4. Ficova vláda (2023-202x)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
Curta - čo na to Tvoj psychiater?
A ty, si vypisoval ako Tobiáško, ze Prograsivci su polgramotni. A to len pre par tyzdnami. Ako tu reagovali uzivatelia vtedy tak si negramotny len ty sam. Lebo ten trasuci sa pubertiak, ktoremu tecie slina z kutiku, za to berie peniaze. Aj ked by si chcel, ty nedostavas nic. Len vyssie ceny potravin, vyssie dane a vlaky, ktore su zadarmo, no mozu ta zmrzacit aj ked si v nich.curta napísal: 15 nov 2025, 0:07 Zodpovedná Ficova politika má ďalšie potvrdenie
Agentúra Fitch ponechala Slovensku rating A- so stabilným výhľadom
Najvyssi ukazovatel je AAA, takze ked ma Slovensko A-, tak je dobre v riti. Lebo medzi AAA a A- je pat, cislom 5, kategorii. Slovensko malo po Ficovi a napriek pandemii A+. Po zvoleni Fica padlo z A+ na A-, teda hned o dve kategorie. A ty sa sa dozadoval vyhladvania. Len krutit realitu v prospech luharov - to ti ide.
Vcera si robil bota Tobikovi. Uz len to, ze on bol tam kde nemal co robit, lebo bolo pre studentov z PP a nie zmrdov z okolia BB, je podozrive. No este podozrivejsie je, ze ty "90%" z daleka nebolo vo veku studentov. A komu budem verit? Teba, kto klame na pockanie? Hysterickemu decku, ktore luha za peniaze a ten jeho afekt "podporuje" tak 1500 ludi, z nich su 3/4 falosne ucty bez fotiek, obsahu a priatelov? Je smutne, ze tolke roky svojich psychopatickych vylevov si nepochopil, ze ludi ktori tu su, dokazu pouzivat google a overit si akymi srackami ich obtazujes. Namiesto toho, aby si siel uz konecne prec, vymyslis si loz novu a este ich vulgarne napadas. Pritom urazas ich inteligenciu, ked dufas, ze ti uveria.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes rano pri kostole...
mam toho o dost viac, aj basniciek tolko ze ich vsetky nevyuzijem... nenasiel som na FB skupinu kam by som ich mohol dat, ze mozno ini by vyuzili a napisali kriedou, ja uz nevladzem
Mozem ich dat sem ak by bol zaujem (tyka sa to tejto vlady), len nechcem aby to bolo povazovane za spam.
Mozem ich dat sem ak by bol zaujem (tyka sa to tejto vlady), len nechcem aby to bolo povazovane za spam.
Básnické črevo som nikdy nemal a nechcel som byť vulgárny, tak som napísal len FICO, AKO CHUTÍ PUTINOV "BLAHA"?
-
starysomar
Hardcore addict
Autoeditácia príspevku po 1 min 10 sek:
Z môjho pohľadu sú najväčší (zmrdi) Fico a Kaliňák. No možno niektorým iným krvivdím - že som ich ku nim nezaradil.
-
harrison314
Hardcore addict
Inac curta, ked uz vies tak vela o Smere a si podctivy krestan, tak by si nam mohol viac povedao o Epstainovych emialoch
o prepojeni na Lajcaka, co si dohodli za "masaz", ci ako vedel o padu vlady?
O tom nič neviem.
Ale vy leboficovci by ste sa mohli vyjadriť (okrem vyjadrení, že Nemecko je na tom lepšie), či aj Poľsko krachuje a je na gréckej ceste keď máme rovnaký rating.
A lepší ako Taliansko.
Ale kašlať na ratingy, aj tak tzv. liberálnym pravičiarom vadí len sociálna a "konzervatívna" politika Fica. Objektívne myslieť nevedia.
Ale vy leboficovci by ste sa mohli vyjadriť (okrem vyjadrení, že Nemecko je na tom lepšie), či aj Poľsko krachuje a je na gréckej ceste keď máme rovnaký rating.
