3D filmy na pc
3D filmy na pc
da sa pozret 3D film na PC ako 2D HDTV? ak hey cez aky player, lebo napr km vie len pustit ako 3d a nie ako 2d
-
lekoklatik
VIP
Re: 3D filmy na pc
Ako chces 2D film pozerat ako 3D?
Potrebujes film ktory je v 3D a napriklad cez Stereoscopic player s papierovymi okuliarmi z datartu za euro mozes pozerat film v 3D. Je to nahovno, ale funguje to.
Potrebujes film ktory je v 3D a napriklad cez Stereoscopic player s papierovymi okuliarmi z datartu za euro mozes pozerat film v 3D. Je to nahovno, ale funguje to.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Leko dá sa to len sa mi nechcelo písať včera. Neviem či KM, alebo aký player podporuje prehrávanie len jedného kanálu. Tie filmy sú enkódované ako dva obrázky vedľa seba s uhlovým odstupom pár stupňov, teda to záleží od produkcie. A tak keď pozeráš len jeden kanál je to 2D.
Vygoogli si "How to play 3D movie as 2D" a vlož tam príponu svojho filmu.
Vygoogli si "How to play 3D movie as 2D" a vlož tam príponu svojho filmu.
hey vygooglit si to viem ale nic pouzitelne som nenasiel len to proste konvertovat a ja to chcem nejako priamo bez konverzie..a to ze to pozerat s okuliarmi z datartu mi je na nic mam 3d telku ale chcem ten isty film pouzit na pozeranie HD na pc bez 3D aby som nemusel stahovat ten isty film dva krat zbytocne..