viem ze je to brutal shit ale chcel by som sa opytat ze aka najlepsia graficka karta by mi na nom sla ?
ostatok zostavy mam
amd athlon x2 3800+
doska asus am2
2x 1gb ram 800mhz
1x 250gb disk wd
vga radeon hd2600pro
chcem sa spytat ze ci napriklad taka radeon 3870 by uz nemohla ist ci by sa to restartovalo a tak dakujem lebo vsade sa uvzadza spotreba celej zostavy no a oni tam maju quad core a take supy o com ja len snivam
Ja mam slabsi komp nez ty a grafu mam 6800gs. Kupil som si zdroj Eurocase 550W. Nemal som ho ani mesiac a zhorel. Eurocase uz nekupujem. Ono kazdy kus moze byt iny ale aj tak. Pre istotu skus na nom kartu, pre ktoru su odporucane este slabsie zdroje. Mal som predtym neznackovy 350W zdroj a radeon 9600. Po zakupeni 6800gs mi este kolko-tolko isiel, ale postupne zacal praskat a restartovat comp.
/Edit:
Na jednom fore niekto napísal:ja by som tiež odporučil tu 2600Pro .. sam mam 2600XT a 350W zdroj ... nie značkový (zatial ) a ide to bez problemov všetko ale neskušal som pre istotu taktovať. A inak niekde som videl že 2600XT ma TPD 45W ...tak neeviem
MB: Gigabyte GA MA69G-S3H CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ EE 2,1GHz AM2 Brisbane 65nm @2813MHz RAM: 1GB DDR2 667 MHz Kingston CL5 VGA: Gigabyte ATI Radeon 2600XT DD3 Silnet 800/1400 HDD: Seagate 250 GB SATA2 16MB cache DVD RW: Samsung SH S203N LS SATA AUX: ASUS TA982 350W 12cm
chalanisko si chcel vybrat medzi nejakymi kartami...
lenze musis brat ze 6800gt je stara karta ktora ma aj prislusnu spotrebu vies ono nove su robene mensim vyrobnim procesom a to ze ti zhorel je mas pravdu kus od kusu v tom je problem lacnych zdrojov zial ale ak vydrzi nejaky cas tak vydrzi dlho
ja mam presne tento zdroj.. je na nom.. .disk SATA2 320 gb,P4 3066Mhz, 2 dvd-romky... z toho jedna je napalovacka.. aj led podsvietenie, a grafika ej slaba.. .radeon 7000.. a drzi ako hovado... teda zatial nebol problem.. a este tam sem rtam pridam dalsi disk... a kopu somarir neony a tak. .a nebol aztial problem..
je to tak, ten eurocase je dobry akurat tak na podpalenie zaclony....ono pokial by frcal len na doslovne kancelarske ucely, tak je schopny....dva krat som sa nechal odr*at znackou....teraz mam 550w, totalne neznackovy a mozem s nim aj zvarat....
INDIGOcorp. napísal:viem ze je to brutal shit ale chcel by som sa opytat ze aka najlepsia graficka karta by mi na nom sla ?
ostatok zostavy mam
amd athlon x2 3800+
doska asus am2
2x 1gb ram 800mhz
1x 250gb disk wd
vga radeon hd2600pro
chcem sa spytat ze ci napriklad taka radeon 3870 by uz nemohla ist ci by sa to restartovalo a tak dakujem lebo vsade sa uvzadza spotreba celej zostavy no a oni tam maju quad core a take supy o com ja len snivam
Zamysli sa nad svojim pocinanim Ked uz nie su prasule, tak vezmi 3850 a za usetrene peniaze daky kvalitny zdroj. Osobne, ta zostavicka je velmi sympaticka a urcite by si bol nerad, keby sa jej nieco stalo.
3870 ti tam je zbytocna...naplno ju aj tak nevyuzijes...radsej tu 3850...a ten zdroj hned vytrhni z bedne a zahod niekde...alebo daruj tomu najvacsiemu nepriatelovi a kup minimalne fortron(slusna kvalita za slusnu cenu)