3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre

Príspevok od používateľa Rethon »

Len taký setup pre 360° rendre. Asi to ešte budem trochu vylepšovať.
Prílohy
Render Scéna - 360.jpg
cervik777
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa cervik777 »

cinema 4d
Prílohy
fotak.jpg
s9 samsung polygony_0020.jpg
s9 samsung polygony_0021.jpg
s9 samsung polygony_0028.jpg
samsung.jpg
samsung1.jpg
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Nejaké ďalšie vylepšenia, úplne nové textúry v rozlíšení 4800p a od podlahy prerobené materiály. + výrazné zlepšenia v post-produkcií.
Ale plánujem vo vylepšeniach pokračovať takže asi to bude vyzerať ešte o niečo lepšie.
Prílohy
360 Scéna - 1440p.jpg
cervik777
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cervik777 »

cinema 4d
Prílohy
vianocne gule_0002.jpg
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Po dlhej dobe prispejem, so svojim 360° štúdiom, pre podnikateľské účely.
Spravil som to celé od znova, od modelov až po textúry. Tie majú rozlíšenie 5120x5120 px, vytvorené z random fotiek, aj za pomoci AI.
Neviem či je to finálny stav, ale zatiaľ som celkom spokojný. No a s post produkciou to bude vyzerať ešte lepšie.
Prílohy
Studio_360.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Krajšie, ako pred tým, určite. A to budeš používať ako taký virtuálny podstavec pre predmety, ktoré budeš renderovať? Reku či to nebude pôsobiť rušivo v celej tej scéne, napríklad v posledných 2 renderoch (ten infinity kovový tvar) vyzerá, že tá tácka je primárny objekt, a ten kov až sekundárny.

Btw. ako si na tom, máš už nejaký 3D kontrakt (práca, freelance), alebo stále len hobby a zdokonaľuješ sa?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

A ten dom z roku 2018, ktory ma mat "vynikajúcu post-komunistickú atmosféru" si odlozil na neurcito, ci? Chcel by som uz vidiet nejaky final :) Nerypem, len sa pytam, lebo mam pocit, ze zacnes velkolepo a hned ides na nieco ine. Zaciatok strasne precitis, ze by ten final render mal byt topka, ale este si ziadny neukazal, tak som zvedavy uz :p
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Hensym - Ďakujem, presne ako píšeš, je to na prezentáciu modelov. V tej scéne mám dve samostatné kamery (na vysoké objekty, a nízke široké), no a budem musieť nájsť ideálnu kompozíciu, aby nič nerušilo.

Zatiaľ je to "len hobby", toto štúdio vylepšujem popri tom ako modelujem svoj prvý produkt, krabicu od mlieka, ale fakt na úrovni.
No nemám žiadny kontrakt ani nič podobné. Aj ten foto nástroj prechádza nejakými zmenami, ale o tom môžem napísať neskôr.

i-Cube - Asi tak, zatiaľ je to odložené. Vlastne okrem projektu ohľadom podnikania je odložené všetko, a nič nové si ani nezačínam.
Povedzme že môj osobný život mi značne komplikuje... všetko, to ale patrí do inej témy.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Len taká skúška scény, a WIP krabica ktorá pôjde do predaja.
Prílohy
Krabica od mlieka.jpg
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Je to veľké životné rozhodnutie, ale mojej grafike je koniec. Estrogény sú príliš silné, nemôžem a nebudem vzdorovať.
Tak aspoň sem pridám odkaz na toto "360 štúdio" + všetky textúry k tomu. Môžete použiť na čo chcete, mne je to už na nič.

(Súbor má cca 45mb)
Odkaz: https://drive.google.com/file/d/1akG8Gg ... sp=sharing
failExperiment
Expert
Expert

Príspevok od používateľa failExperiment »

Rethon to je skoda, tvoje rendre sa mi pacili a kedysi ma inspirovali to nevzdat s Blenderom.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

failExperiment napísal: 23 apr 2022, 7:53 Rethon to je skoda, tvoje rendre sa mi pacili a kedysi ma inspirovali to nevzdat s Blenderom.
Ďakujem za pekné slová, no nič s tým už neurobím. Takéto veci už niesu pre mňa, cítim ako mi to prestáva technicky myslieť.
Začínajú ma viac ovládať emócie, zatiaľ čo rozum ustupuje. Ale aj tak sa z toho teším, je to úplne iný život, nové možnosti, krása.

Myslím že mi nič z tohto "predchádzajúceho" života chýbať nebude, skôr naopak, bude to všetko oveľa lepšie.
Hensym
VIP
VIP

Skoda, praca bola fakt kvalitna. A nejde o job, ktory by vyzadoval muzsku maskulinitu, prave naopak. Skor toho bude asi prilis vela "na hlave" a preto sa nevies momentalne sustredit.