Ale kašlať na ratingy, aj tak tzv. liberálnym pravičiarom vadí len sociálna a "konzervatívna" politika Fica. Objektívne myslieť nevedia.
-
harrison314
Hardcore addict
Nedoeboduj od temy.
Aj tu si dovolím nesúhlasiť. Ekonomiku neozdraviš s 13. dôchodkami za skoro jednu mld ročne, či vlakmi zadarmo, atď. Pozri ako sa k 13. dôchodkom vyjadruje Erik Tomáš, ja nemám veľmi pocit, že by zrazu vo vláde s PS otočil a obhajoval ich úplne zrušenie, či obmedzenie aby boli adresné a sociálne, teda žeby ich nedostalo približne 75% dôchodcov. Ak by aj vo voľbách Hlas získal menej ako 10% a boli by prizvaní do vlády dopočtu, tak by prakticky tieto sociálne témy boli ich nosné, ktorými by si chceli ešte nejako zachrániť tvár. A tu by vznikal problém.Johnnny napísal: 14 nov 2025, 10:54 Jo, je pravda, ze vydieratelni by asi boli. Nad tym som sa nezamyslel. Na druhej strane by toto asi bolo velkou prekazkou len pri vysetrovaniach. Pokial ide o ekonomiku a hospodarstvo co su mozno este palcivejsie temy, aj ked spolu suvisia, tu si stale myslim, ze spolupraca s Hlasom by bola jednoduchsia.
Ze je Hlas druhy Smer si uplne nemyslim. Nie Smer v tejto vlade. Estok mozno ano, ale Hlas ako taky podla mna nie.
Čo s krikľúňmi ako Bartek? Raši je tak isto závadová osoba spolu s bývalými smerákmi, MŠE by jednoducho musel odísť z Hlasu.
Či by do vlády išiel Matovič alebo Hlas ja to vidím na rovnako, bola by to krehká vláda, ktorá by zažívala turbulentné obdobia a akákoľvek kríza by mohla znamenať pád vlády, akákoľvek téma by mohla byť osudnou.
Ja osobne som za trojkoalíciu PS, SaS a Demokrati, verím tomuto zoskupeniu, žeby vydržali celé volebné obdobie, žeby vedeli naštartovať zmeny a nasmerovať krajinu, to žeby to bolelo všetci rozmuní vieme. Na to ale musia všetky tri strany ešte zabrať a makať.
-
harrison314
Hardcore addict
Co sa tyka 13-tych dochodkov, tak je jedno aka bude vlada bude ich musiet zrusit, ina ekonomicka moznost nie je - tento tyzden som pocuval nejaku debatu ekonomov, proste Slovensko na to nema, takisto sa zrusi az zastropovanie cien energii a zrazu budu ludia platit 2-3-krat viac ako teraz.
S tym rozdielom, ze Fico sa vyhovori na media a Matovicovu vladu. Ked to zrusi demokraticka vlada, tak sa zas Fico vyhovori na nu.
S tym rozdielom, ze Fico sa vyhovori na media a Matovicovu vladu. Ked to zrusi demokraticka vlada, tak sa zas Fico vyhovori na nu.
-
starysomar
Hardcore addict
PS, SaS a Demokrati je mi tiež najviac blízke.
Trináste dôchodky sú nezmysel a píšem to ako dôchodca, ktorého manželka má hodne nízky. Lenže prežierať budúcnosť je nezmysel.
Konsoidácia ich spôsobom je cesta do pekla - až mám pocit, že zámerná.
Trináste dôchodky sú nezmysel a píšem to ako dôchodca, ktorého manželka má hodne nízky. Lenže prežierať budúcnosť je nezmysel.
Konsoidácia ich spôsobom je cesta do pekla - až mám pocit, že zámerná.
Ty nerozhodujes. Si mensina, tak sa podla toho spravaj. Vacsina chce, aby si uz siel do riti. Tak prosim, chod. Nikoho tvoje lzi nezaujimaju, si na smiech so svojim halicnaciami.curta napísal: 15 nov 2025, 13:49 O tom nič neviem.
