3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Kedze som sem uz dlho nic nepridal, prikladam moje najnovsie dielo 
-
MeanSeriously
Medium Star
grafický SW? worktime? renderer? rendertime?
troška by som zvýšil celkový jas a znížil svetlo z okna. Neviem prečo, celá ta izba mi príde neprirodzene tmavá.
troška by som zvýšil celkový jas a znížil svetlo z okna. Neviem prečo, celá ta izba mi príde neprirodzene tmavá.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to je u Vás doma? Je to pekné, len by som to trochu ináč nasvetlil.pippo napísal:Kedze som sem uz dlho nic nepridal, prikladam moje najnovsie dielo
MeanSeriously: 3ds Max 2012, Vray 2.0, render time je dole v paticke obrazku (cca 20min). Co sa worktime tyka neviem presne kolko som na tom robil, dokopy okolo 30h, ale je to len odhad - nepocital som to
uplink: nie nie je to u nas doma, napad bol cisto v hlave tak som ho zrealizoval
Teraz som zmenil to nasvietenie ale fakt ze jemne, no je tam dost viditelna zmena jak pozeram
uplink: nie nie je to u nas doma, napad bol cisto v hlave tak som ho zrealizoval
-
audiotrack
VIP
tá kačka je tam riadne odveci, podobne ako obrazy nad vaňou 
videl som uz aj nazivo ako mali ludia obraz na vanou, tiez mi to prislo na prvy pohlad zvlastne ale tak co uz. Ta kacka, toho som si vedomy ze sem sa asi nehodi, no do zachodov sa to bezne dava taketo nalepky 
konecne hotove podla poziadaviek klienta : )
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2012, 20:20)
+ sedacka len tak, nemodeloval som
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2012, 20:20)
+ sedacka len tak, nemodeloval som
Trochu mi vadí že tá sedačka je taká moc lesklá a evokuje vo mňe plast. Inak super. Ten tieň je parádny. Pripadá mi to ako cover k nejakému psycho thrilleru.
(kompliment)
Najnovšia verzia lesu... hotová na takých 70-80 %... Dávam to sem pretože final sem nepôjde (ale keby si to niekto chcel silou mocou pozrieť tak neni problém,pôjde to do môjho albumu na facebook-u). 
-
Grim
Darca
...a prečo sem final nepôjde?...
//...nemám s tebou problém, len by ma zaujímal dôvod...
//...nemám s tebou problém, len by ma zaujímal dôvod...
okrem toho že ten súbor bude mať velkú kapacitu, pretože to bude naozaj kvalita... jednoducho si svoje najlepšie diela zvyknem dávať len do môjho "portfólia"...
-
Grim
Darca
...súbor bude mať veľkú kapacitu?...to mi vysvetli...to s tým portfóliom je pochopiteľné, ale mohol by si sem teda potom pacnúť aspoň link na to svoje portfólio...
velká kapacita preto lebo ak si myslíš že to bude v nejakom jpeg formáte tak to ani z ďaleka, ja musím mať každý pixel v top kvalite aj ked je to často volným okom nezistitelné... link sem pacňem keď sa to moje portfólio trocha viac rozrastie... samozrejme sa tam objaví aj final rokfort, ale to je ešte ďaleko...
Nechceš to sem dávať, lebo to chceš v tip-top kvalite, ale na druhej strane hovoríš, že to pôjde do albumu na Facebook-u, ktorý aj z FullHD obrázku spraví Minecraft? 
-
Grim
Darca
...obrázky a súbory nemajú kapacitu...kapacitu má HDD alebo USB disk...každý pixel v tip-top kvalite je podľa mňa len zbytočné bazírovanie na veciach, ktoré celkovému rendru nepridajú nič na kvalite v porovnaní s časom, ktorý treba vynaložiť na dosiahnutie výsledku...
hensym - s tým facebook-om to neni až také strašné... ono tam je možnosť roztiahnuť si obrázok na celú obrazovku, a ak máš rozlíšenie monitora totožné s rozlíšením obrázku tak je to fajn...
-
Grim
Darca
...nieje to fajn...FB použiva nehoráznu kompresiu...zvlášť ak si potrpíš na každom pixeli osobitne...
Ja nehovorím ani tak o rozlíšení, ako o kompresii. Tu porovnám pôvodný JPG a potom ten istý obrázok nahraný na FB v režime Vysoká Kvalita. Rovnaké rozlíšenie - priblížené.
Myslím, že toto ti bude stačiť ako dôkaz, že ak to dávaš na FB tak je to renderovanie v tip-top kvalite viac ako zbytočné.
Myslím, že toto ti bude stačiť ako dôkaz, že ak to dávaš na FB tak je to renderovanie v tip-top kvalite viac ako zbytočné.
tak ste ma presvedčili... nepôjde to ani sem, a ani na facebook. Vytvorím si vlastnú stránku...
-
Grim
Darca
...môžte kritizovať...o tom, že zábradlie má na každej tyčke rovnakú textúru viem, to sa upraví...