Je to ale skoda lebo talent aj skill mas brutalny a je to segment kde sa daju zarobit aj velmi pekne peniaze, a na margo veci rozoberanych aj v inej teme by sa ti nejaky financne nadstandardny zivot asi zisiel, ak chces dosiahnut to co tam spominas. No money no funny.

Mas aj predstavu comu sa chces zacat venovat? :)

(Nechcem rypat a uz vobec nie ti nieco diktovat, len nerad sa pozeram ak sa niekde mrha talentlm - v dobrom) :)
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Hensym napísal: 24 apr 2022, 2:35 Skoda, praca bola fakt kvalitna. A nejde o job, ktory by vyzadoval muzsku maskulinitu, prave naopak. Skor toho bude asi prilis vela "na hlave" a preto sa nevies momentalne sustredit.

Je to ale skoda lebo talent aj skill mas brutalny a je to segment kde sa daju zarobit aj velmi pekne peniaze, a na margo veci rozoberanych aj v inej teme by sa ti nejaky financne nadstandardny zivot asi zisiel, ak chces dosiahnut to co tam spominas. No money no funny.

Mas aj predstavu comu sa chces zacat venovat? :)

(Nechcem rypat a uz vobec nie ti nieco diktovat, len nerad sa pozeram ak sa niekde mrha talentlm - v dobrom) :)
Každopádne robiť grafiku bolo pre mňa posledné týždne naozaj utrpením, tie zmeny vo mne začínajú byť celkom extrémne.

Prácu si zatiaľ nájdem nejakú tradičnú, možno niekde za pásom alebo tak.
Stačí mi aj priemerný plat, za 2 roky stihnem zarobiť na väčšinu vecí, ak nebudem nejak rozhadzovať (čo mi celkom ide :D ).

No a keď budem už dostatočne atraktívna, tak možno nejaké streamovanie (je to len taká úvaha).
Celkom ma to láka, navyše girl streamerky (ktoré môžu byť aj chlapci), sú dosť žiadané aktuálne.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Je to síce úplne OT, ale aj tak je to tu mŕtve, tak to napíšem sem.
Keďže je pre mňa naozaj ťažké nájsť si prácu, tak s tým streamovaním začnem zrejme už aj tento rok.
Aj keď ešte nevyzerám ideálne, nemám veľmi čo stratiť, a väčšinou sa doma len nudím.
Potom dám určite dopredu vedieť, bolo by super keby prišlo aspoň zopár ľudí z fóra.
Môžeme pokecať, niečo si zahrať, ale alkohol nepijem haha (nechutí mi).
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Streamerov je plna rit. Ale ludi, ktori robia fajn grafiku (ako ty Rethon), tak je pomenej.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja by som bral aj stremera s Blenderom, v nasich koncinach su tie tutorialy uplne zalostne (vlastne aktualne ani niesu) a zahranicne su take... bud uplne zaklady po tisici-krat, alebo tak advanced veci, ze sa k tomu ani nedostanem.

Mne sa za ten rok, co som tu hladal tutorialy nepodarilo zlepsit.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Hmm, máte dobré argumenty, budem si to musieť ešte premyslieť. Len už nie som tá istá osoba ako predtým.
Úprimne vôbec neviem aká bude moja budúcnosť, čo všetko ma čaká. No Blender to asi nebude, dosť o tom pochybujem.
Hensym
VIP
VIP

To je škoda. Lebo máš talent a (hlavne) skill na to zarábať si 5 násobok priemerného slovenského platu kľudne na remote (z domu), alebo ísť do zahraničia a presadiť sa v nejakej firme (kde je asi aj tolerancia voči ľuďom ako si ty inde ako tu), a popri tom sa kľudne venovať niečomu, čo je hobby. Či je to bajk, túry, fotenie, PC hry a streaming, to je úplne jedno. Len zahodiť niečo takéto kvôli niečomu tak lacnému a neprínosnému ako je streaming mi príde nie ako krok vzad, ale ako tisíc krokov nesprávnym smerom. Ono, tých streamerov (alebo influencerov, youtuberov,...) je niekoľko fakt tak kvalitných, že klobúk dole, robia kvalitnejší obsah a bavia ľudí viac, ako akákoľvek televízia, lenže je ich ako šafranu. Spravidla sú to veľmi zaujímaví, obľúbení, vtipní, ukecaní ľudia (napríklad vtipný príťažlivý extrovert sa určite presadí tisíc krát skôr, ako nesympatický neatraktívny introvert), čiže treba zvážiť, či je dobrý krok všetko zahodiť - koniec koncov, peniaze sa ti určite zídu, život ktorý plánuješ nie je najlacnejší. Na druhej strane možno je dopyt v tvojej komunite v týchto veciach iný - to neviem, ale verím tomu, že aj v tej komunite je tých "influencerov" ako nas*atých, lebo sa nikomu nechce robiť. :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Jaj, streamer na video tutorial, to je ina vec. To schvalujem!
Napísať odpoveď