Ale vy leboficovci by ste sa mohli vyjadriť (okrem vyjadrení, že Nemecko je na tom lepšie), či aj Poľsko krachuje a je na gréckej ceste keď máme rovnaký rating.A lepší ako Taliansko.
Jedina sranda je s tebou v tom, aky si nekozistentny. Ak by smecko pisalo o dalsom skandale zlodejov, skriekas ako vadny Tobik o smetiach a Sorosovi. Ked mozes misinterpretovat udaje, tak uz ti to je dobre. Ale tak ty si "komunista, ktory katolik a oslavuje miliardarov". Takze od teba cakat konzistenciu je ako od jalovej kravy tela.
Pravda je, ze ta banda imbecilov zhodila Slovensko z A+ na A- za dva roky. Za tri roky pandemie a zaciatku vojny sa drzal na A+. To neojeklames.
F*co nema ziadnu konzervativnu politku. Ved tr*ka mlada dievcata. Sice nie pod zakonom (to radi Lajko a minister soc. veci), ale jeho vnucky by byt mohli. Co na taku "konzervativnu" politiku hovori Svetlana? A Misko? Hovori kazde volebne obdobie inej svojej rovestnicke "mamka"?
-
starysomar
Hardcore addict
Pán presne vie, o čom hovorí:
Autoeditácia príspevku po 54 sek:
Pán veľi dobre vie o čom hovorí
Autoeditácia príspevku po 54 sek:
Pán veľi dobre vie o čom hovorí
-
harrison314
Hardcore addict
Dalsi rozpraseny demage control Smerakov - https://www.facebook.com/janbenciknrsr/ ... T7zQjhQfHl
a dasi a dalsi
https://www.facebook.com/janbenciknrsr/ ... 93S14HVvKl
https://www.facebook.com/janbenciknrsr/ ... 1Z3ZkrFKTl
a tito budu hovorit o komparze
a dasi a dalsi
https://www.facebook.com/janbenciknrsr/ ... 93S14HVvKl
https://www.facebook.com/janbenciknrsr/ ... 1Z3ZkrFKTl
a tito budu hovorit o komparze
Snad nechces povedat, ze nas krestan komunista katolik luhal?! To sa mu urcite stalo prvykrat a vsetko ostatne co tu napostoval je pravda cista ako horska studnicka!
\\ Zo vsetkych pokemonov je tento zatial, jednoducho, najlepsi
https://www.facebook.com/watch?v=1776104407125543
Ale ved Fico podal 15 marca 2018 demisiu a maily su z 15teho. Ten Danko bol tyzden naje*any ze nevedel o pade vlady ?
-
harrison314
Hardcore addict
Kto ma odvahu pozerat dnesny Ficov prihovor? A kolkokrat myslite, ze nakyda na media, opoziciu, studentov, spomenie strielanie sa navzajom? Ci uz rovno bude vynimocny stav?
Ak ste veriaci, tak dnes okrem Ježiša Krista zavolajte na pomoc aj Budhu, Ganéšu...nech ten Ficov mimoriadny príhovor je v štýle "s pánom bohom idem od vás, neublížil som nikomu z vás".harrison314 napísal: 16 nov 2025, 9:00 Kto ma odvahu pozerat dnesny Ficov prihovor? A kolkokrat myslite, ze nakyda na media, opoziciu, studentov, spomenie strielanie sa navzajom? Ci uz rovno bude vynimocny stav?
Kto ma odvahu a nervy pocuvat hocico co vychadza z jeho dutiny ustnej? Ja teda nie. Lebo uz je to na urovni pocuvat Mazureka alebo Romanku Tabak. Hnoj.
Postacim si s vycucom v spravach.
Postacim si s vycucom v spravach.
-
harrison314
Hardcore addict
A teraz je, ze v ktorych
Podla jednych odisli studenti co necheli diskutovat.
Podla druhych v Poprade nejaky muz rozpraval studentom o skupinovom sexe, drogach a potom ich poslal bojovat na Ukrajinu (inac ako je mozne, ze su dost stari na skupinovy sex, ale nie na to mat vlastny nazor?).