sa snažia zamedziť agresivite na školách...dávajú detektory kovov, v školách poliši a používajú "moderné vyučovacie metódy", samí psychológ. A stane sa toto..Pamätáte ešte na chalana čo si myslel že je anjel smrti?Spomináte si, že by sa niečo takéto stalo vo Východnej Európe?
Mne sa proste zdá že tie americké deti su všetky je*** (viď. O.C.)
Mne sa proste zdá že tie americké deti su všetky je*** (viď. O.C.)
-
seth82
Darca
-
midnight_man
Guru
all
My tu mame 15 rocne baby v sprche ktore tocia video...amerika ma toto...myslim ze sme na to stale dobre 
-
P3Bo
Guru wannabe
Re: all
Amerika ma aj takéto baby v sprche ....tam sa to však berie už ako samozrejmosťmidnight_man napísal:My tu mame 15 rocne baby v sprche ktore tocia video...amerika ma toto...myslim ze sme na to stale dobre
Re: all
Aby si to nezakrikol pockaj par rokov a budeme sa strielat aj mimidnight_man napísal:My tu mame 15 rocne baby v sprche ktore tocia video...amerika ma toto...myslim ze sme na to stale dobre
....ale teraz k veci no akoze to je vazne uz na zamyslenie toto by sa tu nikdy nestalo otazka znie kolko potrva kym bude mladez uz i tu tak skazena ......... ja neviem Amerika akokeby nemala vobec moralku cela ta krajina je skazena a hovoria si najvyspelejsi stat sveta o tom vazne pochybujem
-
Reli.C
Medium Star
uf. no tak to je troška choré si myslím. troška viac teda
. neviem čo tých ľudí k tomu vedie, ale predpokladám, že v poriadku asi nebol nie? nebol náhodou psychicky labilný?
. podľa mňa istotne áno.
/32 ľudí zbytočne takým spôsobom prišlo o život
. uf. no niečo na zamyslenie si myslím ...
mi-chau: tebe už skončila basa?
/32 ľudí zbytočne takým spôsobom prišlo o život
mi-chau: tebe už skončila basa?
-
Reli.C
Medium Star
mi-chau: útočníka nepočítam. písal som o obetiach, ktoré umreli zbytočne, ON isto neumrel zbytočne, keď niečo také dokázal spraviť
. síce máš pravdu ... aj ja mám niekedy svoje "tiky", ale neviem či by som to dokázal uskutočniť ... je to iba "stav".
OT: a poradilo sa úspešne?
//mám pocit, že to bude tuhý boj. ale tak zas na druhej str. nechceš s nimi skoncovať na dobro nie?
.
OT: a poradilo sa úspešne?
//mám pocit, že to bude tuhý boj. ale tak zas na druhej str. nechceš s nimi skoncovať na dobro nie?
-
JohnFrusciante
Star
hajzel jeden skarany. do rici za to ze ho nechala dajaka zenska ta nemusel pozabijat tolko ludi. sak to keby kazdy tak uvazoval ta do tyzdna je ludska populacia na bode mrazu. jak to ze nikto nevedel ze je citovo sakra slaby. a hlavne ona sak ho mohla uz aj kus poznat. a rad by som vedel skade mal on dve zbrane. to v amerike sa len tak povaluju na zemi alebo ich predaju aj desatrocnym detom? je to na p... najveci masaker. fuj. debil hnusny
-
midnight_man
Guru
ked ti prepne tak sa sam nepoznasJohnFrusciante napísal: jak to ze nikto nevedel ze je citovo sakra slaby. a hlavne ona sak ho mohla uz aj kus poznat
vid uzasny usa zakon o drzani strelnych zbraniJohnFrusciante napísal:a rad by som vedel skade mal on dve zbrane. to v amerike sa len tak povaluju na zemi alebo ich predaju aj desatrocnym detom?